71

Асен

преди 1 седмица

ЯВно сега ще падне вътрешно разпределяне на порциите и ДБ както обикновено искат повече за тях!

70

Анонимен

преди 2 седмици

ПП ДБ си правят ритуално харакири в момента. Да не им се бъркаме. Рундьо ги уплю и процентите им паднаха на половина. Те пък обвиняват герб за това. Много са прости и никво чувство за самосъхранение.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Ха хаха.... Хааааа ха ха ха........хааааа ха хааа..... Рада дълбоката :)))

68

Анонимен_777

преди 2 седмици

Радан КънеФ бил способен на логика...в ступор съм но и спрял часовник е верен, 2 пъти на ден..!

67

Анонимен

преди 2 седмици

ПП да разпусне хората си, да се върнат към "успешните си" частни бизнеси. Направиха няколко кръгчета, живяха в лукс и разврат за наша сметка, сега, да ги няма! Промяна ще има, но не с шарлатаните от ПП. "Всичко тече, всичко се променя", е казал мъдрецът и без ПП.

66

Анонимен

преди 2 седмици

66 Не Харвард е виновен, нашите комунистически дечица, които с парите на мама и тати утеха там, сабоклуци.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Мръсните игри гледахме при Киро просто, Кокорчо, Лена от парапета, Лорер и компания. Започнаха и завършиха с лъжа, едно говореха, друго вършеха. Не оставиха избор на ГЕРБ, освен да ги свали, за да спре съсипията в държавата, езика на омразата и безогледно разхищение, които донесоха наглите ПП,ДБ. Такава надменност, такава политическа неграмотност отдавна не е имало в България, както при ПП,ДБ. В записите изтече информация за овладяване на МВР, за поискан кеш, ...беше застрашена демокрацията.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Искрено съм разочарован от образованието в Харвард! Неговите възпитаници се оказаха наивници с мания за власт,които технично бяха подхлъзнати от "човека с Юмрука".Реално Той успя да ползва повече изпълнителната власт,отколкото партиите участвали на избори.А ПП трябва да свикват с мисълта,че отиват към политическа смърт,защото от запъртъци пилета не може да се измътят.

63

Рада Дълбоката

преди 2 седмици

харесва добре намазана пързалка, за да се хлъзга удобно навътре-навън в унисон с евроGейските си ценности :) :) :)

62

Анонимен

преди 2 седмици

Защо в сектата "Исторически парк" учат руски? За тях китайски, корейски, афгански, кабардино-балкарски (диалект) няма ли?

61

Анонимен

преди 2 седмици

Най-голямата им грешка е, че не направиха лустрация на всички костадинчета и кредитни милионери до 9-то коляно.

60

Анонимен

преди 2 седмици

До Боби Те бяха създадени да бъдат Радева партия, когато Рундьо не е вече президент. Заради тях наруши Конституцията. Но не можеше да ги контролира, защото те не искаха да са в Радевата сянка. Амбициозни като него, не се разбраха кой да е шахматистът. Просто и ясно.

59

Анонимен

преди 2 седмици

При новите евродепутати ме е срам единствено от Пешо Волгата. Както преди умирах от срам заради Николашка Бареков Кубинката, който не само четеше вестниците наобратно...

58

Анонимен

преди 2 седмици

Срам ме е от такива като този и Хазарта да представляват България в Брюксел и техните гласопователи тиня тиня е невиждана Нямаме явно политици образовани нямаме

57

Али Реза

преди 2 седмици

Махат Гнома, Киро и Асен и имат шанс да оцелеят. И Христо Иванов повече да не се показва и да говори небивалици, че искал съдебна реформа

56

Анонимен

преди 2 седмици

Една и съща изтъркана история, на която уж десните избиратели се връзват за пореден път. ППДБ са си останките от реформаторският блок, които крепиха Бойко на власт два мандата, същите изиграха цирка за пред народа отново, но като се стигна да гладуват отнемането на имунитета на ББ цялата им парламентарна група дружно гласува въздаржал се. Та се чудя, колко мозък имат избирателите им да им се връзват всеки път вече почти 20 години.

55

Боби

преди 2 седмици

Първоначално Продължаваме промяната бяха създадени с цел да свалят ГЕРБ от власт и да правят промяна, а ги видяхме в коалиция с ГЕРБ, а промяната беше събаряне на паметници, орязавне на конституционните права на президента и приемане на противоконституционен закон за частната собственост на земя и окрупняването на земя. Всичко беше в техните интереси и интересите на техните хора, за да печелят големите арендатори, а малките да фалират, а собствениците на земя да не получат рента.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Ислямисти в парламента са само възрожденските чебурашки: те подкрепят Русия, Русия подкрепя ислямските държави в Близкия изток и в Африка. Извод: ислямисти са.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Този щял да работи за зелената сделка, демек против България, да им изсъхнат ръцете на тези които са пуснали за този!

52

Ха-ха

преди 2 седмици

В никакъв вид няма бъдеще ...