232

Охххх

преди 1 седмица

Taa Сачева, само като я гледам от снимка и ми миришеее..

231

Повиквателна за мола

преди 1 седмица

Тези бабиери изпратили покани ххаххааах, зя какво? Покани за детски рожден ден ли?

230

БУДА ЛА МАНИЯ

преди 1 седмица

ТРИТЕ ВЛЪХВИ - МИС ПИГИ,ТОРАНАГА САЧ И НЕПРЕГОВАРЯЩАТА ЗАРАЗЯН И ПАРТИИТЕ ЗА ЖЕРТВЕН АГНЕЦ... КАКТО ВИ ХАРЕСВА!!!

229

пак театър

преди 1 седмица

Какво пак ни губите времето с гастролиращи лелки.Големите новини...

228

Анонимен

преди 1 седмица

Кажете кои партии кои държавници според вас писачи да направят правителство и в парламента кои да гласуват за това правителство С избори Докога

227

Хах

преди 1 седмица

Като че ли единствените, които за момента мълчат относно поканите на ГЕРБ са ИТН. Ще бъде интересно как ще се оправдава Станислав ако сценаристите му се окажат новата патерица на коалицията Герб-ДПС?

226

Анонимен

преди 1 седмица

на тюлени са заприличали всички в герп

225

Анонимен

преди 1 седмица

Резултатът ГЕРБ да са първи беше предварително ясен преди изборите.... Въпреки това пак 70% от българите не са гласували...!!! После всички се оплакват ,че няма полиция достатъчно , няма хубави пътища, няма здравеопазване, няма пенсии....Кой има отговорността за това - Българите ,който не гласувате сте виновни за това ,че държавата е такава - да си знаете!!! Дано не спите спокойно вече!

224

Мда

преди 1 седмица

Имаше едно слабовато момче при нас с връзки , баща му бе от бкп навремето някакьв , го набутаха в герб , щото не го взимаха на работа никаде за повече от - седмицаСкоро го видях охранен с шкембе точно като тия лелки с едно самочуствие все едно е гепил бога за шлифера

223

ДА ЖИВЕЙ!

преди 1 седмица

Даживей ГЕРБ!Вижте какви секс-символи предлага за преговори.Ами Цвета Караянчева,дето я нарече......защо не е с тях?Тези още сигурно не ги е минал с 200.

222

Анонимен

преди 1 седмица

до 224 По принцип са вегетарианци .

221

Анонимен

преди 1 седмица

До позор! - много точно казано

220

Реалист

преди 1 седмица

Чистачките на банкяра се появиха доста охранени,чак и Дан Колов може да им завиди.

219

позор!

преди 1 седмица

Нещо да кажете за "контактьорките" на Мутрата от Банкя?! Вземи едната, па удари другите две по грозните муцуни! Особено националната предателка Минзухарка, пардон - Теменужка, която, впрочем, защо още не търка наровете в сливенския затвор за чудовищния грабеж "Турски поток " и "Пътната карта"! Е на това хората му викат гьонсуратлък! Не напразно първо ще "преговарят" с ортаците си от сараите и "Магнитски"! Не само грозни, но и потресаващо нагли, нахални и безочливи!

218

Има сланинка

преди 1 седмица

Абе тия от ГЕРБ с какво ги ранат?

217

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбрах ДПС дали са се явили.Или предварително са се разбрали.

216

Райчо Нарезан

преди 1 седмица

Тая Рая наразян какво само се смее и се лендзи, сякаш нещо хубаво прави. Седи там като фикус и си мисли че със сияната си усмивка ще промени нещо в държавата. Моля ви се това не е сериозно.

215

Te

преди 1 седмица

С ТОВА ДЕБЕЛО ПР..,.СЕ ЦАЧЕВА КОЙ ЩЕ ГОВОРИ ЗА ПОЛИТИКА .ТЯ МИСЛИ САМО ЗА КОРУПЦИЯ

214

Николай

преди 1 седмица

Да беше пратил картички за увеличение пенсиите на пенсионерите. А той единствено заеми заеми заеми. Колко милиарда трябва да плащат десетки поколения заради алчноста им. Късно е либе за китка.

213

Анонимен

преди 1 седмица

какво ми се криете по разни стаи с разни групи , пряко по националната телевизия с лидерите , 9 месеца ги гледахме и накрая всички в скута на Шиши