107

Лобина Последно 4

преди 1 седмица

Обяснявам защо пиша. И ще се ослушвам за мнение. Стига да е юрист този, който се наеме Защото много съм обидена от ИЗМАМАТА, която разбирам, че не е била случайна. МОЯТ ВЪПРОС е :Имам ли ЗАКОННО ПРАВО ДА ОТТЕГЛЯ И АЗ ГЛАСА СИ по същия начин както на мен ми го направиха и то в същия момент, в който съм разбрала ЗА ИЗМАМАТА, А НЕ СЛЕД ВРЕМЕ ?поздрави:(с ник) ИНА /84/от Испания

106

Лобина, ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 1 седмица

наистина, още вчера се видя, че имат възможност да участват, НО не само ще играят Опозиция, ами ми се стори дори нещо повече. Че и тази партия , за която гласувах, участва в ОРГАНИЗИРАНИЯ ОПИТ за СВАЛЯНЕ НА НАРОДНИЯ ВОТ БЕЗ ИЗБОРИ. Следях цялата картинка и много ми заприлича на ОПИТ ЗА АТЕНТАТ. И за Водача май се досещам. Особено целия този ХОР, с ГРУПОВОТО участие, като под индиго... Гледах как със хъз загърбваха традицията, и 4-ти,5-ти в НАРОДНАТА подредба сами си твърдяха, че са .

105

Лобина

преди 1 седмица

Писах Имейл, но ми се отговори, че нещо се е обърксло. Затова с малки дообяснения реших да попитам и така. Търся отговор на един единствен ВЪПРОС:Гласувах за малка Партия, която ми ОБЕЩА, че ще внесат важни за мен въпроси. ОБЕЩАХА, също, че най- разумно ще използват в моя полза СВОЯ ДЯЛ , макар и малък. Успяха да ме убедят и аз си дадох гласа за тях. Вчера водачът на тази партиясъобщи, че макар и успели да влязат, както очаквахме, щели да се ОТКАЖАТ да участват в решенията, а само с ПРОТИВ! И наистина, още вчера се видя, че имат възможност да участват, НО не само ще играят Опозиц

104

до 103

преди 1 седмица

Няма начин администрацията дори на всяко село е тяхна-- така се строй партия бяха хитри И сега като няма закон за защита на администрацията -- И те самите ги плашат ,че ако дойде друг всички са вън ,и те винаги гласуват ,да я надвиеш тази маса ти трябва еигока активност И ходене до урните ,а хората са нихилисти и им дреме ....положението е лошо !

103

Мноого неприятен !

преди 1 седмица

Ми е този един такъв ,,слугинажен,, към вожда и ...благодарен...

102

ХоХо

преди 1 седмица

Бик Офф , при едни нови избори вие давате ли си сметка , че с ГЪРБ може да се повтори тетарото с ИТН , които от ПЪРВИ станаха ПОСЛЕДНИ ?

101

Анонимен

преди 1 седмица

А КЪДЕ Е ТОМСЪН КАЛАШНИКА,БУДА ДА НЕ ГО Е ПОНИЖИЛ В ЧИН - ТРИНАЙСТИ КОНЯР В МЕНАЖЕРИЯТА ГЕРБ??????!!!......

100

Анонимен

преди 1 седмица

Биковия, вие развалихте нещата по "нечия заповед", сега се оправяйте.

99

Черноризец Хлабав

преди 1 седмица

Почна се със шикалкавенето (то не, че е спирало). Първа и втора сила станаха и пак са немощни, зашото постоянно гледат за кой да се скрият. Дано да се вземете с ИТН та всички да видят що за стока сте, понеже има още глупави феодални еденици, които ви вярват.

98

баба Пена

преди 1 седмица

Провеждането на избори в България се превърна в легализиран бизнес за източване на пари за субсидии от всички партии. Държавата прави милионери и краде от всички нас. На всеки нови избори се раздават субсидии и идват едни партики дето всяка от тях казва - аз няма и не искам да управлявам с тоя, с оня с тея и т.н. Това си е жива кражба.

97

:)

преди 1 седмица

Нови избори, но задължително гласуване.

96

Анонимен

преди 1 седмица

като сте импотентни, избори!

95

Тома Неверни

преди 1 седмица

Виж какво моето момче ... объркал си се. Без ултиматуми. Няма нищо лошо в нови избори единствено вие ще сте вътре защото трябва на ново да купувате гласове. Така че давай ама не ти стиска!

94

Анонимен

преди 1 седмица

Защо тия които преди време заплашваха борисов, сега най-много го лижат ?

93

Анонимен

преди 1 седмица

Я върви там,от където си Излязъл бре мишле!!! " Ултиматуми" а?!-:)) Хмммм!

92

Анонимен

преди 1 седмица

бика томов заплашва ли нещо?...

91

Истината

преди 1 седмица

ГЕРБ НАПУСНАХА СГЛОБКАТА - ФАКТ. Каквито и да ги говори бацко, как трябвало да бъдат отговорни, самите гербажии пропукаха управлението на държавата.

90

Анонимен

преди 1 седмица

"Споделената отговорност" ми звучи, като Мара общата!

89

Анонимен

преди 1 седмица

НОВИ ИЗБОРИ, ОЩЕ 100 ЛЕВА В ДЖОБА МИ НАЛИ ШИШИ

88

Анонимен

преди 1 седмица

Буци не ще са се сглоби с Гуци, защото последният е млад, як, надарен и ще го разкове от любов! А от толкова силна любов боли, много боли! Но вимето на народа трябва да се сглобят!