15

Вуте

преди 3 месеца

А какво стана с онова келешче дето уби Милен Цветков след поглъщането на сума ти дрога? Оправдаха ли го вече. Процедурни трикове, експертизи, експерименти, и така докато се измъкне.

14

Закон

преди 3 месеца

Тук права нямаме във държавата права има само олигарсите и Мафията

13

има едно опианение

преди 3 месеца

при шофиране . в този момент на върха на екстаза умът се замъглява леко и господ му се явява . като полусън . нали е било късно . непречи на никой , носи се , светия дух го води . и слушайки теб няма да сгреша ... по пътя свят .... води ме ти .... чардарашите и кардарашите когато са на шосето си имат техни ритуали .

12

ако беше кола на

преди 3 месеца

несеотата щеше да е същото . нощем на тътя не се седи . с 130 в малка кола е като с 200 . влюбени загубени .

11

Джунглата

преди 3 месеца

Като чуя някой да форсира и да лети с 200 се оглеждам за стълбове или дървета зад които да се скрия ако тоя загуби управление и реши да ме помете на тротоара. Очите винаги са ми на 8 не само като шофьор ами и като пешеходец. Миналата седмица ми изскочи една жена на пешеходна пътека. Спрях, пропуснах хората и тръгнах. Само дето една кoкошка реши да претича между другата кола от ляво и автобуса и я видях точно как ми се удря в лявата врата. Карах с 5, точно тръгвах. И не я видях. Няма гаранция.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Пазете сеТи може и 100 пъти да се огледаш и да пресичаш съвсем плавилно, ама едно е колата да се движи с 40 и да имаш време да пресечеш, друго е да ти излети някой с 150 и да те помете. А и какво ще кажеш за момичетата убити на Черни връх? До колкото знам те са вървели на тротоара. И те ли са виновни, че те са се оглеждали? Или излезеш ли от вас, трябва да си като газела в лъвска територия, че не знаеш на кой шофьор какво ще му хрумне. Току виж реши да мине по тротоара.

9

Пазете се

преди 3 месеца

Ако Явор и Ани бяха научени от Мама и Тате да се оглеждат за убийци и да внимават вместо да са набучили слушалките и да си гледат в телефоните - сега щяха да са живи а тоя с 200 да се е забил в някой стълб и да е умрял. За всяко ПТП трябват 2 страни. Когато едната е слаба и беззащитна - плаща с живота си. Когато kpeтeна с 200 се забие в дърво - той плаща. Законите на джунглата. Всеки сам избира дали да се мисли за безсмъртен или да си пази живота. Лош късмет.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Болно ОбществоКакво предлагаш, да си летим по уличките с 200 и като блъснем някой, ама той си е виновен? Ани и Явор НЕ са пресичали неправилно! И хиляди други жертви не са, просто някой бърза и кара като "арабин в пустиня" и после пешеходецът бил виновен, че не го видял?! А той, милият, бил превишил разрешената скорост "само" с някакви си 50 км... и бил изпил 1-2 "чайчета". И как не го е срам тоя пешеходец да му излезе така внезапно пред колата!

7

До селянина

преди 3 месеца

Отиди в Истамбул и тогава виж как се пресича. В горно нанадолнище дето имате 2 каруци и 1 куц кон е друго.

6

Болно Общество

преди 3 месеца

Всеки ден правя забележки на майки и баби с малки деца които пресичат на червено или на 10 метра от пешеходната пътека без да се огледат. И като ги питам защо така учат децата започват да ме псуват. Те били с деца и затова били с предимство. Навират си бебешката количка нарочно пред тебе без да мислят дали можеш или не можеш да спреш. Ако си учите децата, че трябва да се уверят, че са ги видели преди да пресекат - това ще им спаси живота. Не затвор за пиян, дрогиран или *** умен водач.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Да знаете. Карайте си със 150 км - 200 км. градско. После като блъснете някой казвате, че ви е станало лошо и всичко е ок! Да не дава господ ама такъв го коля на място, после нека го лежа и на мен ми прилошало

4

Селянина

преди 3 месеца

В гората си карай ако искаш и с 600 км. Отиди в цивилизация Лондон, Париж и карай в центъра със 150 км да видим колко ще ти се зарадват. Детето дето го убиха самия център със скорост 100 км в час по малките улички и то ли беше виновно. Още 100 случая поне има. Виновни били пешеходците!!!!! Чакай... верно ти си от ония сърдитите дето изпреварват на пешеходни пътеки на фона на някакви чалги, не спазват предимство и "си знаят колата".

3

До 2 MaHгAлA

преди 3 месеца

150 м/с са 540 км/ч. Някой друг не е ходил в час по математика в 7 клас. А 150 км/ч са 42 м/с - там има видимост поне 300 мета в двете посоки.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Пожелавам ти да се огледаш, да няма никой после да пресечеш и да те блъснат с 200 км/ч. Щото с тая скорост ще минат повече от 150 м за секунда Гло Пак. Проста физика ама навремето като си бягал от часовете няма как да си го разбрал. Айде бегом обратно в склада

1

Глу Паци

преди 3 месеца

Ама другари, къде бяхте когато Ани и Явор бяха малки и трябваше да ги научите да си пазят живота. Сега пак прехвърляте отговорността. Ама присъди, ама закони. ЗДВП противоречи на законите на физиката. Дали е бил пиян, прилошало му е, направил го е нарочно - няма значение. Той е с 1.5 тона желязо а те са с нищо. Той от затвора ще излезе а те от гpобищата няма. Просто си научете децата, че не са безсмъртни. Да пресичат когато се уверят, че шофьора ги е видял. Може да е заспал или припаднал.