97

Джо

преди 3 месеца

И какво като знаеш ? Много знаят . Не се излагай.

96

Идеалист

преди 3 месеца

Българската социално-политическа система е напълно разрушена. Петата българска държава е изчерпана. Нужно преосноваване, но геополитиката ни е сграбчила в мъртва хватка...Умиране има - отърване няма! Спасението е по единично!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Веждичка, спри алкохола!

94

Анонимен

преди 3 месеца

ДО 79: Напълно си прав,но трябва И ОЩЕ НЕЩО!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА!!!Иначе и 20 души да гласуват,мовениците пак ще се настанят във властта!Много добре са си направили ПроституцийкаНареченаКонституция - там никъде не е писано,какъв да бъде минималнич процент гласували и каквво да се прави,в случай на недостигането му!!!Така и с 5 процента гласували,колкото са техните семейства и родове,ще яхнат,"съвсем законно" Стадото!Затова,премахване на партийната система !!!

93

Обобщено

преди 3 месеца

Големи проектанти се всичките но едниственото което постиганахте е ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Веждичката само кръчли и чашки му се привиждат.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Не очаквайте нищо хубаво в страна в която политиката се води в кръчмата!

91

1

преди 3 месеца

Не си само ти да знаеш, всичко е пресметнато.

90

Анонимен

преди 3 месеца

И кво прайш тогава в този парламент, бе, стар алкохолик, ходи да лепиш скулптори на бай Тошо, че той тъ напрай човек!

89

До 88 анонимен

преди 3 месеца

А ти гласува ли за някоя от всичките шайки в това НС за да те ограбват, разреши ли им с гласът си имунитета който имат за да си гарантират, че никой няма да ги осъди за кражбите ? Защо завиждащ и злобееш срещу своя избор ? Гласувате за измамници, а след това им завиждате за успешните им кражби ! Целият ви мизерен живот е следствие на това, че имате липса на разум ! Защо изтрихте тази ИСТИНА бе, каква обидна дума намерихте освен ИСТИНА ?

88

До 90 косача

преди 3 месеца

Косачо време е да разбереш, че тези случайници в управлението за избрани чрез гласуването на ОПРОСТАЧЕНИЯ СУВЕРЕН, те нямат вина, че са избрани след като народът им е дал карт - бланшът за престъна дейност ! Айде осъзнавайте се и не прехвърляйте собствената си вина върху друг ! Ако си с разум ще разбереш каквоюти казвам ?

87

Косача

преди 3 месеца

Страшно е да те управляват случайни хора в политиката! Най-големият случайник е Борисов, добрал се до висшата власт с парите на Сретен Йоцич. Който, вероятно, ще си ги потърси скоро.

86

Българи!

преди 3 месеца

Няма такъв народ! никъде по света, Няма такъв народ, които гласува за негодници, долни чалгари, измамници, лъжци и слузести червеи, които не знаят друго, освен да пълзят в краката на създателите си от сараите и СИК!

85

Анонимен

преди 3 месеца

А ти натрупа ли пари и купи ли си имоти на хубави места, където обикновени българи не могат да си позволят да купят, благодарение точно на този парламент, че го оплюваш?

84

Анонимен

преди 3 месеца

Величие " проект" на " ДПС" Ама ДРУГ ПЪТ!-:))) Айде да си такова те си знаят ДПСето!-:))

83

Анонимен

преди 3 месеца

Сегааааа, Рашидов не ти отива да критикуваш парламента, след като цял живот си парразитирал на гърба му и държавата, че и склупторите ти, щяха да стоят прашасали в някой склад, ако не беше на държавна хранилка и с държавна подкрепа, неблагодарник!

82

Анонимен

преди 3 месеца

А ти Чий " проект" си ти Турнето? Беше при Комунисти ,при Социалисти,сега пък " Демократи" се пишеш?-:)Милтск беше по Времето на Групировките на СИК и ВИС -2. !

81

ISTORIQ

преди 3 месеца

Само да напомня - Рашид е единствения човек който е Бил с Юмруци Полицаи и не е Арестуван , и единствения човек излязъл на Печалба от Фалита на КТБ , единствения Автор на Скулптори които са изкупувани от Държавата преди да са направени.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Грешиш, не Слави е проект на Доган, а Доган плати на ИТН, за да оцелее!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Величие също е проект на ДПС

78

Слави

преди 3 месеца

Доказано - чалгите гласуваха и за Рая , и за Силви