22

A77

преди 1 седмица

Е И КАКВО ИЗЛИЗА 792 000 ЛИТРА МЛЯКО КАТО ГО РАЗДЕЛИШ НА 6 500 000 БЪЛГАРИ СЕ ПОЛУЧАВА 121 ГР. МЛЯКО НА ГОДИНА НА ЧОВЕК.ПОНЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ, ТОВА МЛЯКО САМО ЗА МАЛКИТЕ КОТЕНЦА НА ДЕН НЯМА ДА СТИГНЕ.ЛИКВИДИРАЙТЕ ГИ ТИЯ ХРАНИЛКИ ДЕТО ДОЯТ СУБСИДИИ

21

еееееее

преди 1 седмица

тука като правят всякви имитации, купувам вносно, местните да правят като вятъра

20

кроко

преди 1 седмица

В Русия правят мляко от палма.И това е добър вариант-няма крави-няма проблем!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Еми зелено е.:))

18

еми така е

преди 1 седмица

*** народ-слаба държава!Важното е да изчезнем ДЕМОКРАТИЧНО!

17

СалмонЕЛКА

преди 1 седмица

Евроатлантично е... Бананите са сладки,демокрацията в България съществува,цените са ниски и поносимо а заплатите и пенсиите високи,няма сива икономика и олигарси, юроатлантичните ценности не са въображаеми,политиците са честни и загрижени за народа,журналистите са обективни и независими,Посолството не управлява колонията,БрюкСелските чиновници с неподкупни и почтени,живота е прекрасен :) :) :) Евроатлантично е...

16

111

преди 1 седмица

Тези 800 тона мляко ги произвеждат само заради субсидиите, и ги прехвърлят ту към една ту към друга фирма нашите тарикати, а сиренето 25лв кашкавала 50

15

111

преди 1 седмица

,,През 2023 г. българските животновъди са произвели близо 792 000 литра мляко, което е с почти 150 000 л по-малко спрямо 2021 г,,,.За сравнение само .За същата 2023г. в Полша са произведени 12.9 милиарда литра или около 16 000 пъти повече!!!

14

Анонимен

преди 1 седмица

БРАВО,БРАВО - ПРОИЗВЕЛИ ВЕЛИКИТЕ 792 000 ЛИТРА МЛЯКО,А ПРЕЗ 1978 ГОДИНА НАШИТЕ ЖИВОТНОВЪДИ ДОБИЛИ НИЩИТЕ 1 472 700 000 ЛИТРА МЛЯКО. ОЧЕВАДНО ИМАМЕ НАПРЕДЪК... САМО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НИ Е МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО??!!!...

13

Анонимен

преди 1 седмица

Просто ограничете или направо спрете млечните продукти , аз лично купувам от производител и то не в големи количества .Колкото до забраната за старите коли , трябва ясно да зададем въпроса на политиците .Защо в Америка може да се кара всичко с всякакви двигатели , същото е в Китай , Индия , Япония , Русия и изобщо целия свят , те не замръсяват ли планетата .Ако държавата ми забрани да си карам колата , трябва да ми я изкупи или да ми даде финансиране за купуване на нова кола .

12

До 11

преди 1 седмица

Ти пък цъфна и върза.

11

До 9

преди 1 седмица

Знаем за теб

10

Анонимен

преди 1 седмица

Колко млечни животни има в Бг:)), вече нема ТКЗС. По сносно то е за износ.:))

9

Анонимен

преди 1 седмица

Дъното сме!!!!!!

8

Анонимен

преди 1 седмица

То други и няма. Всичко е имитация. Даже и обществото.

7

пияница мистик

преди 1 седмица

Ха добрутро :))) Аз съм писал много пъти тук за вече бившата ми любовница. Тя има 2 собствени мандри, не под наем и ми е разказвала, как работи на ишлеме. Идваш, даваш си заявка че си искаш собствена марка к. мляко, сирене, кашкавал, те ти правят дизайна на етикета по твой вкус, произвеждат ти продукта и ти после си го пласираш. Работи и много с МЕТРО. Там половината млечни неща са нейни, без значение фирмата която я пише на етикета. Произвежда всичко със сухо украинско мляко и холандско палмово масло. Наздраве на вярващите :)))

6

Мишо

преди 1 седмица

В момента говорят да не се вкарват коли с под Евро 4. А казвате ли, че колите с Евро 4 са стари трошки на по над 15 години. защо се прави тази крачка, защото Евро 3 коли просто няма те са като динозаврите, отдавна са изчезнали. Всичко е прах, смях и лъжа. За едно оскотяло общество, което не може да смята и мисли.

5

мишо

преди 1 седмица

Не е проблема в мандрите и тяхното количество, а в стойността на крайния продукт на мандрата. Все повече хора не могат да си позволят цените на продуктите произведени по оригинална технология с качествени суровини. От 2022 качеството на продуктите в магазините особенно в големите вериги стремглаво лети надолу, само да се запази по-ниска цена. Нищо хубаво не ни очаква, все по-болна и деградираща нация. Но затова пък бедни, болни, неуки но Демокрация!!!

4

Наблюдател

преди 1 седмица

Нищо хубаво не видях от този европейски съюз само вдигане на емисиите от там скачане на цената на ток и парно икономиката в срив непрекъснато се теглят заеми никаква продукция унищожаване на селското стопанство в чужди фирми са енергийните проекти и туризъм е да ви п и к ам на скапания съюз!За нато да не говорим егати отбраната границата ни е като разграден двор храним емигранти за сметка на българските пенсионери и болните ни деца събиращи смс за лечение в съюза УПАДЪК!

3

Анонимен

преди 1 седмица

А как иначе като мандрите станаха повече от кравите.