В една сладкарница в Изток в София влязоха двама инспектори от БАБХ, две лели. Ония в заведението като ги видяха, и го почерпиха с една камара неща, единия инспектор около 20 еклера си взе за вкъщи и ония даже не му ги хванаха. А пък другата две пити взе и някакви други сладки, пак безпларно. Е тва е да си контролен орган
родата на целото БАБХ и тази година ше летуват безплатно след и по време на проверките :) честото ше се отядат на стекове рибайн безплатно
всичко е точно! Манджите ни са пресни от м. март, грамажа няма да го коментираме сега, цените ни са без конкуренция, в смисъл държим първите места, хигиена също спазваме - всичко се мие с прясна морска вода.Гледаме да рециклираме всичко и да не изхвърляме храна - пазим природата. Вчерашните кюфтета и картофени салати, днес ги правим на мусака и супи напр. Изобщо ние сме намбър уан. Който не му харесва да си носи лютеница и шпек салам
През 2016 ядох за последно на Българското черноморие от тогава съм в скъпата Гърция но не натровен!
Аз да попитам, цялото Черноморие ръба миди. Тез миди са филтри, те филтрират водата. "Аджеба" някой никога изследвал ли е една мида да види какво има в нея като патогени ... Развити в последните 10 години или е яж и пий бира работата? Заведенията ясни ...ама храната от къде , какво съдържа... Олово ли, цезий ли плутоний ли никой не казва.
Като четете: започваме "засилени проверки", да се разбира "тръгваме на урожай, за да ни бутат под масата кинти, за да си затваряме очите за наредностите" :)))))))))))))))))
БАБХ започва засилени проверки в заведенията по морето