58

Повиквателна за мола

преди 4 дни

Качеството на храната е най - малкия проблем! Обездвижените офисни бройлери , които си накупиха автомобили станаха прекалено много.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Свършиха качествените храни от социализма и народа затлъстя от лошите храни при капитализма.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Лошото качество на храната води до затлъстяване.

55

баба Пена

преди 1 седмица

Модерно е слаби мъже с супер затлъстели жени в стил - глътнала съм хладилника. Освен дето жените са мега мазни ами се разголват с къси панталонки, потници и телесата се вят навсякъде - на където и да погледна и все ми се повдига. Плющи се от сутрин до вечер сладко.

54

Анонимен

преди 1 седмица

хем най бедни, хем кръчмите пълни само със записване :)))

53

Анонимен

преди 1 седмица

От планов социализъм към див капитализъм. По-рано хората просто нямаше какво толкова да ядат, а сега е малко по-различно - има какво да се купи, но дали става за ядене. Дори едно кисело мляко, което имахме, сега само от някой местен производител може да намериш близко подобие. Една боза, се прави със подсладители и сгъстители! Разни използват заблудените овце и им пробутват с разни трикове каквото успеят. Да сте видели храна да се разваля!? Не, тя вече се прави за продаване, а не за ядене!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Колко западно атлантическо. Гоним ФАЩ, там са 80% и цялото население е тлъсто и болно.

51

Бай Байдън

преди 1 седмица

Питали са 600 човека което означава че 250 от тя затлъстяли а не 40% от българите както е в заглавието

50

Киро Брейка

преди 1 седмица

Дано не направят проучване при децата, че ще е страшно число.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Хормони в пилешкото,мас в мляко,сирене и кашкавал,хлебчета с 10 пъти повече сол, ликвидация на зеленчукопроизводството като национален отрасъл,липса на стадиони,детски площадки,ранно започване на полов живот,и липса на контрол от бащите,които в повечето случаи са в бебешки акъл,но с календарна възраст 55+,напуснали семейството заради ,,страх и фб статус ,,необвързан",сякаш някой ще ги моли да ,,кажат заветното да"да си поемат задълженията на родител,май пак трябва ергенски данък

48

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как да е вярно, защото от коментарите под голяма част от статиите и новините ми става ясно, че народът измира от глад и работи по 12 часа на ден, плюс уикенди, за по 50лв и килограм ориз на месец.

47

Анонимен

преди 1 седмица

До 46 А другите 70% жени затлъстели от алчност, мързел и простащина. Като тебе.

46

До Червен бряг 41

преди 1 седмица

Взимаш ли някакви хранителни добавки, пиеш ли кафе, енергийни напитки или нещо друго, което може да ускорява метаболизма?

45

Анонимен

преди 1 седмица

Голяма част са затлъстели от нищоправене

44

Анонимен

преди 1 седмица

и 30 процента от тях мъже, затлъстели от алчност, мързел и простащина

43

До Червен бряг

преди 1 седмица

Ти си джудже. Докторите не са искали да те обидят. Ако си момиче, си среден ръст, но за мъж ами първокласничките са по-високи от теб джуджак хахахаххаха

42

От Испания

преди 1 седмица

Един познат го приеха в болница за операция - ами за два месеца смъкна 10 кг. Уж добре ги хранят, не играят хоро цял ден, ама ей на!

41

Червен бряг

преди 1 седмица

Аз имам обратния проблем. Висок съм 170 см и тежа 56 кг. На 28 години. Докторите казват, че такъв метаболизъм не са срещали. За да кача, трябва да се тъпча до пръсване. Навремето тренирах бокс, сега карам на лостове и високоинтензивни тренировки. Не съм фен на фитнесите. Никакъв алкохол или цигари. Рядко ям сладко и много малко хляб.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Лактобациликус Булгарикус определено оправя метаболизма, и произвежда тлъстини:)

39

Христо

преди 1 седмица

На 47 съм с перфектно мускулесто тяло и 8 pack. Черна гъста коса.