22

Анонимен

преди 1 седмица

А че ние си нямаме добросъседски отношения, защото Македония не изпълнява нито една точка от договора ни за добросъседство, който е подписала. Отказва да включи и българите в конституцията, което пък обещаха и подписаха, като условие за започване на преговори за влизане в ЕС. Верно са най-малкоумната чест от българския етнос - ...дето не си помни историята, та си я измисля и краде!

21

Анонимен

преди 1 седмица

До Танас Войводата Абе промит мозък! Никой в България не забранява сдружения, клубове и т.н. Но някои от така наречените макета тук искат да правят ПАРТИЯ на етническа основа а това е ЗАБРАНЕНО от Конституцията ни. Така че и 100 присъди да има ефекта за нас е нулев

20

Кукунела Снайпера

преди 1 седмица

Баба и дедо си говорили по съседски на пейката пред блока :) Айде у лево!

19

Анонимен

преди 1 седмица

До петрич- Нещо бъркаш понятията? Българин и Български гражданин!

18

петрич

преди 1 седмица

,,българин ,, НЕ Е ЕТНОС - ,, българин ,, е само гражданство.

17

Македония ли!

преди 1 седмица

Такава държава не съществува, нито като народ, нито като език. Това е една изконна българска област, която в края на тази война, веднага след сразяването на крепостните мужици, ще бъде върната на майка България. А тогава скопските сърбо-комунисти ще трябва да се укриват от ударите на българските закони... бг.

16

Анонимен

преди 1 седмица

До Танас Войводата - А защо Османската империя за 500г. не е намерила нито един македонец? Когато намериш поне един документ от онова време, който не е изфабрикуван от сърби и руснаци, и където се споменават македонци, тогава България ще признае македонците в Благоевград. Дотогава можеш само да пишеш коментари без да постигаш нищо с това, освен да разсмееш такива като мен. Смехът е здрава, така че благодаря, че се грижиш за здравето ми.

15

Анонимен

преди 1 седмица

До Da, za Makedonija - Защо пишеш на латиница? Хора, които държат на род и родина, и които си имат собствена азбука, ползват собствените си букви. Оо, забравих, че макетата не държите на род и родина. Вие вчера бяхте българи, днес сте македонци, а утре може да сте сърби или пък албанци. Еми щом така ви харесва, лошо няма, но не се занимавай с нас българите. Ние винаги ще сме си българи! Освен това човк_ата на Силяновска ще я държите вие, защото вие си я избрахте.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Я, тия почват да се умилкват и унижават на татарите...

13

Анонимен

преди 1 седмица

тоя да не се засилили за ЕС...

12

д-р Менгеме

преди 1 седмица

Македонец не е народност, а ПРОФЕСИЯ - Чърчил

11

Христо

преди 1 седмица

Спомням си думите на един дядо, съсед, участник в Първата световна война - Проклета да е тая Македония, колко момчета погребахме там.... и очите му се насълзяваха. Тава е.

10

Ббб

преди 1 седмица

Поканете я тази жена на официално посещение.. Кво ще ви стане..

9

Анонимен

преди 1 седмица

ПОТРАЙ БАБО ГОРДАНКЕ ЗА ХУБОСТ!!!...

8

Анонимен

преди 1 седмица

За президент на БГ след Рундьо могат ли да изровят нещо такова? Не се сещам за друг по непредставителен президент от тва бабе :))

7

Простотия

преди 1 седмица

По простотията ще ги познаете...70 г. не могат да пуснат жп линия, спорят какъв бил Г.Делчев и си правят напук...света върви напред. И България и РСМ са изостанали държави с малко умно население.Подпис българин ,потомка на българи от РСМ.

6

Да

преди 1 седмица

До Танас Войводата Баба Горгона да не се прави на Хитър Петър, а да си изпълняват договорите и тогава може да има разговори! Това са длъжни, иначе "у лево"!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Това бабе е върла югоскавска комунистка, не може да се очаква от такива хора напредък в двустранните взаимоотношения

4

Анонимен

преди 1 седмица

Стига приказки, време е Северна Македония да почне да изпълнява сключените вече договори и споразумения.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Тя пък намерила с кой да говори. Тоя е по иде ми дойде ми и от жена. По неадекватност го бие само Денков