5

Анонимен

преди 1 седмица

За фантасмагорико и измамите им,може три тома да се издадат. Аз такива мошеници не съм виждал другаде,но са плътно следвани от калфанда,свилла и бидъл, така че призово място е трудно да се отреди.

4

Лидл води списъка !

преди 1 седмица

На 1-во място в този списък трябва да е LIDL с неговите "намаления" от 1 стотинка до 10 стотинки !!! Тотално некоректна търговска верига. За да заблуждават пенсионерите поставят цената над стоката, а не под нея, както нормално е във всички други търговски вериги. В Лидл Панагюрище доста често се случва на касата да маркират по-висока цена от обявената за съответната стока - такова нещо се случва вече при мен няколко пъти, но е често явление при други мои познати !!!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Отдавна трябваше да има такъв, както и за некоректните работодатели. Всички институции се правят, че не виждат как масово хората са осигурени на мин. заплата, а другото под масата. Това поведение трябва да бъде изкоренено. Във фирма за алуминиева дограма семейни мъже, дали ще работят около минималната този тежък труд. Ясно е, че се лъже, но проверяващите не го виждат или им се плаща да спят.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Черен списък не само на практиките им, а черен списък на всички търговци. Най- големите мoшeн.ци реват, че ги крадели, а самите търговци са най- големите kpaдци.

1

Anonimen

преди 1 седмица

Ами правете го, действайте, стига само приказки,