175

Мнение

преди 1 седмица

ТошкоТъпото с визия на клошар и с речник като на див овчар от Ямболските села искал да ни дава акъл. Смях в залата! Тошко на каква дрога е?! Истерик!

174

Славун

преди 1 седмица

Цена? Кинти?

173

BG

преди 1 седмица

Язък бе Тошко че Тошко много говори като се продаде за жълти стотинки

172

хе хе хе

преди 1 седмица

Не мога да бъда наречен фен на Слави, нито на Боко, още по-малко на ДПС. Но да слушам хленча на наглите и некадърни измамници от ППДБ, за мен е истинско удоволствие. Умните, красиви, правоверни атлантици, дето накрая чак Посолството се отказа от тях. Поради непригодност да свършат каквото и да било:)))

171

Анонимен

преди 1 седмица

Пърднята ИТН -"ИНАТ" Без Плювналналиев са нищо шо, Бледоликия комсомолес с посивялите комунистически коси, лъхащ на работническо-селски текезесар - комбайнер-тракторист, сека тетка от пазарджишкия пазар иска да го попита: ко ти майна тражи под суплото на врътулето та ти, тати, умретидетето?

170

Фарс

преди 1 седмица

Не бой се, Бойко ! Шиши те подсигури с достатъчно насипни депутати от ИТН и от "Безличие " !

169

Хрян

преди 1 седмица

Тошко се нахендри на Деляновия скут! И на Парапета ще го качи Делянчо. Ох кеф!

168

Срам и позор!

преди 1 седмица

Ще ни управляват спящия Бойко с пачки и кюлчета злато в чекмеджето, Пеевски санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пъри от Великобритания и САЩ и Чалгаря Славчо, който 20 години е на хранилката на мафията.

167

до Бедна Българийо!

преди 1 седмица

""""""До там ли те докараха, да те управляват двама престъпници и един Чалгаджия?!""""" ----- Е, па...., 34 години НИЕ, демек, Електоратъ, Винету даже ни нарече - Матрял, гласувахме и гласуваме за "лошите момчета и момичета"! Обичаме да ни Имат грубо и брутално... -))))))

166

мдаааааа

преди 1 седмица

успяха да пристанат. булкатЪт най-мълчи....подробности не ни интересуват.

165

Пенсионер

преди 1 седмица

Сега е момента Слави да покаже държавническо мислене и да спаси държавата.Държавата е най важна, а не партийните интереси.Няма смисъл от още избори. Тава е най лошия вариант.

164

Анонимен

преди 1 седмица

Тошко е до рамото на Рая! Не очаквах, че е толкова висока!

163

Анонимен

преди 1 седмица

Аз съм Слави,убавеца-най великий шарлатан.На Балкански полуостров няма другги ,освен Шиши,Буци. и Доган!Уряяяя!!!

162

Рей

преди 1 седмица

Кой въобще вярва че чалгарите, имат право на собствено мнение и глас, Славчо бе на хранилка при мафията, повече от 20 години, и сега ще го играе против тях, абсолютен фарс.

161

аха

преди 1 седмица

Много е забавно как умнокрасивите се тръшкат и пищят до бога. Понеже мислеха, че ще не ще Боко ще допре до тях, а те първо ще се правят на примадони, пък после пак ще яхат Сглобката. Този път изглежда няма да стане. Не че ИТН са стока, но като цяло всичко е по-добро от умнокрасивите. Маже би с изключение на Дебелян, дето му седяха в скута:)

160

Анонимен

преди 1 седмица

Тошко е универсален експерт! Запуши митниците!

159

Отвратен

преди 1 седмица

Българите се прецакаха, не гласувахте за ПП-ДБ, на ви сега Боко Чекмеджето, Делян Магнитски санкциониран за корупция и пране на пари и Учиндолския вулгарен Чалгар!!!! Те ще ви "оправят" и окрадат!!!

158

Бедна Българийо!

преди 1 седмица

До там ли те докараха, да те управляват двама престъпници и един *** Чалгаджия?! Ужас!!!

157

Ирония

преди 1 седмица

Тошко Йорданов е в поза "тип сандвич" между бузките на Боко и Шиши!

156

Какво следва

преди 1 седмица

Следва продължаване на 21годишната окупация на държавата от Буци,Догануци и Шиши,преразпределяне на порциите и глад и мор за народа.Народеее!!!!