159

Калбо

преди 1 седмица

Западните страни знаят всичко за историята на България и Македония че сме една и съща нация както се казва разделяй и владей Ние сами сме си виновни дадохме възможност на Кирил Петков да предаде българската история и език и останалите в това правителство Не търсете други виновни виновните са държавните ни ръководители трябваше да направят като Гърция никакво пускане докато не се съгласят на нашите условия Предателите трябва да бъдат подведени под отговорност и да бъдат съедини за предателство

158

Нео

преди 1 седмица

Искат да имат идентичност, но чужда, открадната. Югославския комунизъм им изтри мозъците и сега са нация без корени . Тъжно е! Тито стигна до там, че въведе нация "мюсулмани", макар че целия останал свят знае, че това е признак за религиозна принадлежност, но не и националност! На народите говорещи немски не им пречи да се наричат швейцарци, немци или австрийци, но за "македонците"е срамно да кажат, че езикът им е български!

157

ндаа

преди 1 седмица

Добре,че са форумите,че тоя луд народ ако плъзне по улиците,и ще стане страшно!

156

Анонимен

преди 1 седмица

Някои фироми пак се представят за българи във форума.Б-комплексът си взима своето.

155

Анонимен

преди 1 седмица

Много смели във форума! Отидете в Македония и им кажете , че са измислени. Няма да си изкарате толкова добре както Руснаците в Украина. Албанците се опитаха. Но за ден -два се наачккаахха!

154

Анонимен

преди 1 седмица

Не ми е ясно защо е необходимо да мразите всичко и всеки! Интересното е че Нас никой не харесва! Няма някой който да симпатизира на България и Българите. Възприемат ни както ние Роммите тук. Това сме ние за Европа

153

Гост

преди 1 седмица

Тези македонци си го търсят, както украинците си го търсиха, че и си го намериха! Когато биха българи, тъпчеха ни знамената и още какви ли не вандалщини, ако България беше скочили срещу тях и ние ли щяхме да сме АГРЕСОР като Русия? За един приятел питам?

152

Конфуций

преди 1 седмица

Първите владетели носещи имената Иван (Шишман), Владимир (Расате), Борис са български и то още преди създаването на каквато и да било руска нация и държава.Точно затова тези имена стават изключително популярни на изток и се носят от владетели като Иван (Грозни), Владимир (Путин), Володимир (Зеленски), Борис (Елцин), Владимир (Ленин), Борис (Джонсън), Борис (Годунов) и др.

151

Анонимен

преди 1 седмица

България е владеела целият балкански полуостров с малки изключения като части от Византийската империя и Великоморавия (днешна Унгария).Сръбската столица е построена от цар Борис първи, Първото Българско Царство, на запад известно под името Първа Българска Империя се е простирало на териториите на днешните държави Рунъния, Сърбия, Албания, Македония, части от Гърция, части от Турция, чсти от Черна Гора.

150

Маке

преди 1 седмица

Лично , земьо македонска и за тебе ке се тепаме !

149

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Самуил и македонски цар, защо, тогава на византийския император Василий Втори му викат бълrapoyбueц, а не мakeдоноyбueц?

148

Българин

преди 1 седмица

Аха, започнаха урковците на чичо сам да въртят гъзът,че кой ни принуждаваще да ги приемем в ЕС ,да но тук вече е намесена и греция,па тя може пак да се обърне към Русия и то да видиш тогаз,но на нашите дупе де дават не ги имат за сливка

147

Анонимен

преди 1 седмица

къкъв може да е някой по майка Албанец( илирка) и по баща (дориски )грък ?

146

Ц-ц-ц

преди 1 седмица

Нашите националисти в коментарите са по-изперкали от македонските

145

Галя

преди 1 седмица

Ной после Америка разбра истината за Македония, че е България,а Гърция да не се слага в това число,че Македония е Гърция. Тези държави Югославия и Гърция си присвоиха Македония и сега реват за нея,но истината един ден ще се разбере.

144

До 143

преди 1 седмица

И ти бетер македонците

143

Хаха

преди 1 седмица

Такава държава Северна Македония Нвма

142

Анонимен

преди 1 седмица

Македонците са неразделна част от древна Ура (Ария, България) с нейните седем арийски племена ( фолклорните области на България , които сега са 8, но едната е създадена наскоро, т.е. оригинално са си 7). Седемте лъча на розетата от Плиска, единият е македонският. Т.е. Александър е чист българин, ариец. Гърция е най-нагла, защото най-малко има право да претендира.

141

Льбче

преди 1 седмица

Луни ,луни земьо мекедонскааааа

140

Анонимен

преди 1 седмица

Пичовидна бълха на Мухата Цеце от Африка, наречен в днешно време Гръкоскоп. Данайци пристигат някъде 13 век преди новата ера на балканите и започват да правят Градове Колонии и изземват цялата история на Боговете на Богоизбрания Народ на Балканите - Българите. А това, че за пръв път от колониалните градове на Данайците се създава държавата Гърция в началото на 19 век си е съвременна Главоблъсканица на несъществуващи Византийци, Младотурци, Славянийки, Русопийци, а сега и нови Макета и нови Укри