22

Анонимен

преди 1 седмица

Злите сили,които са фенове на Бай Дрън преизборно да го посрещнали.Все пак той одобри да сложат статуя на сатаната пред Белия дом.Те друг начин не знаят,защото идват от ада и са счупили кода 1-0 както пееше победителя в Евровизия.Който се кланя на подземния всъщност се кланя,за да отиде по-бързо в ада.

21

Анонимен

преди 1 седмица

*** фашисти

20

Хи хи

преди 1 седмица

БВП то нищо не значи. Дървените бунгала в ЛА са милиони долари, което вдига БВП-то, но зад него няма нищо. Операциите са стотици холяди долари, които в други държави са незплатни. И т.н. БВП то нищо не значи

19

Хи хи до 19

преди 1 седмица

Патентите на Китай са ТРИ пъти повече от патентите на САЩ, веднага се вижда кой води !

18

До 18

преди 1 седмица

Калифорния е с БВП около петорно на цяла Русия. Самата Калифорния е 5та икономика в света! Хич не е зле да почетеш малко кой какво произвежда, барем си мръднал от заплатката 3-4к в склада. Иначе долу ти казаха какво произвежда Китай.

17

До 16

преди 1 седмица

Патентите в Китай са малко повече от тези в САЩ за миналите 5 години. На фона на това, че в Китай живеят над 1400м души срещу 330м в САЩ нещата са ясни кой колко акъл има.

16

Хи хи

преди 1 седмица

БВП-то на ЛА се получава като се сковат няколко кубика дръве на бунгало, и ето ти бунгало (казват му къща) за няколко милиона.

15

Хи хи

преди 1 седмица

В Китай са най много патентите, в пъти повече от Щатите, което означава, че технологично са в пъти по напред !

14

хммм до 13

преди 1 седмица

стига бе, да не искаш да кажеш, че са толкоз т ъ п и да си дадат технологиите на Комунистически Китай ?! Чак толкоз ??

13

Анонимен

преди 1 седмица

До Хи хи Компютрите се асемблират в Китай, не се произвеждат там. Не е зле да понаучиш някои неща. Неслучайно Китай е хвърлил око на Тайван. Прави разлика между произвеждат и асемблират. Китай не може да произведе без да плаща лицензи и 1 дисплей.

12

до 12

преди 1 седмица

Ти БВП на LA знаеш ли колко е? Знаеш ли къде се намират заводите на Nvidia, Intel, AMD? Очеизвадно не :) От Китай не идва нищо. Всичкото, което идва от там, е с американски технологии.

11

Хи хи

преди 1 седмица

На нас за ЛА ни е през оная работа. Кви са ни ? никакви ! Компютрите и другите технологични чудеса идват от Китай, а ЛА е свърталище на бездомници. Обаче краварфилите веднага скачат да защитават. Защо ?

10

Анонимен

преди 1 седмица

До ДО 5 Колкото и да е тъжно- това е картинката. Хората по света се борят с брутални бедствия, ние мрънкаме за някакво наводнение, дето съборило 1 обор и наводнило 2 села и за някакви незаконни селски къщурки със счупени керемиди... Господ ни гали с перцето, ама не го разбираме.

9

Анонимен

преди 1 седмица

До ГалинДоста тъповато изказване. Кое е хубавото на един пожар и, че планетата загива?!

8

до 8

преди 1 седмица

Бедняко, марш да слугуваш за 5к в склада и тихо там!

7

До до 5

преди 1 седмица

Не ми философствай бе тролей жалък

6

Путин

преди 1 седмица

До Хаха- Нет, Сарматъй!

5

ДО 5

преди 1 седмица

Хапчета не хапчета напълно прав е човекът. За селата в Карлово и калта, дето се покрива всичко от всяка застраховка, ceляндypите там викат неволята не знам колко години. Сега с градушките от тия дни- същата история. Чакат някой да им оправи покривите.

4

Хаха

преди 1 седмица

Путин....

3

до 2

преди 1 седмица

Точно това щях да напиша. Ние не можем от една калчица да се оправим години наред, хората земетресения, какви ли не катаклизми и забравят, ама нашиОТ си злобее.