314

Анонимен

преди 1 седмица

Славчо ние ти дадохме възможност за правителството преди време ти избяга, сега не се пъни. Радев ако е държавник, а той е,ще даде мандата на Възраждане

313

Защо днес

преди 1 седмица

Заседанието се отлагаше два пъти,след като снощи още са се разбрали?Значи нещо р пътувало и се е забавило.Затова този,който председателстваше заседанието от ИТН каза дословно:Давам ви 25 минути!

312

Хмм...

преди 1 седмица

На господина от диванчето ще кажа следното, когато бяхте в пъти повече от сега, вие просто избягайте от властта и дори не направихте опит за съставяне на кабинет! Сега обаче надежди за мандат бленувате. Защо тогава дори не опитахте да го предложите този експертен кабинет, а сега, защо Трифонов?

311

Анонимен

преди 1 седмица

Трифонов, ще стане това което каже шефа ти!

310

Анонимен

преди 1 седмица

Спукана му е работата на това НС ако вие сте му надеждата.

309

СМЕХ...

преди 1 седмица

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА 10% -во УЧАСТИЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ....ха,ха,хаааааа....САМО ТАКА , НАРОДА ЩЕ ОТСЕЕ НЕГОДНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА , ВЛЕЗЛИ ЗА ПАРИ И ИЗГОДИ В НЕГО...ХА,ХА,ХАААААААААА!

308

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ...??

преди 1 седмица

"СТАРАТА СОЦ-СИСТЕМА" ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СРЕСТВА ОТ БЮДЖЕТА , ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ НА Т.Н. "ПОЛИТИЦИ" ----ВЕЧЕ ИЗОБЩО НЕ РАБОТИ!!!!!...."ПОЛИТИЧЕСКАТА ХРАНИЛКА" --ЗА НЕГОДНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПЛАЗМОДИИ , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА ---В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ---СЛЕДВА ФАЛИТ НА "СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА" И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО , ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ...ХА,ХА,ХААААААААА....НЯМА МЯСТО ВЕЧЕ ЗА "СЛУЧАЙНИ ХОРА" В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

307

Анонимен

преди 1 седмица

Надеждите бяха,че най-сетне в парламента може да влезят и по-нормални хора.А то какво? Пак същия публичен дом!

306

Чалгарак

преди 1 седмица

Написала е сценария кадънката на Доган. Няма спор

305

Анонимен

преди 1 седмица

Мъж,който не е създал семество е тоя.Три поколения той зарази с простащина и крещене,с чалгия и простотия, с бръснатата си глава.Не случайно много негови колеги го напуснаха.

304

Хм

преди 1 седмица

Е,поне ще разберем дали Славиту е манджурски кандидат на Доган.

303

Славчоооу!

преди 1 седмица

А бе що те е страх от избори?!? Нали уж си за правото на суверена сам да избира?!? Що така бре,чалгаджи?!? Само като си помисля,че през 21'ва за малко не гласувах за теб,обаче си спомних,че беше издигнал в култ царя,ПаситУ и останалата гнил004,та се 0свестих навреме...Досега, който е имал съмнения,че ваштА малка партийна сте малкото ДъПъСъ,вече всичко е ясно!78 стотинки на вятъра!

302

Анонимен

преди 1 седмица

Смисъла на служебното правителство в вида който си го представя ИТН е експерта да е с програма по съгласувани задачи. За всяко раздаване на пари на определени фирми, да има едно наум, щото политически няма гръб.Това е основната борба в парламента. И се очудвам на всички които искат някаква сглобка, която неминуемо води до политически гръб и обхващане на държавата в старите схеми.И има резон ГЕРБ и ДПС да се съгласят, защото все пак имат и бели схеми за движение на паричен поток в техни фирми

301

Реалност

преди 1 седмица

Не мога да разбера , преди Трифонов виновен , че не състави правителство на малцинството . Сега пак той , че Борисов не съставя . Много тикви във форума .

300

Анонимен

преди 1 седмица

Надежди нямам, експертите са мой или твой, за какво експертно правителство говорим?

299

Анонимен

преди 1 седмица

НС се напълни с хейтъри на тиквата. Лошия матрял си отмъщава.

298

славчу се пазари

преди 1 седмица

Яко се пазари Чалгаря!

297

Анонимен

преди 1 седмица

ХОРА ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ХОРА ПРАВИТЕ ГИ БОГАТИ И НИЩО НЕ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ СЪБУДЕТЕ СЕ

296

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки се чуди какъв ход да предприеме, за да не носи отговорност, и Славчо измисли това. То прилича на позицията на Възраждане. Е добре, Радев ще му даде мандата и след това какво - никой няма да подкрепи кабинета му. Затова да се стягаме за нови избори, може би есента да е по-мъдра от ляпото.

295

Анонимен

преди 1 седмица

Славчо, експертен кабинет ние и сега си имаме - какъв е смисълът да го сменяме с друг? Помним ги вашите експерти - хора без стаж и без доказани качесчтва в по-голямата си част - не, благодаря!