142

Анонимен

преди 1 седмица

До do 142 Няма да споря с теб, защото и ние сме вид американска колония.

141

Анонимен

преди 1 седмица

А получават ли детски надбавки, както в другите нормални държави, а имат ли безплатно или евтино здравеопазване или пък образование, имат ли право на безплатно жилище или общежитие, ако са бездомни , могат ли да живеят без страх в държавата си или да се разхождат по всички улици без страх, а имат ли някакви права обикновените им граждани или живеят в страх от силните на деня и богатите, а какво създадоха и построиха в полза на населението си, държавата си и много други въпроси мога да задам.

140

do 142

преди 1 седмица

До Анонименти сериозно ли ?!?!??? все едно това у БГ го няма налЕ .....

139

Анонимен

преди 1 седмица

Мисля, че се намираме в Европа, а не в САЩ. И какво като имат милионери, какво построиха и направиха за народа си? Та там дори не се разхождат по улиците свободно хората, насилието е превърнато в норма; имат гета и маса бедни, бандитски квартали, наркомани, бездомни, необразовани, за които никой не се грижи и не им пука дори за собствения си народ и деца, в двете Америки е най-лошата и страшна система, в сравнение с останалите държави по света.

138

1

преди 1 седмица

И когато балончето каже пук, какво правим.

137

Запознат

преди 1 седмица

До Защо"Нищо не видял да е произведено в САЩ" - икономиката на САЩ е с висока добавена стойност, без да замърсяват природата си - софтуерът на вашия смартфон и компютър на от който четете този сайт са произведени в САЩ, софтуера на сървъра на който работят почти всички сайтове също, въобще всичко което ви заобикаля работи благодарение на софтуер и инструменти, операционни системи и т.н правени в САЩ.

136

Анонимен

преди 1 седмица

Какви неща стават в загнилата Америка. Хората мизерстват и няма за какво да си харчат минималните заплати и пенсии, затова стават милионери!

135

Голдман

преди 1 седмица

Милионерчетата като ги издумка Рихтер със 11-та степен и ще намалеят до нула. Природата не търпи *** и ***. Вижте как природата разчиства гъстонаселените места и си правете изводите.

134

Ушанката

преди 1 седмица

Има много русначета-боклучета които живеят на Запад, но иначе плюят по този лош запад! Познавам лично такива и когато задам въпроса защо си там, а не при външния ке.еф и там където няма канализация те мълчат и навеждат глави! Иначе само оня от банкя- Лойко е бил до камината, а НУЖКА да каже веднага за пътната карта!!!!

133

A в Рашистан колко

преди 1 седмица

ли са ? Там всъщност сигурно не са милионери, а са милиардери, и не са 6 млн, а са 6 хил, но за сметка на това 150 млн скоро ще ядат корени и треви. Направо по съвеЦката телевизия могат да преведат ТВ материала от техните братя от Северна Корея.

132

bob

преди 1 седмица

127 написа: "В интерес на истината повечето от Софиянци са милионери също - всяка добра къща ако не сега скоро ще е около милион"Да ама в рубли не в долари!

131

Янко

преди 1 седмица

Защото производството не носи пари ако не е продукт с високо добавена стойност, а БВП е просто хвърчаща статистика. Кво значи Китайско БП като 90% от амер.корпорациите са там Направили са си заводи и изнасят за света.Да не мислиш,че го правят от алтруизъм и че печалбите имотиват в Китай.В Китай ползват живата сила,ресурса,енергията и територията,защото ако същото се рави в Орегон Iphone13Трябва да е 9000$ т.е схващаш ли разликата и защо Епъл струва 2 Трилиона.

130

Анонимен

преди 1 седмица

До Защо2,3 милиарда долара е производството на САЩ или 12% от БВП. При Китай процентът е 28%.

129

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 93 - работил съм и като фреелансър, доходите са несравнимо високи. тия врътки ми омръзнаха, а и от компанията, като усетят че им вършиш работа, ти предлагат постоянен договор, ако искаш да продължиш да работиш ...

128

Край

преди 1 седмица

С отказа от търговия с долари в света - американските милионери ще станат повеч от американците.

127

Реалност

преди 1 седмица

2 милиарда за самолети , 2 милиарда за БТР и - бедни българи и американци милионери .

126

w

преди 1 седмица

Всеки, който живее в България и има имат на село е милионер

125

Анонимен

преди 1 седмица

Много неща са вече повече от населението на Територията.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Mилионер в САЩ е всеки който има къща - просто къщите там сега / далеч.не когато са купувани/ са над милион . А иначе човека може да си дъвчи стари корички хляб. В интерес на истината повечето от Софиянци са милионери също - всяка добра къща ако не сега скоро ще е около милион

123

Ruse

преди 1 седмица

Айде бе!