162

Ббб

преди 1 седмица

Ами хубу,ко.. Щом яискат хората.. Тука президентза малко да стане.. Ама кой пита хората..

161

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната про-соачка и нищожество, което добре се прикрива с общи приказки и безмерна наглост. "Учебникът" и едно време беше една смешна книжка пълна с елементаризми.

160

Анонимен

преди 1 седмица

Винаги когато я дават тая по тв внимателно я гледам и моите природни инстинкти ми подсказват,че тая е много фалшива,изкуствена,проста!Има нещо отблъскващо в нея,с тази селска физиономия!Хич не ми харесва тая ама хич!Неприятен човек!Мисли си,че е хитра и се прикрива умело,но не може!Мене,стария тарикат не мож ме излъга Сталинке,не мож!

159

Анонимен

преди 1 седмица

Tя и английски не може да говори..каде го е учила W BИи Карл Маркс ли. Там имаше специалност международни Отношения учеха и езици

158

Анонимен

преди 1 седмица

нейн колега, с когото са работили заедно, който твърди, че са фалшифицирали и годината на раждане - родена била през 1952 г

157

Анонимен

преди 1 седмица

КриСталинка е родена през 1953 година - погледни в Укипедия едно, и второ завършила е УНСС през 1975-1976 година под името Сталинка. Има свидетели, нейни състуденти.

156

Анонимен

преди 1 седмица

Майка ѝ е от град Любимeц, а баща ѝ е вkуk на реvолюционеpа и пoлиtиk от Eлена Ивaн Kъpшoвckи. Завършва политическа икономия и социология във ВИИ Карл Маркс

155

Анонимен

преди 1 седмица

Майка ѝ е от град Любимец, а баща ѝ е внук на революционера и политик от Елена Иван Кършовски... Завършва политическа икономия и социология във ВИИ Карл Маркс..селяни и комунисти

154

Анонимен

преди 1 седмица

От Лeнинka.. Tova ie istiskto ime

153

Пенсионер

преди 1 седмица

Леле що проЗтаци пишат тук !

152

ритник в задника ти

преди 1 седмица

Кристалина е една от онези демонични креатури, които смучат кръвта на хората по цял свят. Някак си е успяла да се интегрира в семейството на "Световния елит". От вратително същество!

151

Не е важно....

преди 1 седмица

кой от какво семейство произхожда и до какъв връх се е издигнал, а единственото важно е какво е постигнал, променил и оставил след себе си като е бил на там. Всеки може да се случи да се издигне, но не всеки е лидер. А Баце и Кристалинка и много други са типични примери на това - високо издигане и постигане на една голяма нула. Лидери са Сталин, Хитлер, Мао Дзедун и всички от по-новата европейска история направили с идването си страните коренно различни-обединени, силни с икономическо чудо.

150

Христо Христов

преди 1 седмица

Супер. Да припомня само, че тази заедно с Тиквата подляха вода на друга българка в борбата и за Генерален секретар на ООН.

149

ПроСоТо

преди 1 седмица

ех тая баба Сталинка бе!...Каква сърцераздирателна история е съчинила !...Защо простоне беше казала:-"Постоянството в креватите е сигурно средство за кариерно израстване"..?..Иначе тая е "ръководител на МВФ",колкото Бай Дън еръководител на Щатите...-Това са аватари,за пред хората..ДРУГИ определят нещата !

148

Анонимен

преди 1 седмица

До Наблюдател ... ТИ нали знаеш че защитаваш в момента дете на комунисти и гербаджийка .... Усилия и интелект ??? По точно - послушание и слугинаж. МВФ иска някой като Кристалка да излиза пред камерите на журналистите и да им съобщава решенията . Нима мислиш че ще сложат на тоя пост някой с истинска власт ? Наивник. Все едно да кажеш че от дементиралия старец с пълен памперс в Белия Дом зависи нещо . Марионетка , също като наша Кристалинка.

147

я гле...

преди 1 седмица

предишните комунисти и сегашните демократи да не би да имат нещо общо бе??

146

Наблюдател

преди 1 седмица

Изключителна личност! Всичко което е постигнала, е с много усилия и интелект! Копейките не ги броим! На тях им е присъщо да оплюват... всичко българско и родно"!

145

Факти

преди 1 седмица

До smeh В зАЛАТА ... в годините на разцвет на Комунизма в България през 50-те , когато криСталинка е роден , много родители , активисти на БКП кръщават децата си на символи и личности на Комунизма. Имаме десетки хора от това време кръстени на Ленин или Сталин, имаме имена Петилетка... Червен... Октомврийка... Бригадир... Потърси инфо за лудистите на българския комунизъм. Ще се смееш много. Е, комунизЪма падна и много от тия хора искат да прикрият комунистическите симпатии на родителите си.

144

сталинкьо

преди 1 седмица

Дърти комунисти,все на работата лекото,и на хляба мекото!

143

vs

преди 1 седмица

Има само едно предимство - слушка! И това изчерпва по - голямата част от кариерата и!