111

Анонимен

преди 1 седмица

Я за пръв път чувам човек да почине от жеги. 55 градуса ли е било?

110

до IT coder

преди 1 седмица

Миконос е всеизвестна г.е.й. дестинация, а списвачите на код рядко имат жени! Е, явно си изключение, което е хубаво!

109

IT coder

преди 1 седмица

Всяка година ходим в Миконос с жената и 2те деца.Не смятам никога какво колко и как съм похарчил защото и не следя изкъсо.Не смятам и че това е здравословно начинание. Имам обаче една оссобена порода увредени колеги самотници,неженени лентяи и болни стотинкаджии.Цеят стотина с нелечимата си болест.3 месеца преди отпуск то са търсне резервации,пазарлъци,шумно сметкаджийство и циркове.за да иде в говноморието.А после да ни гледа високомерно съжалително все едно е бил на Луната и е спестил пари.

108

Инженер

преди 1 седмица

Стадната динамика не прощава. Бачкаторите цяла година надува тромпета за 7дни от дисагите в Кауфланд и плътно зад бронята на моргата пред него на магистралата с 6 часа до припад.Стадото каза у Гръцко в Турско Испанско бачкора е напреед, винаги е в стадната динамика. Почивка то нарича да се огрее на 45C' и да жули пърцуца с цар кирово узо от Карфура.Резоно го докарват за 6бона вмирисано и на пастърма в черен найлонов чувал с цип.На почивка ходят уморените.На трупен туизъм ходят починалите.

107

до 105

преди 1 седмица

До до 104ти пък КЪДЕ ВИДЯ хубава пица у БГ че не ми е ясно ! в цяла СФ ВЕЧЕ няма такава !

106

Анонимен

преди 1 седмица

На умрелите от нищо не им пука.

105

Чичо Манчо

преди 1 седмица

Каква е тази почивка през лятото, да се опечеш като скумрия и да се върнеш пребит като куче ? Друго е на планина. Хлад , спокойно ,спане след обяд , хубаво уиски вечер, природа...Ех спомени !

104

Естет

преди 1 седмица

Само да ви кажа, че това да натовариш багажника на Пасата с консерви от Лидл и бира от Кауфланд, както и да търсиш къде в Гърция има останали места, където не искат 10 евро консумация, за да ползваш шезлонг, не значи, че отиваш на почивка! На почивка човек отива, за да си отпочине, а не за да яде нискокачествена храна и да пие бира-пикоч, вместо да си отпочине в приятна обстановка, с добре приготвена морска храна и квалитетно вино.

103

до 104

преди 1 седмица

Интересно в кой квартал живееш, защото на Орлов мост във Franco's една перфектна пица струва 14 лева! Интересно ще е да видя къде в Гърция, Испания и Италия си ял по-евтина пица! Каква е тая мода все да плюете по нашето и да възхвалявате чуждото, не знам! В Северна Гърция и условията и обстановката е като България 1995 година, освен хубавите пътища, нищо друго цивилизовано няма. Солун прилича на Варна през 2000 година, хотелите и къщите по селата там трудно биха взели 3 звезди в България!

102

Анонимен

преди 1 седмица

Последните няколко пъти в заведенията в Гърция, Италия и Испания платихме по-малко отколкото в пицарията в квартала.

101

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 102Нашите мрът от балконинг и препиване с алкохол ала цар Киро.

100

Анонимен

преди 1 седмица

и на нашето черноморие има бая починали хора, вероятно са получили културен шок при вида на морето , качеството на услугите и цените на стоките..

99

TPOЛ4ETATA ДА MPЪT

преди 1 седмица

Затова на слънчака е празно. Само украинци, *** и наркодилъри. Няма един нормален човек. Плажа е пуст. Заведенията също. Няма и да има. Мизерия, отрови и наркотици. Чакайте и си мечтайте за туристи.

98

Яко Промит мозък!

преди 1 седмица

Разбирам че има 5 Хиляди българи които са КУПИЛИ ИМОТИ в Гърция и разчитат да ПЕЧЕЛЯТ!Само НЕ ТАКА грубо и с такава ОМРАЗА към Българското Черноморие!Какво е Българското Черноморие ИМА СТОТИЦИ Репортажи в Ютюб за Каварна Албена Златни Варна Свети Влас Слънчев Бряг Несебър Поморие .... на Англичани Американци Канадци Германци Руснаци ... и затова ЕЖЕГОДНО 6 Милиона чужденци отиват ТАМ КЪДЕТО СЪНАРОДНИЦИТЕ ИМ СЪВЕТВАТ! А тези с ИМОТИТЕ тези които харесват Гърция ХОДЕТЕ НО НЕ ОТРИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО!

97

Платена Пропаганда

преди 1 седмица

Яко тpол4етата промиват мозъци. Само дето народа се събуди и не ви вярва. Нашето бетономорие за нищо не става. Съсипахте го с откраднатите пари и затова всички ходим в Гърция. И цените са по-ниски, храната е по-добра, хотелите по-евтини, паркираш на всякъде без пари, чадърите по-евтини. Вашите бетонни коптори да си стоят празни. На всякъде се умира ако си на възраст или пиян и не си прецениш възможностите. У нас се умира от мръсотия в хотела, долнопробна храна и менте алкохол.

96

Анонимен

преди 1 седмица

скоро гърция ще е обявена за място,негодно за живеене

95

Дядо Стефчо

преди 1 седмица

Аз не схващам какъв човек трябва да си да отидеш да си почиваш някъде където е 40 градуса. И почивката ти да е разходка в напеклите се скали и камънцяци.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да си тотален самоубиец да идеш юли-август на море в Гърция. Или ще изгориш като факла в някой пожар или ще слънчасаш. Там дори на сянка да си, пак е горещо.

93

Не знам

преди 1 седмица

По-добре да умра на плажа в Гърция от колкото да ида на нашето мутроморие.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Само ид.ио.тите се пекат по обяд. Хеле в Гърция.