255

анонимен

преди 1 седмица

На умрелите им е се тая !

254

Анонимен

преди 1 седмица

Колко удобно е да няма Бог за някой, мисли си че всичко ще му се размине. Да, да, ама не

253

Анонимен

преди 1 седмица

Заради Путин вече ми призлява като чуя за православно славянство и традиционни ценности. Аман от измислици.

252

Анонимен

преди 1 седмица

Някой да ми отговори защо Исус( Бог) няма жена, не е женен, няма и деца ? Какво общо има Контрера еднин НеоНацци- фашисттт слуга на Путин има общо с православната религия?

251

Иво

преди 1 седмица

Всеки народ си заслужава своята участ.Перифразирам малко великата мисъл. Докато има хора които се съгласяват с извращенията и търпят такива простотии ще сме толкова зле. След като не си наясно кое е правилно и кое е вредно то ти си роб. Послушко който се съгласява със всичко само да не си нарушава спокойствието. Само че това поведение е бумеранг който ще го удари във кухата глава. Като чета по горе какви дебилски изказвания има, направо ми се гади. Айнщайн е прав за вселената и човешката глупост

250

Анонимен

преди 1 седмица

Ако някой ми покаже Бог ще се замисля дали да вярвам в него! Вярвайте в доброто от човечеството , а не в нещо измислено! Ако наистина вярвате в БОГ, Контрера нямаше да е вашия човек и ако бяхте вярващи щяхте да защитавате гейовете от подобни хора като Контрера. Не, че той самия е сигурен в половата си ориентация! Само Руската ориентация е сигурна. Интересно е че Путин има извънбрачно дете! Това да ли се възприема от религията?

249

Анонимен

преди 1 седмица

Гейовете са вярващи , аз не съм гей и не вярвам в измислената история от преди 20 века! Само недоразвит може да вярва в писания от преди 20 века с цел да контролира масите! Бог не съществува! Ако съществуваше нямаше да има Русия, болести и всичко лошо! Щеше да се бори за онеправданите, каквито са гейовете! А не да позволява хора като Контрера, Бойко и подобни да влизат по- църквите! Агентурата от ДА и Москва управлява БГ църквата!

248

Анонимен

преди 1 седмица

Къде е Бог? Най-много гейове има в църквата! Аз не съм гей! Гейовете са едно от най-вярващите в Бог! Това е защото са емоционални! В нашата църква има доста агенти от ДС! До сега управляващите в църквата са от ДС! Ако Контрера е представителя на църквата, аз никога няма да бъда религиозен! Религията не проповядва омраза! Ако има Бог, тогава защо ме разрешил да има гейове и защо Бог няма деца? Има много въпроси на които да си отговорите!

247

Анонимен

преди 1 седмица

Бог съществува, гейове!

246

Анонимен

преди 1 седмица

Една "защитничка" на този позор неистово се опитва да противопоставя войната в Украйна и възмущението ни от гейпарада. За ваше сведение не само русофили не одобряват вашите действия. Ако не одобряваме войната, значи трябва да одобраваме вас, така ли?!? Посягате на Бог, в желанието си да унищожите ценностната система на обществото. Е, успяхте ли? Съмнявам се

245

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Контрера да разкрие кой плаща за тези демонстрации, защото повечето участници са полупрофесионални ,,протестъри". Те дори си имат нещо като организация и си разпределят участията, за да се договарят с поръчителите. Та тук това е въпросът: кой плаща? Защото резултатът е, меко казано, доста противоречив. Познавам истински ЛГБТ хора, които са против този циркаджийски ,,парад", тъй като така обществото се настройва срещу тях.

244

Анонимен

преди 1 седмица

Контрера защо се казва така и какво Българско има в името му?

243

Анонимен

преди 1 седмица

Контрера да каже кой се намесва в избора на патриарх и защо. Дали наистина са Американците или Русия и защо? Дали ако имаше Бог щеше да позволи на Русия да убива деца и тяхните родители , баба и дядо? Гейовете са дразнещи , но не нараняват други хора. Не правят нищо лошо с прайда, докато Вие Русофилите наричащи се патриоти само вреди нанасяте в обществото, като създавате само омраза и подкрепяте убийци!

242

Анонимен

преди 1 седмица

Бог не съществува, а гейовете съществуват! Това е нещо което трябва да го проумеем!

241

Анонимен

преди 1 седмица

Като прочетете по-надолу словоизлиянията на тези пеперуди, ще разберете колко са нуеравновесени. От колко години по света и у нас се правят гей паради ежегодишно? И питам - нещо променило ли се е досега в отношението на обществото към тях. Не, не мисля. "Нормалните" ги презират или просто търпят с надеждата и това да отмине някога

240

Момичето от Дания

преди 1 седмица

Повечето участници в това нещо, наречено ,,гордост" (то е също и семейство лъвове) не са никакви ЛГБТ. Същите ,,активисти" могат да бъдат забелязани и на други ,,хепънинги" (много ми харесват тези чуждици, някак харвардски ми звучат...), само че променени в други дрешки. Нещо като нископлатени статисти във филмови масовки, в случая за НПО продукции. Просто малко по-особена професия...

239

Истински мъж

преди 1 седмица

Браво на Контрера

238

Анонимен

преди 1 седмица

Подкрепям Контрера!! Наистина е възмутително решението на кмета на задушница да се проведе този цирк, както и самото "шествие". Но аз вярвам, че ще дойде ден и обществото ни ще се събуди и няма да търпи повече тези псевдо либерали нагаждачи и техните клоуни, които цял живот не могат да се определят какво са.

237

Анонимен

преди 1 седмица

Проблема се състои в това че гея не се чувства добре ако другите не знаят че е гей. По тази причина трябва да се покажат какво представляват. Ако не се натрапват никой няма да им обръща внимание. А правата и задълженията на всеки гражданин са еднакви. Не виждам за какво претендират. Просто това са психично увредени нарциси.

236

Анонимен

преди 1 седмица

Хах, това не е първият ром на света, който се възползва от момента, за да изманипулира публика :) Но не се връзвайте на ромски приумици, винаги ще има следващ, който да го замени. Ромите са мнозинство