30

хахаха 2

преди 1 седмица

цензурираната дума е обратното на остро

29

ъъъъъъъ

преди 1 седмица

кака лара ,,, хахаха ! тази с неините *** участия в *** й предаване някой помни ли я ?!

28

Честита Промяна!

преди 1 седмица

Докато такива остри капацитети като нея се изказват в ефир по теми, които не са кое филмче да пуснат на децата, така ще е ! Викайте и острилката на тая!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Тази беше омъжена за доносник от ДС, даже има дете от него. Толкова за нейните нравствени качества.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Малко ли ни са разните,сосиолози,политолози,аналози,че и пишман актьорите тръгнаха акъл да дават?! Да си гледат празните театри и да не се бъркат там,където не им е силата! И този "умник" робъртчо да си издава заповеди в театрото,ако има кой да му ги изпълнява! Най-тъ*п*ото нещо е да се карат хората на сила да гласуват и да узаконяват мутренско-предателските сатанински сглобки на антибългарските управници!!! Искаме НАЦИОНАЛНООТГОВОРНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,а не слуги на чужди господари!!!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Актьорът ако не изнася хубаво представление не му ходиш в театъра.Политиците и да не им ходиш да гласуваш,пак си правят техния театър че и пари за билет ти взимат.

24

Анонимен

преди 1 седмица

A Лара за кого гласува, ако не е тайна? Не изглежда като избирател на ПП. Изглежда по-скоро като с комунистически убеждения... или от електората на ГЕРБ. Тогава да не упреква негласуващите за различните. И да не слага всички българи и политиците в една категория. Аз не гласувах за статуквото и не се разочаровах досега от избора си:)

23

Анонимен

преди 1 седмица

Новите актьори са полковник Марков и ефрейтор Костадинов.

22

Рендето

преди 1 седмица

Ами квито са ни "актьорите", такива са ни и политиците... и едните и другите не притежават грам професионален талант!!!!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Пиесата,пиесата трябва да се смени...

20

Хахахаха

преди 1 седмица

Кака е била преди 45 години. Отдавна тази стара чанта е бабашкера.

19

Ze nigmar

преди 1 седмица

Исин*

18

Ze nigmar

преди 1 седмица

Тази от ларса или исон беше?... :)))

17

Анонимен

преди 1 седмица

Отдавна не е "Кака" а Баба

16

43000

преди 1 седмица

ей го и партийния секретар от ппдб (13). той казва какво може и не може, как да се разсъждава и живее, и винаги е прав. доколкото си плащат данъците - имат право на мнение и на гласуване, и на тайнта на това гласуване - точно колкото теб, нито повече, нито по-малко. ако ти беше на тяхно място в предаването и теб затапеха така - щеше да виеш на yмрeлo за кремълска пропаганда и свобода на словото. политиците ни са под всякаква критика, по-зле от тръмп, байдън и борис джонсън.

15

Радослав

преди 1 седмица

Да предложат нови урви за бардака и може и повече хора да гласуват, със старите, дърти разпрани урви нов бардак не се прави. Малко са хората които гласуват с не подкрепям никой но е редно да я водят като партия и колкото гласа събере, толкова празни места в НС да остават, да се смятат винаги като регистрирали се и гласували против. На следващите избори след такава промяна 75% от НС празно и правителство няма как да има! Да се помъчат малко политичканите.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Руса римлянка таз ли е най умната :)))

13

Олеле Божкее...

преди 1 седмица

до Анонимен 11.........Да те светна малце: Тия двамцата съм сигурен ,че не са ГЛАСУВАЛИ !!! А за мнението им за политиците изобщо не ме интересува.Защо не си гледат театъра и представленията, а си пъхат носовете в политиката от която нищо не разбират???Тая работе не е като оная работа ...ако ме разбираш .....Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола !Панимаеш??? ФЕРЩЕЙН????

12

Упсььь...

преди 1 седмица

Какоооо...и ти ли Брутеее......?????????????

11

Анонимен

преди 1 седмица

До Олеле Божкее... - Че с какво са по-различни от теб и другите? Граждани на България, имат пълното право на мнение за политиците ни, точно толкова, колкото тебе и пишещите по-долу. Те и политиците ни същите, всеки се мисли за нещо повече от другия, а изобщо не е.