6

до 3

преди 1 седмица

До Анонимен,чак сега ли иразбра,че всички управляващи галят с перце тоя народ,иначе след два часа няма да са живи,ако на някой българин и косъм му падне от главата,но от друга старна не разбирам защо са ви лекарства,нали докторите искат да ви убият,няма ли да ти сложат чип с тоя инсулин дето си си го купил,питам защото трябва да сте последователни,не може с двойна мярка да мерите

5

Объркан

преди 1 седмица

Не мога да разбера за печалби от реекспорт ли става дума или за нелегални канали за износ на животоспасяващи лекарства към Украйна и Палестина?

4

Ако бяхме държава

преди 1 седмица

, а не частна фирма, щеше да има задължителни количества на преференциални цени за хората в нужда у нас, а каквото остане в чужбина - там ги гърбете вече с 1000% ако искате.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Е нещо да свършат тия на сл.правителство ,браво ходих на аптеката за инсулин ,много се изненадах когато ми казаха че има,преди нямаше почти една година явно ПП са го подарявали на Украйна ))

2

Анонимен

преди 1 седмица

"Налични са и нови данни от извършени проверки, които установяват нерегулярни доставки, забавяне или отказ от складовете на търговците на едро за посочените лекарствени продукти." - И какво? Имаме данни, че Пешо държи инсулин за 300 000 души на склад. Не може да го изнася. Но няма задължение и да го продава.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Забрана, забрана, ама като седи в скалда и чакта, да ги пуснете.