17

Анонимен

преди 1 седмица

Още ли има хора в БГ където си мисля, че северно македонците не са управлявани от сърби :)

16

Анонимен

преди 1 седмица

да се оправят, държавата си е тяхна

15

ясно като 2+2

преди 1 седмица

СЪРБИТЕ СА ПУТИНДЖИИ А МАКЕТАТА СРЪБСКИ КУКЛИ НА КОНЦИ

14

До 15, Това са

преди 1 седмица

откровени провокации, за които (няма нужда да се преструваме) стои САЩ. Аз мисля, че в Сърбия и Македония хората също не искат война и там има съпротива срещу това, просто нищо не достига до медиите, както обикновено.

13

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Абе, виждам азно ако македония се опита да защити правата на македонското малцинство в българия, сърбия като съседна страна може да бъде помолена за помощ и тогава нема член пети, а регионален конфликт.

12

Абе, виждам аз

преди 1 седмица

каква е целта. Целта е още една война на Балканите, но няма да стане. Хората не искат. Както стана ясно, една 28% от македонците смятат България за заплаха, а сърбите не са толкова глyпави да нападнат НАТО - САЩ само това чакат.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Малка България много бърка в плановете на Путин заради културното наследство, християнство азбука, култура всичко идва от България, Путин е просто един *** и крадец

10

Анонимен

преди 1 седмица

И по някакво съвпадение мрази българите, като останалите русофили

9

Анонимен

преди 1 седмица

Какво по-голямо доказателство, че Македонците са чисти Българи, а именно, няма друга нация в света, която която така успешно да са саботира сама себе си, избирайки *** политици - като българската...

8

Анонимен

преди 1 седмица

Правилния човек са намерили ))

7

От България с любов

преди 1 седмица

Всички етноси имат своето място в тая държавица, само за българите не се намери такова. Ролята на Москва е довела до крайна неприязън към всичко българско. Благодарим и на Русия, и на СССР, и на БКП. Северна Македония се превръща за българите в същото, в което се превърна Егейска Македония. Територия, векове населявана основно от българи, вече успешно обезбългарена! А в София "държавните мъже" си чешат дръжките.

6

България над всичко

преди 1 седмица

България е най-старата държава в Европа и единствената държава, която не е смянала името си от 13 века..................гордейте се с тая славна история, братя и сестри, българи, търновските царе са командвали целия Балкански полуостров...............днешна Сърбия, Влашко (Румъния), Беломорска Тракия(днес в Гърция и Турция)..............да не говорим за псевдо-държавата Македония.................изконна българска земя!!!

5

Сърбите

преди 1 седмица

са ни най-близкия народ на Балканите................вярно е водили сме войни с тях, братоубийствената сръбско-българска война ...............1885 г.,но езикът им е близък до българския, манталитетът им е като нашия, те не са заплаха за нас...............били сме ги, и пак можем да ги бием, ако се наложи, дори само със запасняците и военните от резерва!!!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Стига сте гледали в къщата на комшиите..................оставете ги сърбите, те си имат държава, да си правят каквото си искат...........................те не са заплаха за нас, българите , истинската заплаха е от Юг...................Турция и гадните гърци!!!

3

Дедо

преди 1 седмица

Тия крадат българска и гръцка история и култура , пък се правят на сърби. Голям тюрлюгювеч е тази "квази" държава.

2

абе

преди 1 седмица

какво значи с " путинистки убеждения"...а има ли с "байдънски убеждения"?

1

БАЧКАТОР

преди 1 седмица

РСМ си е до ден днешен сръбска колония.