237

BONZO

преди 1 седмица

Ето как краварите и европейският им слугинаж, неспазвайки договора за неразширяване на нато на изток, ще направят нов военен договор, но този път не Варшавски, а Пекински или Пхенянски.

236

Голям майтап

преди 1 седмица

Винаги Антихриста Путин го снимат отдолу. Само в Китай го снимаха както трябва и се оказа,че китайчетата стърчат една глава над този гном.

235

Анонимен

преди 1 седмица

Каква е целта на срещатата им - Точно пък днес.бг ще знаят, че да ни кажат. Относно кой на кого какво... 6 държави в света вече имат приети на въоръжение в армиите си хипер звуково ракетно оръжие, и НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ не е член на нато, нито на ЕС.

234

Анонимен

преди 1 седмица

Петродоларът падна, Русия се приближава до Китай и Северна Корея, Брикс набира сила. Светър започва да се променя и тази промяна не е в полза на запада начело със Сащ.Ние естествено пак ще ядем хурката.

233

Премериха си

преди 1 седмица

Ракетите и бункерите

232

Две джуджета

преди 1 седмица

Оперативна среща в Хобит бункер на ниска маса ...

231

Анонимен

преди 1 седмица

Каква е целта на срещата между Владимир Путин и Чен Ун? Отговор: "Да се целуват и да се барат по чучуренцата и да си викат: - Ние сме малки чукчета! Чук,Чук, Чук... Ще чукаме и като намерим гвоздей, ще търсиме дъска да го забиеме с наще малки чукчета"

230

Бълванов

преди 1 седмица

Павката Губарев(родните друзя да се поинтересуват кой е) излезе и открито призна че кремълското жуже лъже че не са искали да превземат киев и каза че са се изтеглили защото патерите са били твърде големи - разправяше за изгорени танкови колони с изпечени рушки танкисчета в тях и избити до крак десантчици, а пък родните друзят гpyхтят за сказочни вонящи партенки подхвърляни като бяла и пушиста история за вяличи и магучество.

229

Джо Байдън

преди 1 седмица

казвах на малкия да не се прави на мъж.....

228

рушкото падение

преди 1 седмица

няма граница след 3дневната пародия

227

Това е

преди 1 седмица

Браво!

226

Жена

преди 1 седмица

До 257 твоята е по малка от техните

225

Анонимен

преди 1 седмица

Пак ли ще седат с чаша в ръка и никой няма да пие ?:)) Клоунии азиатски

224

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

223

Анонимен

преди 1 седмица

До 249: тревата е за зли капиталисти, истинският севернокореец пести ценни ресурси и живее до 5 дена само на благодарствени молитви към Ким и родата му, а на 6-тия ден му е позволено да ръба едно парче дървесна *** което се предава през поколенията. Ако е бил достатъчно страстен в молитвите си, може и да получи правото да се нахрани с аромат от чай или ако е наистина благословен ще му дадат нова снимка на вожда за да се нахрани душата му с богоподобният образ на вожда.

222

Анонимен

преди 1 седмица

Корейците са изключително трудолюбив и интелигентен народ. Ако Русия им помогне - трябва само да им даде ресурси и военни технологии, ще се превърнат във втори Китай, а американския васал наречен Южна Корея ще им диша праха.

221

Анонимен

преди 1 седмица

В Анадола имат нова вариация на дюнер: Путлерина, взимат хляб, правят една дупка в него и почват да пълнят с месо и майонеза докато не потече отнякъде. Горе долу каквото се случва с Путин когато отиде на гости на Ердоган.

220

До247

преди 1 седмица

Вярно бе смееешнико,а къде забрави,че са тревопасни,сутрин трева,обед трева,а на вечеря малко разнообразие,трева с мъъъничко ориз!

219

Vulgaris Magistralis

преди 1 седмица

Един разведен пенсионер, защитник на семейните ценности отиде да моли най-пропадналата държава в света за оръжие, с което да въоръжава буряти и чеченци, за да избиват православни славяни, защото е и защитник на християнството и славяните. След като Казахстан му се изсмяха в Петербург, а Армения избягаха от него с 200, монголоидния арбитър на ордите НЕруски олигарси, които са си поделили държавата, стигна до правене на пропаганда от посещения в Нарния... Северна Корея исках да кажа.

218

Анонимен

преди 1 седмица

До 246: Коя космическа програма? Онази която прати Ким на слънцето през нощта за да не изгори ли? Дето по техните телевизии обедняват, че Ким в първият човек взел огън от слънцето? Или, че са спечелили олимпийските игри и само отбора на СССР им е бил равностоен? Те ориз нямат и продават цени на съседни села за купичка с ориз, ти космическа програма, хах.