23

18-годишен хакер

преди 1 седмица

Скоро ще почна да хаквам НАП, Търговския Регистър и системи за електронно банкиране! Това с Школо е само началото! Дигитализацеята отваря много възможности!

22

Мин Олигофр Наглост

преди 1 седмица

А дали не е редно да арестуват служителите на които са поверили личните данни и сигурността на системата, и най-важното които са вземали заплата за това! 100% има десетки хора на дебели заплати в министерството , както и в частната фирма с държавните поръчки за милиони, които са били победени в специалността си от 17-18 годишен младеж! Та кой е за ареста? Според мен младежа е за медал, а наглите крадци на държавни средства са за затвора. Но по стара традиция у нас всичко е наобратно!

21

Аз съм просто човек

преди 1 седмица

Браво на момчето. Бъдещият министър на информацията.

20

Boto

преди 1 седмица

До АнонименЕми прекрасно е всяка година тогава да се плаща на частна фирма, че е направила приличен интерфейс и да си държим държавната система глътнала милиони.

19

Анонимен

преди 1 седмица

той е малък, но вече знае повече от Божанката. Браво, това е бъдещият министър на информационните технологии

18

Анонимен

преди 1 седмица

Няма по-скапан дневник от този на НЕИСПУО.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Може написаното да е вярно. Но виждам поредна атака срещу Школо се използва от повечето училища и сега МОНьовци се опитват за пореден път да го злепоставят и да принудят всички да ползват недоразуменията им в неиспуо и да източват училищата.

16

до 16

преди 1 седмица

Докато бях студент сайтът на ФМИ към СУ беше посмешище, една система не можеха да направят за записване на изборни дисциплини, ти говориш за държавни сайтове... Трагедия е всичко. Иначе си прав- нищо хакнато няма във Школо, а откраднати данни.

15

Рендето

преди 1 седмица

Браво, има бъдеще пред детето....

14

Анонимен

преди 1 седмица

Спомням си проверявах нещо в сайта на един съд. Да не казваме кой. Какво да видя- експоузнат целия кънекшън стринг към базата му с данни... Без коментар. Същото и като хакнаха БДЖ- 1:1 проблем. Тук не говоим за хакване, както е написано долу, а за полуграмотен даскал, на когото е открадната паролата. 100%. Не 100, ами 110% сигурно.

13

до 12

преди 1 седмица

Мне, не е бил пълнолетен, като го е направил. Влиза му в СВ-то от раз и е добър кик за интервю при мен, например. Имам доста топ кодери хакери в екипа и такъв с под 30к заплата няма.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Евала маняк. Момчето поне работи, не като тюфлеците на държавна службичка

11

Анонимен

преди 1 седмица

Какво е туй Школо дагоева :)))

10

Анонимен

преди 1 седмица

От там насетне започва забавата.----А за него, оттук насетне, ако прокуратурата се запъне и го вкарат в затвора, започва луда забава с много нови запознанства.

9

до 10

преди 1 седмица

Е ти не каза нищо... Даскалите разбрах, че съм ги надминал още около 10ти клас. Вече 3ти курс на месец печелех, колкото те на година и то с интелектуален труд. Имаше и много читави наистина ерудирани със знания, но точно двама от двадесет.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Симпатяга! Не е хакнал системата, а на стринките и тетките неграмотни даскалици достъпа. Те, милите, вероятно са толкова плиткоумни, че е елементарно да им вземеш паролата. От там насетне започва забавата.

7

Браво

преди 1 седмица

На момчето, другия път да не казва на никого!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте ми телефона му. Искам да хакне компа на счетоводството и да ми увеличи заплатата.

5

До до 1

преди 1 седмица

Щатите винаги са били положителен пример.

4

до 1

преди 1 седмица

До ден днешен в Щатите правят така. Затова и са винаги поне 1 ход напред