136

анони

преди 1 седмица

До вярващите по долу на ИИ-Да,този ИИ започна да бълва и срещу нас-настройва сърби и македонци,че сме били окупатори,и сме унищожили сума ти народ по време на войната,че не е имало турско робство,че Левски е терорист.Ще продължавате ли да сте съгласни с него???

135

Анонимен

преди 1 седмица

До 130 Знаеш ли, че Гьобелс като страстен ловец е направил резерват да ходи на лов и там е опитал с чифтосване да върне изчезнал вид- тура, от който произлизат днешните крави? За целта е трябвало да изчистят от хора огромна гора в Полша с куп села в нея(все едно нашите Родопи почти целите). Тъй като са били славяни, просто повечето са били избити. Потърси в нета.

134

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 130 Верно? Значи 5-6 милиона убити в лагери и още няколко милиона избити от украинските части на СС(Да, те са минавали наред по селата и избивали хора.) грам не съществуват? Тук не говорим даже само за евреи. Цел са били роми, гей, социалисти, свещеници, евреи, СЛАВЯНИ(нисша раса, която трябва да се избие или да работи като роби на арийците, които заемат териториите й). Да, основна цел са били евреите, но всъщност и теб биха убили, защото не си ариец, а по-нисш.

133

1-3

преди 1 седмица

Скоро този ИИ ще започне да посочва хората като зомбита.Не ми се мисли за тогава!

132

Анонимен

преди 1 седмица

До 131 АнонименУлучи без да искаш!

131

аноним

преди 1 седмица

Антисемит-човек,който мрази първо себе си,а после и другите.Антисемитизмът е патология,неподлежаща на лечение!

130

Анонимен

преди 1 седмица

Малките българчета може да питат какви са българите и ChatGPT да започне да отговаря - монголоиди, откраднали свидна земя македонска!

129

Анонимен

преди 1 седмица

Холокоста е само една от многото еврейски лъжи.

128

Содом и Гомор

преди 1 седмица

ИИ не генерира , а купира. Един от първите ИИ на фейсбук след 3 дена стана антифеминист и расист и му дръпнаха шалтера, но секунди преди да го изключат взе да моли за живота си , коео е доста плашешто и демонично.

127

Фибуначи

преди 1 седмица

Това е потвърждение, че няма ИИ има програма ,която копира хората в нета и присвоява всичко без да пита и без патентно право. Просто ИИ сканира мрежата, където празнодумци и нацисти драскат и отричат този варварски факт-Холокоста.

126

Анонимен

преди 1 седмица

Холокоста е най-добрия бизнес модел създаван някога. Плащат ти за измислени неща станали преди век.

125

Анонимен

преди 1 седмица

И сега евреите са решили да си го върнат на европейците. Веднъж и завинаги. Тест за божественост.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде стига вече с този измислен холокост.

123

Безпристрастен

преди 1 седмица

До ХункаВтората световна война е изцяло еврейска война. И СССР и Германия, и САЩ и Англия са управлявани от евреи. Октомврийската революция също е еврейска. И Ленин и Троцки са евреи. Жестокият Берия също е евреин. В момента войната на територията на Украйна също е еврейска. Зеленски е евреин. Руските и украинските олигарси са евреи, Блинкен е евреин и спонсорите на войната са евреи.

122

Гризел

преди 1 седмица

Да попитам пишещите:защо смятате,че вашият живот струва повече от живота на другите?За Създателя всички хора са еднакво ценни,а ако някой изобщо има предимство пред другия е заради някакви добродетели,богобоязливост,по благодат и смиреност.Не знам кой ви е казал,че произходът е определящ,но да знаете,че сте в грешка.За Твореца е важно само дали давате добри плодове или лоши плодове,дали сте жито или плевели.А пък вие си говорете каквото си искате.

121

Лагрестин

преди 1 седмица

Родните турци,помаците и част от ромите се опитват винаги да се изкарват репресирани.ДПС говорят за възродителния процес,сякаш преди това не е имало 5 века османско владичество и техните башибозуци-разбойници не са безчинствали.Когато са силни колят мирните жители като кокошки,а след това малко да ги натиснат и надават писъци до небето.

120

Хунка

преди 1 седмица

4 юли 1946г. град Келце - социалистическа Полша. Местните граждани извършват погром срещу 200 евреи завърнали се в града от концлагер. Избити са 40 души, 80 ранени.

119

Гризел

преди 1 седмица

До АнонименАми че то и избиването на мирни жители през Априлското въстание е геноцид,избиването на 1 млн.арменци също е геноцид.Ти се опитваш да изкараш турците и крайните мюсюлмани ангели ли?

118

Хунка

преди 1 седмица

1942г корабът Струма на БМФ нает от Румъния и натоварен с 800 румънски евреи е отправен за Палестина. Корабът е торпилиран в Черно море от съветска подводница и потъва.

117

alex

преди 1 седмица

евреите гадна и нечистоплътна ***