10

Държава!

преди 1 седмица

Какво прави държавата защо протака толкова важно нещо без чист въздух и вода не се живее основният замарсител са печките и автомобили

9

Анонимен !

преди 1 седмица

Някои да прави нещо по въпроса и ако тази година не ми заменят камината с дърва за евтин климатик пак ще я ползвам пари няма заплатите мизерни!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Е небето вече не е небесно синьо даже и да няма облаци.:))

7

do 2

преди 1 седмица

софия не е най-мръсния град в бг ( но не е и най-чистия) - финните прахови частици са 50 мг/м3 сега ( което си е доста над допустимата норма - 35 мг/м3 - микрограма са това ). Замери в бобов дол какво има там и ще припаднеш ! Те зи данни се крия , но си има уреди и можеш винаги лично да си ги замериш

6

Абе, защо никога

преди 1 седмица

тия протести и статии не са насочени към големите компании, а винаги бъркат в живота на обикновения работещ човек? Не може да карате кола, че мърси, но никой не казва "Спрете частните самолети!" на милиардерите. Само един полет с частния самолет е равен на повече емисии от колкото един автомобил може да изгори за 10 години нонстоп работа на двигателя.

5

Анонимен

преди 1 седмица

виновни са алчните американски мултикорпорации като black rock, глобалистки комунистки паразитки за състоянието на планета Земя..

4

Христо Христов

преди 1 седмица

Това в развитие и цивилизация. Учените са комунисти!

3

СалмонЕЛКА

преди 1 седмица

Колм даун,грийн псайкоу! Тейк йо пилс анд чилл йоър ассссс!!! Айде у лево,еко-ши3ита!

2

БАНко

преди 1 седмица

ЗАРАДИ ЗАМЪРСЯВАНЕТО ЛИ В НАЙ МРЪСНИЯ ГРАД - СОФИЯ Е ДАЙ ПРОДЪЛЖИТЕЛНИЯ ЖИВОТ ???

1

Анонимен

преди 1 седмица

като чуя мнението на руските учени, тогава ще помисля над мнението на гуведарските