36

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане без Плювналналиев БСП са нищо шо, Бледоликия комсомолес с посивялите комунистически коси, лъхащ на работническо-селски текезесар - комбайнер-тракторист, сека тетка от пазарджишкия пазар иска да го попита: ко ти майна тражи под суплото на врътулето та ти, тати, умретидетето?

35

Отличник

преди 1 седмица

Демек *** пак ще гласуват или ще се въздържат така, както отърва на ГЕРБ, ама с отвращение..

34

Анонимен

преди 1 седмица

Политиците в тая държава отказват да се занимават с друго, освен собствените им далавери.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Изборите да се обявяват за опозиция, не за управляващи. И всички ще са доволна опозиция. Заплатките вървят, далаверките, отговорност не се носи и никой не се трепе народните проблеми да решава.

32

Бай Танас

преди 1 седмица

Кой като нас. От всички видове опозиции ще имаме. Проевропейска, проруска, сега и антинационална

31

анонимен

преди 1 седмица

Възраждане категорична опозиция. 38 от тях се уредиха на големи заплати в парламента. Тези които гласуваха за тях ще ду хат су пата.

30

Анонимен

преди 1 седмица

И НА КОГО ЩЕ БЪДЕТЕ ОПОЗИЦИЯ ШАРЛАТАНИ БКП ВЪЗРАЖДАНЕ САБОТЬОРИ НА БЪЛГАРИЯ ГОДИНИ НАРЕД ТОГАВА ДА ВИ ЗАБРАНЯТ ЗАЩО ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КОЛКО ИЗБОРА ДА ИМА И ЗАКО ИЗОБЩО ВЛИЗАТЕ В ПАРЛАМЕНТА ВЪН

29

дедо ви

преди 1 седмица

тия па клоуни , освен да джавкат друго не правят :) кога ше сте първи бе , кога ше имате правителство ,,,,,, ами НИКОГА

28

Анонимен

преди 1 седмица

ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА КАКВО ТЪРСИТЕ ТОМ ЗАЩО ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ДОКОГА ТАКА ВЪН

27

Анонимен

преди 1 седмица

До Z bg мужици - Да напишеш некоя разлика с другите партии, че си изброил все общи черти.

26

Z bg мужици

преди 1 седмица

Възраждане и Копейкин са символ на упадъка. Това е ясно още от самото им зачеване. Упадък, национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Сите - и "управляващи" и "опозиция" сте абсолютно безполезни на българския народ. Защо още продължаваме да се мъчим да ви избираме, не съм наясно. Някъде между навик да гласуваме и стокхолмски синдром ще да е.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане да обясни как ще се развие България извън НАТО и ЕС и в съюз с Русия!? Как ще се развиваме , когато влизаме в съюз със страна, която има по-голямо ниво на корупция и криминал.от нас, а нашия не изпбщо малък, страна в която хората живеят средно под 65 години и страна която атакува военно други държави! ?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Опозиция, всеки срещу всеки и никой не поема отговорност за нищо. Питам чий го дирят в НС? Зор да влязат, та да го ударят на обвинения и закачки срещу добро зарлащане и доста екстри. А ние чакаме проблеми да се решават, е, как да стане? Тия три дни, понеже съм вкъщи, не знам колко молби на болни хора и дечица минаха през тв екраните. Молят се хората за пари за лечение, щото държава няма. И тя е минала в опозиция, на себе си и на гражданите си.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Ооо Цомчо! Продължавате ли с опитите за дете с баш копейката?

21

цомчо

преди 1 седмица

аз не се пляком в дуп ето само с костя малката копейка

20

Анонимен

преди 1 седмица

най-лесно да са опозиция, за да плюят по всичко

19

до 17

преди 1 седмица

ами за Пари Разбира се - ако си Против Една Система - Не Участваш в Нея, а това че щели да Реформират ОтВътре - Докторът по История - Костя - да даде 1 исторически пример, кога реформата, т.е. промяната е дошла "отвътре" - никога, щото вътре ли си - не искаш да излизаш, щото вече си част от системата, система която е направена да е в максимална полза на тези дето са вътре в нея!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Да се разбира така - Късочленовия ще се пени на трибуната и че продължи да слугува на кремълското джудце, а на изборите пак ще мърмори

17

IVo_1

преди 1 седмица

Цомчо и Костя ще се думкат с европари. Нали са срещу ЕС и НАто, защо тогава пращат евродепутати? Ясно е ... за пари. тия от *** са готови и майка си да продадат за няколко жълтици.