86

Които

преди 1 седмица

Си приличат,се привличат!!! Хронични комплексари!

85

Ха-ха-ха

преди 1 седмица

Фризьорите на Ким му бяха направили прическата, като Еверест, за да стърчи 2 см. над Путин!

84

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

НАЙ-ДОБРОТО Е ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ОЩЕ 500 000 ТЪПУТИНИСТА ,А ТЕРОРУСКАТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ В ОПИТ ДА НЕ ПЛАЩА ТРИЛИОНИТЕ ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА ЗА НАРУШАВАНЕТО НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА! ЗАТОВА ПОДКРЕПЕТЕ ДЖО БАЙДЪН ЩОТО СПЕЧЕЛИ ЛИ 2-РИ МАНДАТ АЗ АВТОМАТИЧНО ОБЯВЯВАМ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВОЙНАТА БЕЗ ПРАВО НА НИКАКЪВ КОМЕНТАР ПО ВЪПРОСА, ЗАЩОТО ПРИ ДЖО БАЙДЪН ШАНСА ЗА ПОБЕДА ВЪВ ВОЙНАТА НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА Е 0%

83

Бай Дрън

преди 1 седмица

Кога посрещахме бай Тошо, имаше сигурно десетина хиляди по улиците, само и само да видят няколко Чайки за две секунди. Я сравнявайте сега посрешанията на различни лидери, колко посрещачи имат :) После, комунизма бил лош. Бил ама, хората се чувстваха сигурни.

82

Бай Дрън

преди 1 седмица

Мне. Лъжите в статията. Гледахме посрещането снощи. Бе много скромно и корейците си личеше, че бяха припряни, липсва им етикет. Имаше рота от двайстина гвардейци, повечето на летището бе охрана, една агитка от приближени на Ким от петнайстина човека, червен килим и едно коренски момиче, поднасящо букет на Путин. Найзабележителни бяха звайстината мотористи ескорт и празната, но качествена магистрала :)

81

До 99

преди 1 седмица

Я ги изброи тези от поритбюро, че съм ги забравил...хахаха

80

Анонимен

преди 1 седмица

Днес.бг са като биографична страница на живота на путин.....другаря отиде да спи...другаря ще си мие зъбите и т.н

79

Анонимен

преди 1 седмица

Магистралата, свързваща летището с централната част на Пхенян, минава под хълм, в който са прокарани два тунела /по един тунел за всяка посока на движение/.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Цялото политбюро у нас беше има-няма 10 човека. А сега само ликът на Пеевски ще заеме цялото пространство на кабинетите. Такъв един ояден, охранен и 100 пъти по-крадящ. Един Пеевски стига да замести цяло политбюро и плюс.

77

Ехааа

преди 1 седмица

От сега нататък и лика на путин ще виси по стените в северна корея. Както у нас преди по стените висяха портретите на целото политбюро и трябваше да знаем кой кой е, за да ни приемат в комсомола

76

Евроатлантик

преди 1 седмица

кви стълбове бе, кво осветление! те ядат пръст и трева, ходят със сламени препаски на кръста, че и снимки печатали? на пергамент?

75

До 95

преди 1 седмица

Путин е ваксиниран. Не знам за какво говориш, в Русия също умряха много хора и там ли са ти пръскали от самолетите? Ако е така значи руското въздушно пространство е пълен смях и заблуда.

74

Анонимен

преди 1 седмица

Впрочем, всеки който се е срещал с Путин е оставал наистина очарован. Питайте Буш младши или Шрьодер, например. Или Меркел- Путин е уникален като човек и намира общ език с всеки. А най-му благодаря, че СВО отмени ковида и ваксинациите за един ден. Спаси ми живота,, че сума народ около мен се натръшка щастливо ваксиниран навреме и в точен час.

73

Къци Tъпoто

преди 1 седмица

По какво си приличат Радев и Путин? Че и двамата са плешиви и имат циpeи по лицето байахахахах

72

Анонимен

преди 1 седмица

Щом пишете "осветителните стълбове из Пхенян", трябваше да допъните, че осветителните стълбове са разположени край 4-лентови скоростни булеварди, свързващи многоетажните спални квартали на Пхенян. Виждаме го на видео.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Първи приятелчета със Северна Корея! Невероятно падение на фашистка Русия.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Политически лидер се оприличава с такъв, който ЦРУ е доказала, че изнася жива женска плът с цел доходи...

69

who gives a fuck

преди 1 седмица

за тези типажи?

68

Анонимен

преди 1 седмица

Посещението на Президента Путин в КНДР цели да засили връзките между двете държави в десетина ключови области на икономиката - енергетика, промишленост, технологии, транспорт /специално ЖП-връзки/, космос, отбрана и др.

67

Пълни олигофрени

преди 1 седмица

Абеее copocoидни пияници, вашият вожд в България - Христо Иванов се изcули като *** и каза, че се оттегля защото САЩ вече няма да бъдат лидер, само форумните русофобни пияндурници не са го разбрали защото са перманентно натаралянкани. Вие сте срам за държавата!