48

Баба Гицка

преди 4 дни

Как да си купа евро е-малолитражка с пробег 80 км за $ 12 000 , като Китай предоставяподобен клас с пробег 200 км за $ 5 600 ?

47

Обективен

преди 5 дни

Чичо Манчо ,явно си израсъл в дивите прерии ,щом смяташ Китай за "изостанала страна" . Я прочети новините от днес - китайската сонда Чанйе -6 е донесла на земята проба от обратната страна на Луната - нещо,което нито " напредналите " американци ,японци или която и да е друга държава не можа да направи.

46

Чичо Манчо

преди 1 седмица

До Анонимен 43 Евтиното излиза винаги скъпо , особено ако е от Китай.САЩ и Запада направиха голяма грешка от алчност , като си изнесоха част от производствата в такива изостанали страни като Китай и Русия , и ни напълниха с боклучи. И за благодарност искат да ги унищожат.

45

Zielinski

преди 1 седмица

Този псевдо анализатор се опитва да внуши поредната заблуда. Видиш ли храната нямала такова значение както автомобила, била по-маловажна. Стига глупости. Има хляб за всеки. Човешката алчност е твърде много.

44

Амии

преди 1 седмица

До Фед КрасивияКато гледам как минават матурите всяка година, образованието през 90те беше на светлинни години по-добро.

43

Анонимен

преди 1 седмица

И от цялата работа нормалните хора го отнасят. Ние не можем да си купим ефтини коли, а те не могат ефтина шунка. Ония от горе си играят игричките , плямпат простотии, мерят си ги, като ние плащаме сметката! Да ти имам свободния пазар ....

42

Фед Красивия

преди 1 седмица

Не Цензура сте първи.Ама на обща култура сте на ниво 4-ти клас,ама от комунистическото образование.Щото за сегашното няма такова ниско държавно ниво,че да ви сравним по грамотност!!!

41

Рамзес II-ри

преди 1 седмица

Има и качествени китайски стоки.Аз си поръчвам стъкла за очила с +8 диоптъра и проверката им тук по оптиките показват че са безупречни стъклата и само за 180 лв чифта а не обирджийските 800 лева стъклото на марковите които преди съм носил и не виждам разлика.Тук си купувам рамките и ми ги монтират

40

Анонимен

преди 1 седмица

Китай може да глътне всичката шунка на Испания заедно със всичкия фует дето произвеждат,без значение с мито или не.Там е ситуиран и все повече ще се насочва големия бизнес,където на корпоративна вечеря никой не пита колко е хамона?Все едно в Манхатън на бизнес вечеря да се извинят че им е скъпо месото от Япония и да им сервират пица?

39

123

преди 1 седмица

Пекин - Пхенян... все в rьз

38

За автора

преди 1 седмица

Няма разлика между Пхенян и Пекин, явно за плювачите също. Това е нивото в Панеленото гето

37

крундел

преди 1 седмица

вместо да се занимават със шунки и глупости, по-добре е да подхвърлят на мечо пух, че ще спрат китайското карго и ще го заменят с индийско такова, ако продължава да си играе... говоря за ширпотребата ***, примерно: джапанки, пластмасови изделия, разни дребни неща... не мито, директно забрана на китайското...

36

Парадокс

преди 1 седмица

Китай внася големи количества свински субпродукти. Само Великобритания ежегодно изнася хиляди тонове свински кости, глави, крачета, опашки, бъбреци, сърца, хрущяли, дори аорта за Китай... Китайците не могат да си позволят вноса на свинско месо, защото им излиза твърде скъпо (хладилен транспорт, съхранение в хладилни складове при -18 градуса и тн.). Защо България не може да произвежда и изнася свинско месо е въпрос с понижена трудност, който трябва да поставите на Бойко, Лили и останалите клоуни.

35

ТАКА Е ТЯ...

преди 1 седмица

....ама китайските ми инструменти " танцуват само едно лято"--- за разлика от турските и тия от ЕС.....

34

Анонимен

преди 1 седмица

ми що бе, нали не са качествени, никой не ги купува, защо налагат мита

33

ЮдеюСемитРязан

преди 1 седмица

ами Кво да Атакува - то Европа освен Тая Свинска Шунка - друго вече не Произвежда - а Свинското е само за ПростоЛюдието от Бели и Китайци!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Новият suv NIO ES8 отвява BMW и Mercedes обратно в училище да се учат да правят автомобили. На краш тест Euro NCAP набира повече сумарни точки от BMW X5, BMW iX и BMW серия 3. Изцяло алуминий. Максимална комплектация 84$ хил. 33 сензора, автопилот, автопаркиране, два елмотора 650 конски сили, 4.1 сек. до 100км/ч. Въздушно окачване с техлнолгия CDC, 6 лидара сканират постоянно неравности на пътя и се грижат за перфектен комфорт, регулиране височината на клирънса(12 - 21 см.). Фаровете с лидари и знаят как и кога да светят. Кожа напа навсякъде с масаж, вентилация и отопление.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Мисля,че Не само ЕС и Америка,могат да " налагат санкции"!-:)

30

До Анонимен 28

преди 1 седмица

Китайско евтино и качествено шофираш, нали? Радвам се за теб... аз съм мазохист и шофирам скъпо и некачествено европейско

29

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 18 - Вие скороми яжте '''' , като нема да ядете друго истинско месо!