34

Бойковист

преди 1 седмица

Какъв резил за името на такъв достоен българин,капитан на самолет,опорочено от простата крадлива банкянска тиква!!!!

33

Неграмотен

преди 1 седмица

Абе защо всички термини в авиацията са на английски а не на рушки?И в навигацията.Май и в метереологията?таблото на аероплана във видеото в рушия ли е правено под диктата на великя П,за софтуера нема да питам?Аз съм ***,ама знам че правят хвърчила в блатото,*** знам че е за да убиват хора,чак и родственици и от същата вяра.

32

На бай Дрънчо

преди 1 седмица

Много си изДрънчал!Самолет май само на снимка или у въздуха си виждал та пилот да коментираш?

31

Анонимен

преди 1 седмица

С невероятно опростенчество се отнася интевюиращият. Заплатите на пилотите са високи защото: след завърешено образование курсевете се карат с години и струват много; изпитите (за "категорий" PPL, сложен самолет, мулти-дигател, инструменти, реактивен, кооперация, радио, комерсиален и т.н. + СТОТИЦИ писменни) са строги и се къса лесно; след като човек стане първи офицер, а и пилот, изпитите продължават; постоянно професионално изпълнение и поведение; смени и полети не оставят лично време.

30

Бай Дрън

преди 1 седмица

По всичко личи, че в бъдеще на самолета ще останат само стюардесите, по простата причина, че никой няма да иска да бъде обслужван от дроиди. И тогава въпросът ще е ...не "колко е заплатата на пилота", а "има ли пилот в самолета". Интересното е, че пилот е необходим единствено до Луната...доказаха го САЩ.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Да бяха споменали и цената *** обучението , летателни часове,тренажори и тн,че възлиза над 70 000 евро ..

28

селянин

преди 1 седмица

да ви кажа как се става пилот со паре друзя (говоря за граждански) 45 000$ и всеки можеше да запише 3-ти курс спец пилот познайте кой в зората на демокрацията имаше такива пари а до 5-ти курс цената набъбна над 150 000$

27

Омонимен

преди 1 седмица

Е това е една излишна професия, която програмистите скоро ще изхвърлят на бунището :)

26

Анонимен

преди 1 седмица

E това вече е истинска професия,не разни програмисти и меринджеи..

25

АнонимеН

преди 1 седмица

изключително скапана професия!!! КЕСОННАТА БОЛЕСТ СЕ НАБЛЮДАВА ОСОБЕНО ПРИ ПИЛОТИ НА САМОЛЕТИ ВСЯКАКВИ! КЕСОННАТА БОЛЕСТ НЕЗНАМ КАКВО ТОЧНО ВРЕДИ НА ОРГАНИЗМА НО НЕ МИ ЗВУЧИ КАТО НЕЩО ХУБАВО И ТЯ НЕ Е САМО ПРИ ВОДОЛАЗИ А И ПРИ ПИЛОТИ! БЪРЗАТА СМЯНА НА АТМОСФЕРНО НАЛЯГАНЕ НЕ Е НЕЩО ХУБАВО ТАКА ЗНАМ

24

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Не е точно така, драги кап. Ичев, във всеки един от вас може да има по един дълбоко скрит Андреас Лубиц, или пък няколко :))).

23

Бай Дрън

преди 1 седмица

И не ми е ясно, защо искаш заплатата на пилот да е непременно по-висока от тая на ИТ? Е са високи заплатите, защото кандидати за пилоти много. Сигурно 50% от момчетата някога са мечтали да станат пилоти е една много малка част е била приета. Ето, за това заплатите никога няма да скочат до небесата, ако нещеш да пилотираш, идва друг мераклия, дето ще се кефи само и да лети.

22

Бай Дрън

преди 1 седмица

21, ама то ИИ е следващият пилот. Американците вече са в доста напреднала фаза, поставяйки ИИ да упраелява Ф16 с ято дронове. А щом отиде при военните, след някоя друга годинка и ГА ще е с ИИ и най-накрая някои ще си отдъхнат от Боинг :)

21

Бай Дрън

преди 1 седмица

Скоро и вас няма да ви има. Почна се от военните самолети.

20

Знаещ

преди 1 седмица

В Щатите си правят кинти пилотите,не знам за кво сте ревнали и какво има общо IT?При толкова вече натоварен интензивен трафик глада за пилоти ще се обостря за сметка на АйТи,който вече го компенсира изкуствения интелект.Респект към хората които държът живота ни в ръцете си и жалко че вече никой не ръкопляска при кацане,а те го заслужават!Никак не е лесно,имам позната,която и отне 3 години за да може да пилотира пътнически на Делта.Това са преди всичко хора,които са сбъднали детската си мечта

19

Запомнете Джунко

преди 1 седмица

Мъpшu!

18

До Анонимен 9

преди 1 седмица

Чета за пилоти, а не за комплексиран, беден по душа, неграмотен и със съмнително бъдеще псевдо ИТ

17

Анонимен

преди 1 седмица

Браво Бойко! Очакваме да направиш политическа партия и да спасиш бг народа!! Партия "Издигане"!

16

Тръбов

преди 1 седмица

Няма своеволия, но редовно стюардесите минават и правят по една тръба на пилота, докато пилотира!

15

Гошо

преди 1 седмица

Виждам колко много простотия има. Само не разбирам защо се излагате или това ви е нормалното състояние.