279

до 282

преди 1 седмица

Америка съсипа Украйна,като накара своя заблуден агент Зелски да заплашва Русия и да воюва с нея.Тъжно ми е за Украйна...Случайно говорих с украинец,който не иска да воюва.В България живее,не ще да мре за Зеленски.

278

Анонимен

преди 1 седмица

Америка съсипа Украйна като накара своя агент Путин да нападне най-близкия до руснаците народ, практически даже те са един народ, както всички знаят.

277

Анонимен

преди 1 седмица

Ко стана, взеха ли вече Харков? А, чакай, то пък Киев падна още преди три години

276

КПСС БКП

преди 2 седмици

САЩ са най-голямото зло на света ! Сеят войни и раздори непрекъснато ! Съсипаха Ирак, Либия, Афганистан, сега съсипаха и Украйна ! Бомбардираха Сърбия...А иначе се правят на най-големите миротворци на света ! Слава на Русия!!!

275

Паню Баирски

преди 2 седмици

Руските въшкарници ще ядат големия х - й!

274

Да, такае, ама...

преди 2 седмици

Както един руснак написа в един руски форум: "за съжаление каквото и да стане, ние ще трябва да възстановяваме Украйна - ако спечелим - защото ще е наша територия, ако загубим - защото ще трябва да плащаме репарации". Отнесе доста минуси от местните ***. Оставете го тоя да си говори каквото иска и да си сънува розовите сънища и да се надява как няма да се метне през прозореца или да влезе в руски затвор....

273

Мантев

преди 2 седмици

Даааа, условията за Русия трябва да са много-много тежки - нима агресорите, убийците, разрушителите и мародерите заслужават друга съдба ?!

272

Анонимен

преди 2 седмици

Москва ще установи мира в Украйна и без условия!

271

Анонимен

преди 2 седмици

"Второто предложение на Русия е по-лошо от първото, но винаги по-добро от третото!" -Ото фон Бисмарк.Ахахахаха....ще се пукна от смях!Следващото предложение на Русия ще е 200 тона вазелин и 24 часа,за да могат да го приложат орркките!После...всички знаем какво следва!ХАХАХАХАХА

270

Така е

преди 2 седмици

Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки за Русия.

269

Анонимен

преди 2 седмици

"Събитята в историята се повтарят. Първо като трагедия после като фарс." - Хегел. Забелязва се, че за разлика от ВСВ ролите са разменени, сега в ролята на Хитлер е Путин, а съюзниците са начело с Германия. Германските ястреби начело с фон дер Лайен като че ли търсят реванш от ВСВ, а френските ястреби с Макрон забравиха пораженията на Наполеон и колаборационизма с нацистка Германия, както и думите на генерал Кайтел след подписване на капиулацията: Ама и тези ли са ни победили?".

268

ники

преди 2 седмици

Абе нали петродоларът загиваше и идваше възход на рублата???Какво стана с тия небивалици? Накой русофилец няма ли да каже как вървят нещата с ТУХЛИТЕ?

267

Анонимен

преди 2 седмици

путин не е в състояние да налага тренд за каквото и да било може да да избира само с острото или с дръжката ще му поставят щика в седалището

266

Анонимен

преди 2 седмици

Да, по-тежки ще бъдат разбира се. Но няма да ги диктуват руснаците.

265

Сата НАТО

преди 2 седмици

САЩ не искат да унищожават Просията, искат само да ги обърнат срещу Китай. Затова толкова ги бавят и не са ги размазали досега.

264

Сата НАТО

преди 2 седмици

Украйна от самото си отделяне от СССР беше тормозена и унижавана от Просията и разлагана отвътре чрез руската агентура, накрая Путин реши, че дошло времето да ги приключи с един удар и се подхлъзна лошо. Руснаците (по-точно росиянците) ги дразни и завиждат на украинците, защото са по-башка нация и живеят на по-хубаво място.

263

Анонимен

преди 2 седмици

Досега САЩ 4 пъти са спасявали Русия от глад, ще ги спасят и пети път, ако трябва. Хора сме...

262

Анонимен

преди 2 седмици

Разбира се, че ще са тежки. Капитулация на Русия, изплащане на репарации на Украйна, ядрено разоръжаване, разпад на федерацията... Това са си бая тежки условия...

261

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не приемат сега следващи условия няма да има , няма да има такава държава.

260

Анонимен

преди 2 седмици

Руската мания за величие винаго завършва с купони за храна