291

Ангелина

преди 3 месеца

Новата по - сдържана и умна БОА на вожда е за кратко председател на НС. Всъщност нейния център е в ДПС или по- точно в ръководителя на движение на всичко и всички в държавата ,с изключение на няколко "ЛУДИ".Въпреки това - краят на модела на управление на ГЕРБ/ДПС идва и специализираните заведения също за престъпниците и убийците !

290

От Ръководството

преди 3 месеца

Ако при избора на Папата излезе билия ешек - Светът ке има доживотен Папа, а не за няколко месеца неква арменка от арменск произход от неармерска територия за неква бакялийска партия. Затова е редно не бял пушек да се изпушва а да се каже бялаАръмаймунскаПръдня сеОтпръцнаПръдливо отПърдиМенто

289

хаххахах

преди 3 месеца

ино коти.

288

Анонимен

преди 3 месеца

Явно това е Мата Хари . Друго логично обяснение няма

287

1

преди 3 месеца

Всичко ще е наред, когато димът е черен и тия няма къде да бегат.

286

Да не би Баце,

преди 3 месеца

да я подпукал в тоалетната да и честити,и тя да е подпушила???

285

Баце

преди 3 месеца

Браво, но лично имам данни, че няма да пием блага ракия!

284

грешка мисирки

преди 3 месеца

Рая е новият служебен премиер .

283

Боко

преди 3 месеца

Търси се индийка за премиер. Да пращат CV директно в Банкя.

282

Ано

преди 3 месеца

Поредната калинка с псевдоним дълбокото гърло.

281

125 > 115

преди 3 месеца

АБЕ ТОШКО АФРИКАНСКИ,ПРОСПА СИ ШАНСА ДА СТАНЕШ "ПРЪВ СРЕД РАВНИ"!!... КАКВА Е ТАЗИ ПАРОДИЯ ЗАРАЗЯН, ДЕТО И СТАНАХТЕ ПИЛОН???!!!...

280

Случаен минувач

преди 3 месеца

Рая е варненка, следователно е една ПВП. Типична герберска калинка. Но в края на краищата все пак парламентът трябва да тръгне. Никой друг не може да получи нужните гласове, за да бъде избран към този момент. Сега, къде си е вдигала краката, тя си знае. Много жени правят кариера точно по този начин. Така е било винаги.

279

bg news

преди 3 месеца

Боко започва да ни "оправя", започва "оправянето". Милите ми герберасчета гласоподаватели

278

Пешо от Черешките

преди 3 месеца

===>>>Cлaви Tpифoнoв e Macoн oт Лoжaтa нa KГБ-Cвинapя-Гepгoв - Cлънцe OPИEHT! ===>>>Дopи и дeцaтa в БГ знaят, чe Cлaвyцa e coлтaшak нa aгeнт Гoцe-Tpипepa, Гoцe Фoн Kлoзeт зaeднo c Дoгaн-Coпoлa и Maдpидckия Moшeниk-ШИMОH Kоxаpи-Koбypг ca ocнoвнитe apxитekти нa пoлитичeckaтa kapиepa нa Бoko-Гoмнoтo и Cлaвyцa-Дpиcнятa!

277

уфф

преди 3 месеца

киру Т. опъна една мустаката м.стия и се накокошини, че вдигнало коефициента на плодовитост, а *** тихомълком аха да ни реши проблема с раждаемостта.

276

Сата НАТО

преди 3 месеца

Пашинян ще вади Армения от ОДКБ, руснаците му се заканват, че ще свърши като Украйна. Ще ни напълнят и с арменски бежанци. Украинците поне са хубава нация. Поне пускайте некви бели и славяноезични,

275

w

преди 3 месеца

Рая има невпечатляваща биография и оскъдни познания по дипломация и международни отношения. Сетих се за песента калинка мая.

274

Анонимен

преди 3 месеца

237... а къде са останалите? Те щом дори първия ден не са си направили труда да идат на работа, смятайте колко "отговорно" ще работят и колко "загрижени" са за хората. Това си е направо демонстрация, "тук съм само за собствения си интерес".

273

до 277

преди 3 месеца

е няма да така силно, плътно и безкомпромисно да е зад нея

272

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата дали ли я е плющял?