18

Анонимен

преди 3 месеца

Даже не може да дойде на заседание на НС, в парламента искал.Но какво очаквате от охраната на Доган.От него се е учил...Парламента няма власт, властта е в моите ръце....

17

Анонимен

преди 3 месеца

И това народно събрание се проточи като сапунен сериал или като европейското.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Правилата са си правила, дали са добри или лоши някой ги е приел и едва ли кибиците ще ги променят.

15

Анонимен

преди 3 месеца

взаимно да се избият алчни български дупедати, каква гризня се надигна за власттози път няма да си поделят баницата :)))

14

Икономист

преди 3 месеца

Така са нещата с куките в българския политически живот. Не искат да работят, а само заплати да получават. А те, парите за това отдавна ги няма в бюджета им. Те сигурно знаят къде е БНБ. Мен не ме пуснаха там през работното им време. Дори и ми обясняваха, че не съм разбирал нищо. ХАЙДЕ ХОЛЪН. Не са те хората, които ще ми какзваткак да инвестирам парите си.

13

Финансист

преди 3 месеца

Да опитат да се ротират депутатите. Цели 240 са. Както си ротираха предишното редовно правителство. Така в България ще има политическа стабилност за поне една г. Като се изротират всичките, тя ще е минала.

12

Зозо

преди 3 месеца

Еййй тоя подполковник. Напил се като куче и пропусна клетвата :)))))))))))))))))

11

Хейт

преди 3 месеца

Това са глупости. Нали в момента има председател и това е най-възрастният депутат? И той ще води, докато не бъде избран друг. Защо да не могат депутатите да се закълнат? Нещо Величие и ДБ много пречат на някого.

10

Госпожо доцент,

преди 3 месеца

на територията всичко може, още ли не сте разбрала.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Първото заседание нали в учредително? Защо да не може да положи клетва Марков? Мали още не са закрили първото заседание? Тая верно ли е конституционен съдия? Не че съм фен на Марков, ама тая в две изречения - три противоречия!!!!

8

Върна и се усмивката

преди 3 месеца

На тази противна бaбичка и се върна усмивката тези дни, след като ГЕРБ-ДПС се върнаха на власт.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Пияницата Киселова ужас

6

Анонимен

преди 3 месеца

Без председател няма разпускане на народното събрание, отиваме на избори...тая нещо не е добре. Старото НС не е разпуснато, новото не е НС и ще си избираме трето НС. Тая осъзнава ли какво говори?

5

ГАДНАТА БАБИЧКА

преди 3 месеца

ТАЗИ Е ПЛАТЕНА ОТ ТИКВАТА.

4

Eвала

преди 3 месеца

Киселата не изглежда да е много умна за възрастта си. Вместо за предложи решение тя се прави на много умна.

3

Плондир Марков

преди 3 месеца

Т.е. плондира, успал се за първия си работен ден, няма да ходи пак на работа? А пари ще му плащаме, сигурно? Абе, това каква държава е?!?

2

Анонимен

преди 3 месеца

българските политици не могат да измислят закони за себе си, камо ли за българите.

1

GNUS

преди 3 месеца

Това пpace киселова стана много усмихната, от както ГЕРБ-ДПС стана първа политическа сила. Даже се гримира и вече се усмихва до уши, като говори за ситуацията в Народното, а преди това само се мръщеше недоволно. Демек - платена е от Бойко Борисов.