94

Анонимен

преди 3 месеца

Горките женици, сготвиха ги. Скапания Гешев. А на Иванчева й беше "светнал" само носа. Тя с нос ли ги е броила тези пари? Пипнала е някъде по колата и се е почесала явно. Тези с ръкавиците меверейки кой знае къде са разнесли всичко. Те се опитваха и с ръкавиците после да им хващат ръцете на двете жени. Да пренесат, но не успяха.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчев и про ста женица.Изведнъж стана от нищото кметицата и се самозабрави.Ходеше нощно време на строежа на Гаранти коза да ги проверява и викаше като миси.рка на охраната:Знаете ли коя съм АЗ!?Общо взето фризьорка,набутала се сред играчите,ама...няма гръб.Иначе да си краде досега,като другите...

92

Анонимен

преди 3 месеца

Следях с интерес делото Иванчева и съм абсолютно убеден че я вкараха на топло, защото пречи, а не защото е виновна. Дано кармата да си свърши работата, защото справедливост в тая държава скоро няма да има.

91

Анонимен

преди 3 месеца

На тия избори Гешев получи 3000 гласа, а на последните за които се яви Иванчева, взе 30000, та на кой повече вярва народа.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше един преподавател Пенгезов от СУ завлече милиони . И нищо не му направиха . И каза щом сте ме нарочили напускам Университета. И се раздели със службата.

89

До Анонимен 81 ?

преди 3 месеца

, как точно ли, ами спомняш ли си, че думите дето ти използваш, "светна като коледна елха" бяха използвани и от тоя мафиот бившия ни главен прокурор гешеф! та тогава се оказа, че е "светнала" малка част от ръцете и и тя се дължи на това, че полицайката която арестува Иванчева преди това е броила парите които се намират в багажника на колата! та така я сготвиха!!!!! ама използваш същите думи като гешефтара навремето! Що така!?

88

Позитивен

преди 3 месеца

Готина жена.

87

Кметът

преди 3 месеца

Ако Иванчева се беше навела на Баце и каскета щеше да е още кмет и невинна...жалко за жената,че е и малко дете.

86

Радев и

преди 3 месеца

Кобилата Йотова са проблем за нацията!Деса кравата трябваше да бъде линчувана за злоупотреба с правомощията си на съпруга на президента! Иван *** е силна и борбена! Йотова, ти си помия!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Колко безпомощни, беззащитни и нараними са обикновените хора и няма кой да ги защити, трагедия отвсякъде, после защо бягали или не гласували, ами ей затова!

84

Анонимен

преди 3 месеца

До 4140МНе си интересен, един куп лъжи вече изслушахме по адрес на Иванчева, само за да злепоставят и оправдаят престъпната присъда, няма някакъв факт, който дори да всее съмнения, че е извършила престъпление, за мен тя е невинна.

83

4140М

преди 3 месеца

Свършиха ли честните и интересни хора в България, че взеха да канят в студиото на БТВ осъдените на 20 години за корупция престъпници? Знам, че изглежда на външен вид невинна като учителката ви по химия от 6-ти клас, но ако някой се запозная в детайли с "даренията", с които е изнудвала строителните предприемачи, ще се хване за главата. Само ще кажа, че общата сума надхвърля 1 милион лева.

82

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименИзобщо не са я хващали със сумата Иванчева, ама изобщо, пили са кафе с колежката си и докато пият кафе, някой е изтърсил кашона с парите в колата им, нито белези имаше по дланите и пръстите на ръцете на Иванчева от веществото! Не разбрах защо Гешев ги набута и то с такава страшна присъда и искаше 20 г., каквато и на убийци не дават и лишиха децата от майка, оставиха децата й на една старица, като майка й да ги гледа!

81

Анонимен

преди 3 месеца

В тази държава има много захлюпени. Като не ги хващат, защо не ги хващат. Като ги хванат, защо ги хващат. Народ с шизофрения.

80

Анонимен

преди 3 месеца

До 74 Как точно я сготвиха, след като я хванаха с огромна сума белязани пари и ръцете и светнаха.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Затова, следващите кметове да си знаят да не се срещат с предприемачите по ресторанти, а само в кабинета пред още няколко души свидетели. И да не си правят сметката, че с корупция извън софийските корупционни обрачи изградени от ГЕРБ и от ДСБ ще станат богати.

78

Анонимен

преди 3 месеца

аз Рундьо го чакам от както го назначиха през 2017 г. да свърши нещо за държавата, тя година и половина - хахах - надявай се

77

Анонимен

преди 3 месеца

а какво става сега с Ваклин, къде е?

76

Анонимен

преди 3 месеца

турската фирма, на която Иванчева не даде разрешително за строеж, веднага го получи след като я арестуваха и ...фалира, затова гешев беше шокиран оът "предателството" на ГЕРБ и особено на ДПС, сам призна как ги е прикривал, след такова признание в Англия например щеше да бъде даден под съд, а той се изявява като политик, борец срещу корупцията

75

Българин

преди 3 месеца

Руския чорап Радев покрива нагласения процес на руския пудел Борисов, изпълнен чрез руския му слуга Гешев. От кого "чака" помилване?