233

Хюго Бос

преди 3 месеца

Демек разбраха се да се разберат. хахахах голяма реклама иначе, големи обещания, големи кошници. Мишки.

232

Жири

преди 3 месеца

За първи път в човешката история , победените поставят условия на победителите . Смях в залата !

231

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да стане това, време е да се осъзнаят ако искат Русия да се оттегли трябва да дават ако искат да не дават трябва да я победят!

230

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

Следващата почивка на Зеля ще бъде в Саудитска Арабия, там е по-луксозно и от Швейцария. Ясно е и на бабите пред блока, че подкрепа няма да има, но пак ще си побъбрят за мир, ще почиват на 6 -звездни хотели, жената на Зеля ще е доволна. Горките украински мъже, които нямат пари да си платят за да не идат на фронта сигурно ще умрат щастливи, че Зеля ходи по света и се бори за тях?

229

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

Това е среща на държавни служители, които по този начин ходят на луксозни почивки. Срещат се в супер лукс, хапване пийване , дрънкат малко врели некипели, напрежение няма, понеже ги няма лидерите на най-важните държави, тоест чиста почивка. Балъците са ги навряли в окопите да стрелят с пушки срещу ракети и да умират геройски. Иначе дрънкаш че искаш мир, поръчваш оръжия и така...

228

Анонимен

преди 3 месеца

Дори за тази фраза: "връщане на депортираните деца" не заслужават никакво сключване на мир, а да ги наредиш на стената всички, включително и нашите ***, дето ги защитават (понеже чичко им Сороз им бута зеле), някой от тези чибаняци питал ли е децата дали искат да се връщат! Пуезерази.

227

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Няма да се случи. Това, което е разписано в документа по-същество е ултиматум за безусловна капитулация към Русия. В светлината на факта, че в Украйна Русия всъщност печели, трудно е за някой запознат със ситуацията на фронта да си представи, че Русия ще се съгласи.

226

бай Гошо

преди 3 месеца

да де, ама щом Индия и Китай не подкрепят, значи "решенията" на смешниците са невалидни

225

До 243

преди 3 месеца

Не само това, а повечето държави не участват с министри а някакви чиновници, колко да не е без хич

224

Анонимен

преди 3 месеца

Сега света се бори между две тенденции - еврайзийската, символираща се от Русия, Китай и Азия и "евроатлантическата", която всъщност е фасадно демократична, и евразиоафриканска, с главен град Лондон - кмет и премиер евразийци.

223

Анонимен

преди 3 месеца

От 220 държави, хегемона е довлякъл на тн конференция 80... *** то няма и 50 процента бе. Какъв хегемен е това. Па и най-големите участници се въздържали.

222

Анонимен

преди 3 месеца

независимост - да не е зависима и от САЩ. териториялна цяласт - отлично, но да се спазват правата на човека да не се забраняват 11 партии. Да се проведат честни и демократични избори. Да се разследва убийството на американския журналист от хунтомилицията в Киев, атентата срещу Даря Дугина, ареста на Савченко, жена пилот и тн

221

Хасковски токать

преди 3 месеца

Москва е най-подходяща за конференции

220

Анонимен_777

преди 3 месеца

Драги деМоНкрати, брЮкселски зелки и др. безполезни лакеи - честито откритие: топлата вода е затоплена студена вода..!

219

Анонимен

преди 3 месеца

Диалога е зелето да,се наведе на Путин ,и да се свали гащите ,гад фашиска

218

Гошо

преди 3 месеца

Твърде наивно. Путин няма да преговаря със Зеленски защото той е нелигитимен и разговорите с него са нищожни. Путин постави условия, а не предложения което е малка разлика. Предупреди че според ситуацията условията ще се менят. Като в оня стар виц за краставицата която расла и расла....

217

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е най,бързо забогатявашия украинец ,вече милиардер ,и отново иска пари от сащ и ЕС ,гад наркоманска дано пукнеш ,фашист

216

Анонимен

преди 3 месеца

За фашагите мир не се полага . Ким дава на Москва 5 милиона аптилерийски снаряди стигагат да се заличи тотално Украйна Китай и те помагат сериозно с военна техника. Фашжагите да се предават и това е положението . Русия си прибира 4 области с териториално заселени руси в тях и точка за войната .За фашагите излас на море не се полага.

215

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

Днес среща за мир без Русия, следващия път без Украйна.

214

До Ауу

преди 3 месеца

срамувам се че съм европеец тия направиха голяма среща изхарчиха маса пари за да достигнат до извода че трябва да се обсъжда с Русия след месец сте направят голяма научна среща на тема може ли мъжете да раждат.Еврогеиски ценности.