13

оффффффф

преди 1 седмица

до като се купуват книжки,и жените се гримират пред огледалото и по зле ще става

12

Анонимен

преди 1 седмица

Сега имаме 2 милиона автомобила, при 1,6 милиона през 1989 година и 1,2 милиона през 1980 година. Сега 10-20 пъти повече ли са? При това сега средният пробег на един автомобил е 10000 км на година, а преди 1989 беше 22000 км на година. Това, което е в повече сега са автомобилите от други държави

11

Анонимен

преди 1 седмица

И колко от тях са причинени от водач след употреба на трева преди 1 седмица? 5, 3, 2 по-малко? Един познат пита преди време.

10

Анонимен

преди 1 седмица

До Бай Дрън 80-те са по 2500 на година, при 10-20 пъти по малко коли.. 167 з аполовин година е супер малко... браво!

9

гнойзи

преди 1 седмица

баварец вадя от гараж,с ракийка и форсажжж

8

Бай Дрън

преди 1 седмица

Фин, автомобилите при соца не са били в пъти по-малко. Напротив, бяха повече в окръжните градове...които днес са с почти два пъти по-малко население. Но тогава автомобилите бяха ковчези на колела, както и деветдесетте, до появата на системи за сигурност и заякчени каросерии. Не само при соца имаше много жертви, но и в Германия. Само че германците дръпнаха бързо с новите си, по-сигурни автомобили, за разлика от нас, дето почнах е да купуваме скрап от Запад.

7

BG

преди 1 седмица

Тези с кой са воювали

6

Бай Дрън

преди 1 седмица

Имаше времена, когато загиналите бяха и над 1000 за година, но тогава карахме всякакви коччини-от руски до 15-20 годишни западни. Днес обаче кола на 15 години е много по-сигурна от подобна преди 10-20 години. Почти всички коли са със ЕСП, АБС, усилена конструкция, няколко въздушни възглавници...говоря за 15-20 годишните. Преди не бе така и човек бе самоубиец на колела, само да падне малко дъжд.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Има прогрес, преди бяхме с около 500 на година

4

Анонимен

преди 1 седмица

Според данни на здравните власти броят на жертвите в катастрофи е два пъти по-голям от този който чoбaнuтe в униформи обявяват, защото магерят статистиката,обявявайки загинал в ПТП, само и единствено,ако трупът е в автомобила. Ако при удара е изхвръкнал от автомобила е в друга графа. Ако почине на път за болницата е в друга графа. Мошеник е ушев голям.

3

Фин

преди 1 седмица

Стават все по малко загиналите, а автомобилите са все повече. По времето на соца са.загивали по 1500-1600 души годшно, а автомобилите са били много по малко - в пъти по малко.

2

няма инфраструктура

преди 1 седмица

няма знаци , дупки има , а причините са безброй . но това е бройка за сега . при такъв КАТ кои ще измират завинаги : пловдивския *** с джипа , оня влезнал под ремаркето на тракия , ами помяре да *** . всички са *** .

1

беенве с камера

преди 1 седмица

Ще наваксат бройката, има време.