81

Аман от разбирачи

преди 1 седмица

Е това е мазна гуша, ако не сте виждали

80

A

преди 1 седмица

3 години за 54 милиона паунда - англетата да очакват бум в измамите.

79

Окадар

преди 1 седмица

Пред разследващите тайс са заявили че 15бр. куфари /по 3бр на човек/ пълни с по 50 Паунда пачки са получили за работат си.До ден днешен Британската полиция не е намерила нито един куфар с парите.

78

Анонимен

преди 1 седмица

"Като и гледам българския, представям си англиския. Със сигурност преводача доста се е препотил.За тия пари била готова (пардон ГОТОВ) да лежи 20 години"===>>>Присмял се хърбел на щърбел. И твоя реотан бавно стопля - че те защо са стояли там и за тези пари съм готов да лежа 20 години са част от коментарите, които тя е чела в пресата. Коментарът е писан от мъж, който е готов да лежи 20 години за такива пари, т.е. за 10.5 милиона паунда.

77

Измамен

преди 1 седмица

Големият играч е Галина Николова, тя го играе нещо като счетоводител, навътре е в социалнтата им система и им знае всички вратички.

76

Язе

преди 1 седмица

"Животът ми за един миг се преобърна на 360 градуса" Хахахаха...Е, така е при богатите.

75

Саше Велики

преди 1 седмица

Тези ромале уж много хитри , ама си намериха майстора. Винаги от хитрия има по хитър.

74

dl

преди 1 седмица

О,горкичката!Много малки присъди са им дали,те няма да се поправят и при първа възможност ще продължат,бъдете сигурни.Тя си признаваживотът й се преобърнал на 360 градуса,значи е същото

73

Анонимен

преди 1 седмица

Мутрите да не и вярват. Показа се по телевизията да излъже, че няма пари.

72

Бушоните са Българи

преди 1 седмица

А къде са парите ...? Ясно ,че бушоните са Българите. Видяхме го всички показват бушони който не знаят английски. Къде са парите по коя банкова сметка на кой адвокат английски, някой ги е свтенал тези хора, без помощ "от вътре" това не става.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Лъже. Има пари и ги крие.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Света вода ненапита е тази българска майка Тереза. Помагала на нуждаещите се, но и себе си не е забравяла да възнагради щедро.

69

Беселина

преди 1 седмица

Хахахаха, много са ми симпатични тези хора! "Животът ми се преобърна!" ххахахаха, станало е като във вица, в който един играел карти с англичаните и не се гледат картите, вярваме си, нали сме джентълмени! "И като ми тръгна една карта, пичовеееее!..." хаахахаха,ох, че весело!

68

Анонимен

преди 1 седмица

"Животът ми за един миг се преобърна на 360 градуса." Подходяща в за министъра в Германия.

67

опетков

преди 1 седмица

До Ха Стига ***, ***. Не гледай в канчето на началника. За тази "нещастница", какво друго освен, че си е получила заслуженото, горката благодетелка. Истинските виновници са британските институции, позволили да се развихри такава далавера под носа им. А сега ще хванат на босия цървулите. Те дори не са допускали, че може да се пръкне такава измама в мозъка на някого. Дано са си взели бележка, че заслужават да ги изволнят всичките за съучастничество.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Бря,54 милиона ,че как се крадат тия милиони ,и то от неграмотни ,адеако са некои айпи специалисти или хакери може,но нашите да ги нарочили и Англия ,явно друг е прибирал милионите)))

65

Ха

преди 1 седмица

Така е хейтърчета. Даказателства за кражбите на Боко, Кирчо и Кокорчо няма. Я не се напрягайте да мислите, че май ви е невъзможно, ами ударете палец надолу. Може и да заработите 5 лв днес, за едно кисело мляко и хляб. В България кражби няма и всичко цъфти.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Преобърнала се била на 360 градуса ... т.е. иска да каже, че продължават със схемите ли? Я, да я приберат отново, за да обясни :))

63

Анонимен

преди 1 седмица

Като и гледам българския, представям си англиския. Със сигурност преводача доста се е препотил.За тия пари била готова (пардон ГОТОВ) да лежи 20 години :))

62

Анонимен

преди 1 седмица

"Някои са получавани и от реални хора, на които те са помагали да вземат помощи." - Хаххах - не смеят да кажат, че са цоцали системата и са си взимали таксичка. Има още няколко такива групи в Сливен, има такава гурпа в Ямбол, в Нова Загора, в Стара Загора са поне две. А Хасково и КръджАААли, там е вече всяко село.