112

Добре, а защо

преди 1 седмица

има концесионери, не мога да разбера? Защо държавата не си управлява сама плажовете? Например хората, които работят в морските общини да бъдат натоварени и с това да управляват плажовете. Като разбира се заплатите им да оставата същите.

111

Математик

преди 1 седмица

1900 / 20 работни дни = 95 лв ха хааа а а а аахахахах. Вие нормални сте бе? Аз бих платил на един такъв концесионер по 95 лв на час и то цяла седмица , за да го гледам как работи тая " лесна" работа.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Още преди десетина години наши студенти лятно време отиваха да работят като спасители в Гърция заради солидната разлика в заплащането. Може и по-рано да са отивали там, но аз познавам момчета, които правеха това преди десетина години.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Виетнамци няма ли ? Не дойде ли барем един да го показват по всички телевизии ???

108

СМЕХ...

преди 1 седмица

КОЙ ЩЕ ВИ СПАСЯВА МИЗЕРНИЯ ЖИВОТЕЦ , ЗА ТИЯ МИЖАВИ 1900-лв,БЕ........Я , СЕ УДАВЕТЕ ПО-ДОБРЕ....ХА,ХА,ХААААААААА

107

AcOrP

преди 1 седмица

високо 1900лв. WTF за 1900 лв няма как да ме накарат дори да стана от леглото

106

СМЕХ...

преди 1 седмица

В чужбина всеки спасител получава по 1500-Э---КОЕТО Е РАВНО НА 3000-лв...ЗАЩО ДА СЕ МЪЧИ ТУКА ЗА ТИЯ СМЕШНИ ПАРИ...ХА,ХА,ХААААААА

105

Анонимен

преди 1 седмица

1900. Резил. Седмичната ми заплата е повече а работя макс 6 часа на ден. Да се пържиш по 12 часа на ден 7 дни в седмицата за тези стотинки си е подигравка. В макдоналдс плащат повече. Продавачка в била взима над 2. Така е като сме мутро-мафиотска държава и всички "бизнесмени" си мислят, че хората са им длъжни. Ако имахме държава - не осигуряваш спасителите - фалираш, губиш концесията. Следващата година друг който може да се справи. Спасителите ще взимат по 10к и всичко ще е наред.

104

Анонимен

преди 1 седмица

Да внесат бхаратти от Катманду или масаи от Килиманджаро за нема и два бона за цял месец.

103

Ядрен вампир Z

преди 1 седмица

Аз 1900.ги правя за 12 дена.Тия пари вече и на тинейджърите не стигат.Ще закараш 2 пъти гаджето на дискотека и парите свършили.Нищо не става от тая сържава

102

Същия

преди 1 седмица

Тия от Бангладеш и Непал си идват направо с тенът.Обаче отдолу табаните им са бели.По това да ги различавате.Лесно е.

101

Анонимен

преди 1 седмица

Внасяйте от Бангладеш, в един момент може и депутати от там да внасяме, къде е бангладешкия боко

100

Иво

преди 1 седмица

Че те в Непал плащат повече.

99

Анонимен

преди 1 седмица

1900лв бруто, и десет часа да те пържи слънцето и да се караш с олигота, от всякакъв произход.... и това било много. Алоооо минимална заплата гони 1000лв, осъзнайте се. Концесионера сигурно докарва 100к на месец, а хвърля стотинки на персонала. Това е БГ класика.

98

Дацо

преди 1 седмица

Работил съм като спасител в Албена , на договора ми подписан от ония орел Станев пишеше : "нискоквалифициран работник" ! Сигурно за да спасяваш човешки животи не се изискват много познания !?

97

ИЗВОД

преди 1 седмица

Значи имаме един концесионер на няколко плажа но няма и един спасител . НА ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЕКСПЛОАТАТОРИ ДИРЕКТОРИ НА ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ МУ ВИКАХА - ХОРА ИСКАЙ , ПАРИ НЕ ИСКАЙ !!!!!!!! Защото тогава са работеше задължжително за без пари . Мислят си че и сега е така . И понеже няма как , хората избягаха от социалистическата експлоатация и работници няма ! Няма и да има . . . и непалци и индийци също . Щото пък дойдат ли те , вече няма да ви стъпим на нашето море !

96

Киро Брейка

преди 1 седмица

4000 минимум за тия момчета отделно от храна, вода и тн. Да си рискуват живота, да се разправят с ***, да знаят чужди езици, да са и охрана, да стоят на 30- 40 градуса....

95

Анонимен

преди 1 седмица

И почивен ден даваш?А СТИГА БЕ!И НЕ ИСКАТ?!Сърдят се,че е само 1 почивния в месеца?! И 1900 лв.?!А СТИГА БЕ!Веми индийците,брат!Може и да сготвят летовниците в казана,ама няма да мрънкат!АХАХАХАХАХАХА

94

Анонимен

преди 1 седмица

Що търсите спасители средата на Юни ? Те се наемат групово още Май месец с идването на първите Израелски туристи в казината. Да търиш Юни в рагара спасители говори що за стока си.

93

Спасител

преди 1 седмица

Под 3500лв исти с подписан ТД,, на реални осигуровки ,Май,Юни,Юли,Август,Септември до края квартира, храна осигурени НЯМА КАК