10

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 9 Студената вода докарвала инфаркт!? Ти си уникум? Колко студена бе? От няколко дена по Южното е 24-25 градуса.

9

Анонимен

преди 1 седмица

До До 7 Инфарт от студената вода и приключва.

8

До 7

преди 1 седмица

Водата си е вода. Навсякъде можеш да я глътнеш.

7

Анонимен

преди 1 седмица

До В българия А бе мyле, имаш ли представа колко разлики има между Черно и Бяло море?

6

Подморско

преди 1 седмица

Още двама туристи, които повече няма да стъпят на мутроморието.

5

В българия

преди 1 седмица

В българия има повече удавяния отколко в гърция. Защо ли е така ?

4

Един Българин

преди 1 седмица

Освен че на охраняемите няма къде да си боднеш чадъра, вероятно са по-безопасни от неохраняемите, но имат огромен проблем - спасителите. Миналата година свирещите не ми даваха да вляза до глезените в Поморие. Е няма как да се удавиш , скарахме се и лежах във водата. Каква изненада жив и здрав съм, но някой по-нервен щеше да отиде на неохраняемата зона и можеше и да не е. Спасителите са огромен проблем. Не е нормално все да е червено знамето , а акогато просто и вятър няма да е жълто.

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Преди години и аз щях да се удавя точно в Приморско Спасиха ме приятели . Не знам защо,но точно тази зона е била винаги много опасна. Предполагам,че има някакви странни течения.

2

Анонимен

преди 2 седмици

За охраняемите ивици сигурно се плсща пък сигурно няма и къде да се паркира пък ако има сигурно се плсща пък сигурно задъкжително трябва да си платиш и чадърче. Всеки може да се къпе където си реши. На негова отговорност. Останалото е съдба.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Нептун да ги прости :)))