59

Анонимен

преди 1 седмица

Партия Безличие си повярваха, че могат да говорят. Клоуни нещастни.

58

малко история

преди 1 седмица

"Нейно величество" - партийната прос титутка В.Василева не е случайна. Тя е от потекло на баща партиен секретар(БКП) в АЕЦ"Козлодуй" и майка, видна БКП активистка. След промените 1989г., виждайки накъде духа вятъра цялото семейство се ориентира към СДС и така набутаха , завършилата само езикова гимназия, вики за депутат от СДС. Търкайки депутатската банка, викито "завърши" НБУ и "стана икономист". След това обиколи последователно партийте на Бареков, Слави, Черепа, Стефан Янев и сега намери пристан у величието.

57

Гелето 1,18 промила

преди 1 седмица

Ваши Величества, блажим ли, блажим ли?

56

Анонимен

преди 1 седмица

е иии..,сектата как е?

55

Анонимен

преди 1 седмица

И тая скача от клон на клон

54

Феминистът.

преди 1 седмица

Какво АЕЦ "Белене" ще довършват? Когато Борисов много отдавна каза, че съоръженията там са купчина старо желязо, може и да не е било така. Но сега са вече наистина купчини от старо желязо. Опасно е дори да започваш каквото и да и било там. Тези хора дават ли си сметка, че няма да довършат нищо в настоящата политическа обстановка, или си приказват пред публиката за печелене на популярност? Хайде стига вече евтина пропаганда.

53

боко е лъжец

преди 1 седмица

Който повярва на герб е осъден да бъде оплюван от боко!

52

баба мара

преди 1 седмица

нямам доверие на тази жена толкова партии смени политически номад

51

Анонимен

преди 1 седмица

Марков им татул писмо на Борисов за среща. Сега Сачева каза, че няма да се състои такава среща. Василева обикаля като цветарка из всички партии. Поръчкова госпожа. Какъв глас на Величие може да е? Тя е ехо на ОДС, ехо на СДС, ехо на ИТН, ехо на Черепа, ехо на Стефан Янев, ехо, ехо, ехооо. Купуват я да им снася гласове. Тя не е глас на Величие, а кокошka, която снася гласоподаватели.

50

Ужас

преди 1 седмица

Май ще се окаже верен слуха , че славуца бил шута на мутрите по време на прехода и ходел да ги забавлява в кръчмитеЕдинственно неговата партия се е явила на преговори с - герб/дпсНе мислех , че ще падне толкова ниско като -киретата

49

Зозо

преди 1 седмица

Тоя дебелия уж полковник едно време Атанас Атанасов го вкара в ОДС. После беше охрана на Екатерина Михайлова...После беше по Атака ТВ. После по 7/8 ТВ. Накрая стана путинист :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Абсолютен клоун. Боко и Шиши ще му изкупят групата за жълти стотинки :))))))))))))))))

48

Парадокс

преди 1 седмица

Двамата дебелаци Бойко и Шишо командват държавата, но тръгнали да преговарят с другите партии. Да си правят правителство. Славчо, Киро, БСП, че дори и Вгъ.зразждане, все ще се намерят мераклии да сгънат някой лев "за доброто на суверена".

47

Шишо

преди 1 седмица

Бойко да сваля гащите и да отива пие турско кафе при Шишо. Слави чалгаря не става от дивана, затова ще участва в преговорите по Скайп. :)))

46

Анонимен

преди 1 седмица

На политически компрометираните особи като тази,няма как да им се вярва за нищо! По-добре е да се скрие и да не дава акъли,защото няма кой да и вярва!Уходила е един куп партии,които е предала! За какви принципи и морал става въпрос?! Всеки момент може да предаде и тези,човек без капка тежест!!!

45

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Тази тьота като и стане твърде конкретно и директно в една партия, напуска и прави велечие за по - така

44

Анонимен

преди 1 седмица

Тая е сменила. повече партии,отколкото мъже...

43

Анонимен

преди 1 седмица

Вожда:В Зайчарника съм,в Зайчарника

42

.

преди 1 седмица

много са ми жалки такива особи , които са се провалили , изгубили са достойнство , предали са и са продали себе си и близките си и са станали за посмешище , след което се покриват за малко , сменят си прическата и дрешките и тръгват по медии да раздават оценки и да съдят опонентите си , а нас да ни поучават , наставляват и назидават що не ги възвеличаваме !!!

41

и те така

преди 1 седмица

тия измислените си поверваха че са фактор в българската политика :) явно не са внимавали какво се случи с шарлатаните . при евентуални следващи избори ше са вън от класацията , на българина му омръзна да слуша популисти с направление към психодиспансери !

40

Анонимен

преди 1 седмица

Много ясно,че трите грации не могат да ти обещаят нещо,което може да ти обещае само вожда.Затова се иска среща с него,за да разберат от първо лице какво ще им даде и дали си заслужава да се жертват.