16

Совет от мъдрец

преди 1 седмица

Бъдете умни,деца!Балона с жилищата в бг някой ден ще пукне яко,защото не е нормално в такава бедна държава без никакво производство имотите да са като в Монако! Не купувайте имоти за вложение освен ако не се нуждаете спешно за живеете!Влагайте главно в злато и на второ място в земя и когато цените паднат драматично тоя имот,който го купувате сега ще ви излезе на много ниска цена!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Не беше ли Русе от градовете дето последните 30 години загубиха повече от 1/3 от жителите си. Сега пък нямало къде да живеят?!

14

Jo

преди 1 седмица

Тия са на принципа: "Една простотия като я кажеш 100 пъти става истина". ***, има лиоще балъци да ви вярва? Май има, като все още купуват съборетини на цени като в центъра на Варна....

13

Един

преди 1 седмица

Пффф, не ми се четат поредните лъжи, трябва да си мозъчно увреден за да вярваш на такива статии.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Винаги търсенето на ОПРЕДЕЛЕН ТИП имоти е надпреварвало в пъти предлагането. Например, в момента се търсят луксозни къщи в селата около големите градове. Хубаво, ама няма. Това, което се предлага, е бутафорно ново строителство със 150м2 дворче, колкото терасата ми в София... Имам поне 10 близки приятели, търсещи смислен луксозен имот до големия град с приличен двор (разбирайте поне 1000м2). Е няма. Или са тотални съборетини, или с миниатюрни дворчета.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Време е и данаците да станат запдни.особено са тия който са празни. Да видим дали сме цъфнали и вързали

10

Питайте русенци

преди 1 седмица

какво мислят по въпроса. Сигурен съм, че са много доволни от развоя на събитията, да ги доят допълнително.

9

Анонимен

преди 1 седмица

В Германия предложения с цени около 5-6 хиляди евро с околни транспорт, паркове, университети, болници излизат с по-голяма площ от бетонното гето в центъра на София, които се водят около 3 хиляди на квадрат. Сметнете сами за какви далавери говорим в България. Плюс това в Германия за спиране на спекулата при препродаване в кратък срок се дългат големи данъци

8

Анонимен

преди 1 седмица

Бантутистан е номер едно в света по празни апартаменти. Тикат си парите в апартаменти, щото щели да идват тук да се избиват да ги купуват.

7

Анонимен

преди 1 седмица

То сега като падне половина Пловдив след земетресението е наред Русе, Вранча и без това е близо. Тогава не цените, ами имотите ще падат.

6

Порно на Държава

преди 1 седмица

Очакваме панелните и бетонните коптори на цена от минимум един милион евро за гарсониера - ателие при гълъбите. Коптор за по малко не требе да се дава. матриалО требе да се дере.

5

Анонимен

преди 1 седмица

То в БГ е голям зор да си купиш нвкаква тясна панелка за 200-300 хиляди лева, после да хвърлиш още 500 да я ремонтираш и до края на живота ти да плащаш кредита по нея а на Запад с парите от такъв кредит можеш да живееш в голяма двуетажна къща с двор

4

Анонимен

преди 1 седмица

Професия - Мошеник! Кво става с хората и със света, бе,...

3

Анонимен

преди 1 седмица

То Русе по цени на жилищата гони Ню Йорк и Лондон и прави горди всички русенци че и ние по нищо не отстъпваме на тези световни икономически центрове....

2

Анонимен

преди 1 седмица

Търсим панелка за 10 бона :)))

1

Анонимен

преди 1 седмица

Е, ми много ясно. Защото цените са твърде ниски. 3000 евро на квадрат е адекватно, според мен :D