41

ВАНГА

преди 1 седмица

До две седмици Израел ще влезе в Ливан и ще започне да мачка брадясалите ислямисти от Хизбула. Тоя в гащите НасралСа ще се скрие в някоя пещера. Всички копейдаци платени коментатори на Копейката за пореден път ще опищят интернета що бият любимите им ислямисти.

40

Ох, Рожбо!

преди 1 седмица

До Анонимен 38.........Мокрите сънища обикновено завършват с полюция! А не премерените мераци с КАТАСТРОФА! Република Кипър има население от 1,25 милиона души, а непризнатата от никого Северно Кипърска Турска Република 0т 280 хиляди.Никой няма да позволи на Турция да нападне Кипър, все пак там има 2 военни бази на Великообритания и стратегически интерес от други заинтересовани.Там се върви към национално помирение и няма интерес от ескалации

39

Според мен

преди 1 седмица

Този Насралла много се надценява! Едно е да водиш партизанска война по тъмна доба някъде из крайните квартали, или пък да нападаш нищо неподозиращи мирни граждани, да избиваш де що шава, а оцелелите да отвличаш.Сега вече Израел знае срещу какво се изправя и няма да се спре докато не елиминира заплахата.А заплахите към Кипър са просто смехотворни.Никоя организация, пък била тя и "Хизбула" и надничащия зад рамото й Иран нямат ресурса да се мерят с мощта на ЕС

38

Българинъ

преди 1 седмица

На 8-ми Октомври Хизбалла непровокирано нападна Израел от Ливан, в знак на солидарност със зверското нападение на Хамас от Газа на 7-ми Октомври. Време е Ливан да заприлича на Газа.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Козоебецът НасралСа пак осмърдя навсякъде

36

Анонимен

преди 1 седмица

Бе знам за германия ,вероятно и германския народ е с народа от Румъния ,защото на мача Украйна Румъния народа викаше путин,и не се съобразяваха с техните предателски политици ,долу фашиска Украйна )02

35

Анонимен

преди 1 седмица

До Фют - Рожбо, половината Кипър е турски, докато другата половина е временно извън контрола на Турция, защото е окупирана от кипърските гърци. Само тази ситуация е само временно. Един по един вилайетите пак ще се присъединят към Високата Порта. Въпросът не е "дали", а "кога". И отговорът е - скоро.

34

Яна Балканджийска

преди 1 седмица

Откак съм опитала турския суджук, вече дори не поглеждам към българските кренвирши.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Само така ,бой по израелските фашисти ))

32

Анонимен

преди 1 седмица

По времето на 32 дневната война през 2006 г. Хизбуллах така го нахендрри на юдейчетата, та все още ги държи влагата и температурата. И да напомня на великите буггарскки юнаци, де се пишат за по евреи и от евреите (не знаят дживотинките, че за евреите всички не-евреи са гойи, т.е. са създания между човек и дживотну!) въоръжените сили на Хизбуллах по численост и въоръжение са на поне 84 нива над великата буггарска армия. И джиддовете добре знаят, че времето им изтича. И ще ги тепат, и ще гиебат!!

31

От Винкелщрасе

преди 1 седмица

НАТО вместо да се занимава със зеленото шмъркало и обречената му Украйна или с Тайван, да вземе да избуши тая кочинка Хизбула! Всъщност това е следващата сериозна война. Неизбежна е. И колкото по скоро започне, толкова по добре. Тоя чалмосания явно забравя че Израел има ядрени бомби. Просто ще ги изличат от картата.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Какво стана с мирната резолюция на ФАЩ в ООН? Нали щеше конфликта да свършва...май се разраства! Някой по- сериозен ако се надъха срещу Израел и 3 СВ става съвсем реалистична ! Ние пак на грешната страна!

29

Анонимен

преди 1 седмица

До ФЮТ - 2 - Турция е в НАТО - е и ? Турция въведе официално санкции срещу Израел заради Газа!! Откакто започна конфликта Ердоган нарича Нентаняху как ли не - терорист, шизофреник, престъпник....Турция не признава Хамас като терористична организация , Хизбула също!! Турция ще излезе от НАТО веднага ако се наложи! Троя се намира в Турция , ако не знаете!

28

помашки мелез

преди 1 седмица

за нищо не ставаме и затова евреите трябва да завършат започнатото

27

Дядо Абдулреззак

преди 1 седмица

До Анонимен 26 - Аха, Мосад ще го набара и ще му опърди и насеррее ряззанния кочан на брадатия Насруллах. Видяхме го и твоя прехвален Мосад как се окензаха до ушите на 7 октомври миналата година. Хлапе, Израел и Украйна вече ги отпишете от списъка на държавите.

26

Фантазьор!

преди 1 седмица

Тоя мюсюлманин още не е разбрал, че Богоизбраните синове на Израиля ще управляват Човечеството до Свършека на света и говори тук фантазии...

25

Анонимен

преди 1 седмица

Ивицата Газа е 10 пъти по- малка от област Видин. Чети география. С другото съм съгласен

24

Гледайте внимателно

преди 1 седмица

... И резултатите след мача, моля! Противник, който не е държава, а организация е на практика непобедим. Този път Израел се наигра според мен. За 8 месеца не може да се справи с ивицата Газа с помощта на САЩ, Великобритания и Франция. За сведение ивицата Газа е с размера на област Пазарджик или област Благоевград.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя брадясалия НасралСа ще го пипнат от Мосад да му обръснат брадата на сухо.

22

Чобан Ходжа PhD

преди 1 седмица

Мчи те базите в Кипър са британски бе хабиби