18

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН, които харесвах удрят дъното и свалят нивото толкова ниско. Дори и да са гневни и разочаровани винаги може да се намери правилен тон. Парламентът е институция все пак. Излизат на трибуната за да кажат само някакви глупости! Днес тяхната депутатка се тресеше от нерви, но и тя да се изкаже колко неправилно говорил Киро, като че ли това имаше значение!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Чуждопоклонничеството е позорно но на тея това им е номера. Разделяй и владей. Срамувам се от ставащото в парламента и в Правителствата и се страхувам че се налага да пиша със заобиколки... Все едно съм в чужда страна.

16

баба мара

преди 1 седмица

дрехите и речта ще ги преживеем големият проблем е да не крадат и да лобиратза кражби нови избори на есен с песен

15

Анонимен

преди 1 седмица

Гнус ме е от този парламент, пълен срам, а тази дето я избраха за председател е пълно падение. Последните правителства от 12 г. са падение за България. От 240 сигурно има едва 1% читави.

14

Киро Брейка

преди 1 седмица

Ако не съм аз няма да има правителство

13

нн

преди 1 седмица

Какво стана в това НС. Все повече депутати се появяват лошо облечени. Все повече депутати говорят лошо от трибуната, ползват уличен жаргон, неподготвени за обществено говорене. Пада нивото на НС и това го правят народните избраници.

12

Анонимен

преди 1 седмица

По жалък и нищожен парламент едва ли има. Вижте какви хора са вътре и реално президента на кого точно да държи реч. Пожарникар, някакъв с измислено образование и елементарен речник, "Харвард" дето го няма, петроладжия, сценарист, толкова ниско ниво, че рие дъното. Нивото на държавата най-добре показва колко могат.

11

Чобан Ходжа PhD

преди 1 седмица

Мчи те за тва са там да се декорират като папагали и да куткудякат едни и същи две три фрази като тях

10

Анонимен

преди 1 седмица

Как няма да го докарат. Климатика им работи на макс. В нашия офис шефа е забранил да се включва климатика, за да не плаща за ток. Каза който иска и по тенктоп да ходи но климатика няма да се включва.

9

Фъргов

преди 1 седмица

Най-важните задачи на българския Парламент са Законодателството и Контролът върху работата на Правителството. Обидните епитети и вулгаризъм, които бълва този нискоинтелигентен и невъзпитан "депутат" Тошко Йорданов са срам, позор и нисък морал на поведение!!! На такова просташко поведение трябва да се сложи край, това е недопустимо за Парламент! Това не е кръчма в Ямболско село! Слави Трифонов да си прати слугата Тошкъ на курс по прилично държане в обществено място!!!! Да го култивират малко!

8

Питам само?

преди 1 седмица

Тошко Йорданов не е чел Конституцията, днес си пролича. Пълен неадекватник и истерик. На какви наркотици е?

7

Мнение

преди 1 седмица

Тошко Йорданов прилича на клошар от Столипиново, а изказа му е ката на 5-токласник надрусан.

6

Културовед

преди 1 седмица

Тошко Йорданов не е дорасъл за Парламента - държи се неадекватно, арогантно, невъзпитана като ид,и,о,т! Само вулгаризми, обидни епитети и простотии, никакво уважение и култура на поведение! Това е недопустимо, такъв просташки изказ в Българския Парламент! Депутатите трабва да въведат някакъв Кодекс на морално поведение и уважение към другите колеги-депутати! Това е загуба на ценно парламентарно време да се слушат глупустите на един ингелектуално недорасъл индивид като Тошко Йорданов!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Лена мустака как се наконти :)))

4

Като махнем

преди 1 седмица

абсолютно повърхностните работи, не ме интересува кой как изглежда, а какво ще свърши!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Естесвено нали за това са там да се докарват за IQ никой не ги е тествал от години е така .Нищо ново под Слънцето в България освен че народът явно е слънчасал със забавени действия .Така че ни ги еинете онез дето са се курдисали за дрескода те отдавна нямат нищо общо с народа.Докога ще ги търпиме.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Их ... дрескод вика! Балгариа мсм малка страна уа ... тес кустюми мустюми са паринющна и са за франсетата и нецетата...

1

Какъв сред код?

преди 1 седмица

На Буци и Шиши им висят шкембетата,Тошко Йорданов не се е къпал от миналото НС.