20

LGM

преди 3 месеца

САМО АРТЕКС ЩЕ ВИ НАПРАВИ МАЛКИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА!!...

19

съседите ни

преди 3 месеца

Сърбия и ТУРЦИЯ НЕ са зелени, много други доста мощни държави в света също не са зелени, а въздухът се движи свободно из планетата! Вие или сте крайно прости, или прекалено платени, а май и двете...

18

Анонимен

преди 3 месеца

Е небето не е небесно синьо.:))

17

Анонимен

преди 3 месеца

Зелените са с много вредна кауза за хората, независимо, че използват дори за каузата си нефтени продукти. Животът без нефт е немислим. Дрехи, обувки, бои, пластмаси, лепила и ..и.:) Гл-упо-стта няма край.:))

16

Анонимен

преди 3 месеца

"ЗЕЛЕНИТЕ МЕПРОПРИЯТИЯ " В градската бетонна джунгла , са си пълна УТОПИЯ, ЗАЩОТО НИЩО ПОДОБНО НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА В "ГРАДСКАТА ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА" НА СЪВРЕМЕННИТЕ МЕГАПОЛИСИ....ха,ха,хахахаааа

15

..

преди 3 месеца

Работил съм в енергоспестяваща страда.Прозорците не се отварят, януари ставаше 29 градуса, 75% влажност, не се диша.Пестиш от ток, лекуваш туберколоза.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Вземете си зелените сделки, транснеутралните, правите краставици, афганистанските ядрени инженери', барабар с Истанбулската конвенция, отпечатана на твърди корици и едновременно си ги заверете в зейналите евро отвърстия, че да мирясате най-после.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Яжте по 1 телешка пържола повече без хляб! Компенсирайте за 1 веган ядящ райграс! Събаряме зелената кражба! Перете и гответе само в пиковите часове!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Когато зелената енергия стане по-евтина от останалата, и когато един електро автомобил струва два пъти по-малко от един нормален, ни предлага същите качества, хората сами ще изберат такъв преход. От вуду заклинания и безкрайни речи на команчи край лагерния огън полза няма. Половината ни седла с неизмазани къщи и без достъп до обществена транспорт, стига вече неадекватни и.

11

Бай Дрън

преди 3 месеца

Какво е екологично строителство ли? Такова, при което като пръдднеш, парниковия газ остава до гъзза ти, не отива в озоновата дупка. Те това е екология, носете си и противогъз.

10

архитект

преди 3 месеца

Старите панелни квартали са строени според всички еконорми. Факт. Не са наблъскани един до друг като новото строителство. И плюс това старите панелки са със времеви хоризонт поне 600 години. Пробутвайте си екозелените булшити на аборигените в австралия.

9

Анонимен

преди 3 месеца

българите мразят себе си и държавата в коярто са родени.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се научите. Зелената сделка е добра, ако не се научите ще ви принудим, българи неандерталци.

7

Анонимен

преди 3 месеца

В България не се прави зониране и се дават разрешения за строеш ако дадеш пари под масата.Не може да се строи блок а за този блок да няма места за паркиране и до него да няма заседени дървета.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Много го обичат това клише "устойчиво развитие". И така по същество не разбрахме от статията в какво се изразява зеленото строителство. Поредния " устойчив" шаман. Сега колиби от тръстика ли ми предлага тоя? Обаче не каза какво точно им е пречил Путин преди 2022 година да строят ефективни сгради. Важното е да има виновен. Путин разбира се. И като построиш енергийно ефективна сграда кое ще стане устойчиво? Основите и? Климата? Икономиката? Заплатата ти?

5

от този

преди 3 месеца

текст излиза, че "руската инвазия в Украйна" е помогнала на "сектора на ВЕИ".... пфф... ама че в извратен свят живеем. Ама този "сектор" е БАЛОН и колкото по-бързо го осъзнаете, токова по-малко ще страдате

4

Анонимен

преди 3 месеца

Как каква роля" панел, влизаш вечерта, спиш, ставаш, на сутринта отиваш на работа и цикъл. Кво ни пука за плебея.

3

Анонимен

преди 3 месеца

"Има нужда и от комуникация от страна на държавата към потребителите." - и защо държавата да ти помага? Ти да не си с увреждания, че да ти се помага? След като хората не ти искат "продуктите" и "услугите"трябва да се примириш, а не продължаваш да се напъваш да натрапваш на хората неща, които не желаят, че и да искаш и държавата да ти помога.. Държавата щото си няма друга работа...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Бълария ще каже НЕ на зелената шрлатания така, както направи с ковид отровите наречени от някой "ваксини".

1

Анонимен

преди 3 месеца

Е то България за какво ли е готова. Май още не е готова да е държава.