56

Аристофан Танталус

преди 1 седмица

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ГЪРЦИЯ ОТНОВО ДА СИ ВЪРНЕ СВОИТЕ ЗЕМИ В АЗИЯ--ОТ СМИРНА чааак до КАШМИР, НЕПАЛ И ДО СЕВЕРНА ИНДИЯ, + ПОЛОВИН СРЕДНА АЗИЯ ---КЪДЕТО БЕШЕ АЛЕКСАНДРОС МЕГАЛОС ТРЕТИ ....АЗИЯ СИ ИМА ЦАР--И ТОЙ Е ВЕЛИКИЯ АЛЕКС !.....ОТ ТУНИС до НЕПАЛ , и Северна Индия = АЛЕКСАНДРОС ХЕЛЛАС МЕГА !..ЗА ДА НЯМА НАВЛЕЦИ--ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ ЗАВОЮВА ОТНОВО АЗИЯ ....ЩЕ ОСВОБОДИМ АЗИЯ ОТ ДЯВОЛСКИЯ ИСЛЯМ , и ИЗРОДДСКИТЕ НАРОДИ И ПЛЕМЕНА .

55

Киро Брейка

преди 1 седмица

Абе що пишете глупости отново?! Мигрантите са изявили желание да доплуват до българския бряг и да работят като спасители за 1900 лв месечно без осигурени вода и храна.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Върши си работата човека. Какво толкова.

53

Анонимен

преди 1 седмица

тц, тц, колко ли лекари и ядрени физици са били удавени!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Браво на гърците!

51

Мъжът под перуката

преди 1 седмица

Проблем не се Решава а се ЕЛИМИНИРА

50

ДОЛНЮ

преди 1 седмица

БРАОО....ХИЛЯДИ ТРЯБВА ДА ДАВЯТ И ДА ВРЪЩАТ ПО НЯКОЛКО ЗА ДА РАЗПРАВЯТ КАКВО ГИ ЧАКА....ОТНАСЯ СЕ И ЗА У.СР.АИНЦИТЕ....ДОСТАТЪЧНО ПА.РА.ЗИТИ НАЛАЗИХА ЕВРОПА....ПЪК И ДА ПОНАХРАНЯТ РИБИТЕ ЧЕ ПОНЕ ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ТЯХ...ОСВЕН ТОВА ПО ГРАНИЦАТА ТРЯБВАТ МИННИ ПОЛЕТА...ВЪЛЧИ ЯМИ...И РАЗРЕШЕН ОТСТРЕЛ ЗА Т.АР.АМ.БУ.КИТЕ С НАГРАДА КАТО ЗА ВРЕДЕН ДИВЕЧ...

49

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте отпуска и награди на граничарите!

48

Анонимен

преди 1 седмица

Това безумие с мигрантите е крайно време да спре. Европа се превърна в гето. Ордите които идват имат коренно различен манталитет и никой не е длъжен да ги търпи . Ще си оправят проблемите в техните страни и ще си седят там. Дори като им погледнеш облеклото няма нищо общо с европейското. Такива чаршафи и забулени хора, не е нашето. Карат хората насила да свикват с тази гледка, а европейките, като отидат в такива страни се съобразяват с вида си. Те не са толерантни към нас, а ние трябва. Да ама не

47

Анонимен

преди 1 седмица

До червените ткиви, дето си тъгуват какво беше на границата по комунистическо.. Границата се пазеше отвътре-навън. Отстрелваха хората, които искаха да избягат от комунистическия "рай". В обратната посока никой не гледаше, защото мераклии да дойдат нямаше. Тая кремълскатата пропаганда напълно ви е промила главите!

46

консултант

преди 1 седмица

Да поканят ветераните от границата между ГДР/ГФР, за броени дни всички мигранти ще изчезнат, а тези които останат за винаги ще забравят Европа.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Ми да започнем и ние да ги колим по границата и из Странджа. Ще станем Гарантите на юга срещу арабските орди. Ония нежните в Европарламента ще пореват, пореват, пък ще спрат като им кажем да вървят да видят майка си. От помощ ще е е пуснем една кампания в Турция, че вече не приемаме мигранти и всеки незаконно преминал директно рискува живота си. Току виж се пообезкуражили.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Ако и нашите започнат да стрелят, току виж Австрия види колко сме решени да спрем наплива към техния социал и кажат Да за пустия шенген. За прогресивната западна либерална общественост ще сме известни като Балканските касапи, но пък ще си пътуваме на воля и ще имаме статут на твърди копилита, с които шега не бива.

43

Мигрант

преди 1 седмица

До ДОЛНЮ Ми тръгвай ти да трепеш ***, бе. Все някой друг да върши черната работа. Достатъчно други има, дето те смятат теб за ***. Дано не те срещнат някъде.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Браво!

41

Анонимен

преди 1 седмица

Тц, тц смятай колко неврохирурзи е загубила Европа. Сега и с ядрените физици така да действат. ЕК са връх на лицемерието, особено като се има в предвид че нас ни блокират за Шенген точно заради тея екземпляри.

40

питащ

преди 1 седмица

ТРЕПАНЕ НА АРАБСКИТЕ ТЕРОРИСТИ,ПРИСТИГАЩИ КАТО МИГРАНТИ!ТРЕПАНЕ ДО КРАК!

39

християнин

преди 1 седмица

Браво на братята гърци!Да последваме всички техния светъл пример!

38

Пашата

преди 1 седмица

Всички родолюбци трябва,незабавно да напуснат Европа,!!!всички в Бг,дай чалга ,дай далавери и така!Бай *** е велик!но само на софрата

37

Пограничник

преди 1 седмица

Ноо убуу са напрайли. Спасили са Европа от излишен матрял.