30

Пловдив

преди 6 дни

Господин агент днес твойте роднини в Израел колко деца от Палестина пратиха при Свети Петър .

29

27

преди 1 седмица

И кой му вярва? Отказът да си агент на ДС беше самоубийство! Тоя освен песента Седмо чувство си беше напаво с шесто чувство на 6 ти отдел и шестак отвсякъде!

28

И тая мърша

преди 1 седмица

Се изказа. Оди се преведи на вид като мъж, иначе на парада на Задушница! Гейовете и юдеите празнуват върху гробовете на починалите!

27

До 24

преди 1 седмица

Според документите от архива опитът за вербуването му е бил направен в периода 1998-1989г. Но по негови думи той категорично е отказал да сътрудничи. Документите потвърждават това. От там нататък няма данни да е извършвал дейност и да е сътрудничил. Нали точно на следващата година тогава пада режимът в БГ и нещата се променят.

26

Анонимен

преди 1 седмица

за дедо Агент е важно да тече заплатката, той цял живот е свикнал на облаги. За негово съжаление, се очертава това да не продължи много дълго, тъй като това народно събрание върви към разтуряне , а при едно нови избори не се знае дали ще ги бъде тия "величия"

25

.

преди 1 седмица

Този евреин от ДС защо е в политиката ни?

24

vs

преди 1 седмица

За жалост сме очевидци не ясновидци, и това е напълно достатъчно!

23

Бебо

преди 1 седмица

До Анонимен Да, но тоя точно с трици хвана много маймуни. Кой е виновен че са там.... ние сме виновни, и много години ще папкаме трици,.

22

Ицо

преди 1 седмица

Този по форматите правеше мн добро впечатление. А сега излиза че е доносник , слухтял колеги и приятели, а към днешна дата се асоцира с най-голямото дъно което е виждало нашето НС, тези от 'величие". Как не ги е срам такива хора. И като казвам "хора" осъзнавам че го надценявам драстично.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата е деструктурирана. Случайна партия, напълнена със случайници.Поредният тарикат мечтаещ с малкото,което има да вземе теоретичен максимум, който не му се полага .За такива се казваше иска "С трици маймуни да хваща".

20

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Хахаха, само ядновидци не сте били.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Мръсен доносник на ДС !!!! Етиен е образец ,за негодник ,мутирал руски кавал ...Ужас ...

18

МЕТЪЛИСТ

преди 1 седмица

ТЕ ЗАТОВА ОЩЕ В КОМУНИЗЪМА МРАЗЕХ ЕСТРАДАТА И ДИСКОТО, ЩОТО ГИ ВИЖДАХ КАКВИ ОХЛЮВИ СА!

17

пияница мистик

преди 1 седмица

Най-голям тарикат от всички излезе Ицо Хазарта. Без много, много да се изказва по каквито и да било въпроси, пасивен, а не да се бута пред камерите и да се излага си влезна в европарламента със сладка заплата от 20 000 евро месечно за 5 години. На Етиенчо не му стана номера, но и той се буташе за натам. Сега само депутат, не че ще му е лошо де.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Някой да е изненадан?! Предателството в новата ера,в която живеем е започнало точно от Юда Искариотски,който предаде ХРИСТОС за трийсет сребърника!!! Честито на всички наивници,които гласуваха за тези из**ме**ри!!!

15

Анонимен

преди 1 седмица

величие са пълна пародия, всичките им депутати са образи като герои от комикси

14

Име

преди 1 седмица

До 7, Радев не трябва да вади пъканките, а армията! Ясно е,че лустрация няма да видим, но военен преврат ще се отрази добре на България.

13

Ганьо Балкански

преди 1 седмица

Този освен да им изтанцува специфицния си танц, надали може нещо друго да направи в парламента. Страшна пародия.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Кат не гласувахте за наркоманите променкаджии, пудели, АКАдемици и т.н. комикс герои сега нямате право да се оплаквате.

11

Анонимен

преди 1 седмица

от къф зор на Възраждане? Те са 4ти реално. Не зная Копейкин къде се слага с разпадащата се партия кукувци.