32

Анонимен

преди 1 седмица

Как Лилипутин бори американската хегемония? НАТО се разшири, ОДКБ се смали. Казахстан замина при Китай. Армения и Грузия пътуват към САЩ. НАТО удвои границата си с Русия. Съсипа ВКП на Русия. Съсипа икономиката на Русия. Газпром е на загуба. МИГ фалира преди 5 години. Доларът струва 200 рубли... Да пожелаем на Лилипутин все така да бори американската хегемония.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Путин го е яд от както се разпадна СССР. Ама като са про сти руснаците, ще е така ...

30

аз

преди 1 седмица

Северна Корея не е бедната треторазредна страна каквато беше преди години.В случая преди месеци тя даде мин един милион снаряда на Русия и това е голямо предимство.А цялата Европа и цялото Нато не можаха да съберат повече от 500 000 снаряда.Е кой е по ценен партнъор? Корея или Нато? Защо не разбирате че времената са други вече и това което беше вече не е

29

Анонимен

преди 1 седмица

Русия и КНДР са свързвани с истинско приятелство и добросъседство от десетилетия.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Русия се бори срещу наглия хегемон за равни права на Изтока.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Русия да пуска атома по сащ и да ходят при извънземните сащ фашистите

26

Гаварит Масква

преди 1 седмица

От срещи с европейски и световни лидери към такива с треторазрядни диктатори, аятоласи и терористични групировки! Шах и мат от стратега пОтин! Очакваме посещението в Еритрея и Внецуела. Преди 24 години таткото му се молеше за ориз, сега отиваш да се молиш на синчето за снаряди. вИлик стратеК е пОтин!

25

Джони Браво

преди 1 седмица

Така де, иска да има руска хегемония, ама Тази московско-азиатска орда не може да измисли нищо съществено в технологиите. Нито пък са способни да създават качествени машини, софтуер и тн. Имат ресурси и армия. Ама само с това не става. Китай ги превъзхождат многократно и няма да се учудя Русия да им предостави някаква територия доброволно, за сметка на някакво фалшиво идеологическо обединение.

24

Хи хи до 22

преди 1 седмица

Хората са над 600 хиляди които се подписаха за запазване на ЛЕВА! По закон , над 400 хиляди референдума е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ! Къде е референдума ???

23

Путлер

преди 1 седмица

Нещо различно от познатите ни втръснали клишета ще каже ли някога?

22

Козите

преди 1 седмица

Пак са активирали недоспали тролеи.. Светът е вече друг! Свиквайте!

21

Хи хи до германец

преди 1 седмица

А чувал ли си за допитването на Възраждане да не се въвежда еврото, и да се остави лева ??? Което допитване трябваше по закон да стане РЕФЕРЕНДУМ ?! Хората искат ЛЕВ, не щат евро !

20

Гландрагор

преди 1 седмица

Световните империи се борят помежду си,а собствените им граждани им нямат доверие,понеже делата на всички са такива че става все по-трудно да различиш добрия от лошия и почтения от лъжеца.

19

Значи

преди 1 седмица

в най-голямата до скоро, и с най-много персонал в света административна сграда - Пентагона, разработваха в продължение на година украинското контранастъпление. В резултат укрите загубиха още територии...Уникално!

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Германец Ти пък на к,ъв се направи? На милионер в долари и евра ли? И кой си ти, и какъв си, че трябва да видиш? Имаш не пари, а богато въобръжение.

17

Анонимен

преди 1 седмица

добре че е Ким, че да даде на Путин оръжия, че завалията яко го беше закъсал

16

Германец

преди 1 седмица

Един рушофилистик не съм видял да обърнат спестяванията си от евро/долари в рубли или юани. Защо? Защото всички те са дънни риби и нямат един лев спестен. А и да имат, сами не си вярват на кремълските мантри, които повтарят по цял ден.

15

И

преди 1 седмица

то много успешно. Светът вече е многополюсен. Световното господство на краварите е вече в историята. Все повече държави от всички континенти им показват среден пръст. Включително СА, най-верният съюзник на САЩ в региона. Включително Турция. Ердоган направо преди време им заяви, че такъв османски шамар ще изядат, че няма да се опомнят. А за Китай, РФ, СК и Иран да не говорим. Даже едни хути унижават янките всеки ден!

14

Сър Пичук

преди 1 седмица

Нали уж некви фашисти имаше? Путл3р си мени мнението през ден.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Дори руснаците са потресени. Мракобесие, Средновековие!fontanka.ru