409

мда

преди 1 седмица

Интересно, пост по долу пише хората не искат друг да ги управлява освен Борисов и затова негласуват и веднага му натракали минуси. Айде негласувалите си отговорете ако се увеличи процента на негласувалите следващите избори дали Герб и Дпс няма да имат мнозинство в парламента. Това си е факт като негласувате подкрепяте спечелилите избори. По просто от това не може да се обясни, то е като за дебббилии

408

анонимен

преди 1 седмица

Тръгвай към затвора , мутро !

407

Тикво

преди 1 седмица

Време е да се запътваш към ада!

406

Анонимен

преди 1 седмица

415 То май, в България не остана читава човек. Лошият материал е на лице. Факт.

405

Анонимен

преди 1 седмица

Ще е трудно, защото Борисов ги накара да "свикват" и то с големите му отстъпки.

404

Анонимен

преди 1 седмица

Да прави каквото ще. Никой не се интересува вече от него.

403

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата получава все по-засукани задачи за решаване от народа - лошия матрял.

402

Глупаци....

преди 1 седмица

Кой искате вас да ви управлява - Путин или Байдън.?..... Или може би Киро, Костадинов и полковника...... Или Корнелия, Радев и Рашков....?

401

Глупаци....

преди 1 седмица

Хората не гласуват, защото са доволни от Борисов и не искат друг да ги управлява

400

Истината!

преди 1 седмица

Заради тъпааатаа банкянска Мутра Боко, която си направи личния кеф да събори последното успешно правителство и да ни прати на поредните безмислени избори, България значително закъснява с изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост!!!

399

мда

преди 1 седмица

Абе плюете Герб Дпс Пп-дб, но ние сме си го избрали, с гласовете на гласувалите за тях и главно с подкрепилите ги негласували. Такъв ни е материала, мислят си, че като не гласуват не подкрепят никого, но е обратното подкрепят победителите. С такъв народ това си засужаваме

398

Анонимен

преди 1 седмица

От къде накъде председателят на НС ще е на 25 години?? В сивито й пише само, че има дете с неизвестен баща!! Кой знае Борисов на коя магистрала я намери и я пробутва!! Има къде по-свестни и опитни хора, с поне малко стаж! Стига вече с такива!!

397

Ясно като бял ден

преди 1 седмица

Бойкоо, мутро прооостаааа, времето ти отдавна отмина! Ни Рая, ни Мая, ни Фандъчки, никой не ти иска българина, отвратен е от вас, от злобата ви, от опюването помежду ви, от истериите ви, от заплахите ви и идиотщините ви! Обирайте си мутренските партакеши и се махайте да не задръствате България! Вие сте ***, затова не гласуват 70% от българите!!!!

396

Доброжелател

преди 1 седмица

Този , ако се махне от политиката ще се срещне със Сретен Йосич. :) А дано!

395

Анонимен

преди 1 седмица

Откъде накъде председателят на НС ще е арменка? Тя може да е българска гражданка, но българка НЕ Е. Титулните нации в БГ са българи и турци. Руснаци НЕ, арменци НЕ, всякакви други също НЕ.

394

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Анонимен... Тези които искат да има действаща държава и да сме в Шенген, поддръжниците на ГЕРБ, могат за часове да блокират цялата държава и да дойдат с колите и техниката пред парламента. -----////------ Подръжниците на ГЕРБ са най-долната изззз медт на нацията, без изключение! Първия лай нйан гербил, който се опита да ме спре, ще изяде 9-милиметровия. Ако Българският народ има мъдростта да ИЗТРЕБИ 10-те% гербили, Държавата ще тръгне напред.

393

Отвратен

преди 1 седмица

С всяка изминала минута този неграмотен, *** и престъпен дебиииил Боко показва и доказва какво представлява, какви са мръсните му игрички и в що за бандитски кръгове с движи!

392

Ядосан

преди 1 седмица

Пълна деградация, простащина и арогантност, това е Тиквата Боко. Срам за българите да ги представя този дебиииил. Свършиха вече мутренските години и някой трябва да си прибере протежето в политиката!

391

До Тарикат

преди 1 седмица

То и Галчев е от ГЕРБ.И,харесвали ти)

390

Тарикат

преди 1 седмица

Както каза Марков: след промените в конституцията председателят на парламента може да е бъдещият служебен премиер. Сега разбрахте ли защо Борисов толкова настоява за тази калинка? А защо партиите отказаха да я прегърнат?