326

Дедо

преди 1 седмица

Тоя, когато убиха Георги Илиев, в предаването си ИЗПЛАКА КОФИ СЪС СЪЛЗИ - КОФИ!!!Сигурно и когато убиха Васил Илиев е ревал като заклан коч, но тогава нямаше предаване, а беше един обикновен *** чалга певач....Щото, нали, казват, че Васил Илиев отивал към "Мираж" за среща с тоя, и го гърмят по пътя!

325

К.Мизински

преди 1 седмица

Система в политиката,която като мощна пружина,може да те изхвъри нагоре.Копоите от итн,целунаха арменския г.з и вече очакват да им подхвърлят някой по тръст кокал.Падение за по кратко наричам, грозното предателство на тези *** от сбирщината на учиндолецът.

324

Природен цинизъм

преди 1 седмица

Патерицата на Герб - се придвижва с патерици

323

Щирлиц

преди 1 седмица

Българино,гледаш ли умно?Буратино ти праща много здраве,и на другите избори си напрегни двете гънки.

322

Анонимен

преди 1 седмица

Абе Славчо,защо днес Боко ви нарече кокошкари,а вчера,след като го подкрепихте ви унижи още повече като ви каза мерси,ама немаше нужда.Предпочитах ПП.Какъв срам!

321

Анонимен

преди 1 седмица

Славчо бастуна на ГЕРБ . Тошко маймунека само сценки прави а накрая бац цункайхуи на Мутрьо това е ИТН

320

Анонимен

преди 1 седмица

Долно човече. Как има някой да гласува за този лигльо

319

Дуньо П.

преди 1 седмица

Учиндолски,ти удари дъното на дъното с твоето предателство.Ако има избори,то ще има през септември,ако има още *** да гласуват за теб,то те са на изчезване, защото и те няма да понесат гнусното ти предателство.Позор!

318

Анонимен

преди 1 седмица

Славунчо, пачките избраха Рая-та, нали ?

317

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименА ти , като взе КЕШ, като мъж ли гласува или като прости...ка!??

316

50%

преди 1 седмица

Поне 50% от опростачването на БГ народ е заслуга на Славчо ! Чак да не повярва човек, колко много може да навреди на цял народ един единствен *** с огромна ТВ изява !

315

ихуу

преди 1 седмица

аз пък съм много доволен, че ПП-ДБ управляваха, сглобяваха, обещаваха и дадоха най-доброто от себе си, та даже не успявам да забележа текущия парламент, в който ПП-ДБ нямат възможност да се изявят. тогава, за какво е цялото това вълнение тук?

314

Cpt. William Lynch

преди 1 седмица

Имахме "господин 10%", вече имаме и господин "искам 50%", но ми набиват това което се набива на пpоcт човек, както каза шефа му Боко, на умен човек се набива акъл, а на пpоcт човек, това което се набива на Славун Учиндолския! Цялото си "шоу" изгради на фалшиви конфликти между него и останалите в екипа! Сега прави същото - фалшива опозиция на ГЕРБ-ДПС, а всички знаем, че винаги е бил близък и с ГЕРБ и с ДПС!

313

Чалга отпадък

преди 1 седмица

А дали не гласува за служебен премиер на ГЕРБ пак, мутро проcташка !?!

312

Лъжата е грях

преди 1 седмица

Когато го направихме Първа сила не направи кабинет, за да запази ГЕРБ-ДПС, сега чакал 3-ти мандат да дойдел в него, за да направел кабинет. Как може да има такива хора, които лъжат най-безочливо без да им мигне окото. Не знаят ли че лъжата е грях?

311

Жалка гледка

преди 1 седмица

Вижте го колко е противен сбръчкания цъpBуланко.

310

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН на следващите избори като *** на ДПС и ГРОБ излизат от парламента. Слави това го знае вече и каквото може ще осребри. И Български възход така направи надупи се на ДПС и сега дори 1% не могат да преминат!

309

Анонимен

преди 1 седмица

Едно ферари с цвят червен и вътре с Бойко с бронзов тен това му трябва на човек. Като Слави ютрифонов.

308

sd

преди 1 седмица

мумията още ли е жив?

307

Д-р Костов

преди 1 седмица

МАЛКОТО ДПС !!!!!!