38

Анонимен

преди 1 седмица

Спомням си едни театър, където най-добрите им служби умъртвиха с газ 150-200 невинни граждани, а терористите застреляни докато спяха, да не проговорат все пак. Като онези 300-400 в Беслан.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Ми отказали да ходят на фронта во имя Путину. Другото е инсценировка.

36

Анонимен

преди 1 седмица

По снимките на похитителите чиито "ислямски" бради дълги над 15-20 см доказват че убитите най малко 6-7 години не са се били бръснали. А това от самосебе си показва някакси нещо като ортодоксност на мюсулманската им мохамедност

35

Анонимен

преди 1 седмица

Убили малко свои хора, какво толкова. Не им е за пръв път.

34

ПР акция

преди 1 седмица

Нещо нагласена работа ми се вижда .Тия затворници терористи брадати със знамена на ИИ с ленти с емблеми на главите -голяма сценка като от нискобюджетен холивудски филм, а колко са мъртви не се знае .Може да са ги обръснали и да са им платили хронорара и аре чао.

33

История даге

преди 1 седмица

Да сте чували арестувани в САЩ да вземат заложници. Нема как да стане.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Русия " преговори" с Терористи НЕ ВОДИ!-:) Куршум в челото и до там!-:)

31

Напомняне

преди 1 седмица

Тези терористи нима не знаят, че руснаци с терористи не преговарят? Това не са мазните еврогейчета на Запада , или краварите, където започват едни дълги разговори, и после- въй, защо стана така.

30

хурков

преди 1 седмица

До kir40 Мутето ти се интересува ????

29

Анонимен

преди 1 седмица

До до 20- 24 - Всички видяхме какво стана. И? Навсякъде по света се избиват цивилни без проблем. Не можеш да предпазиш всички за съжаление. Гледай клипове от тренировки на различни спец части и на българските такива и ще разбереш защо се твърди че нашите са на години назад в подготовката. Верно имаме 1-2 подразделения с по-добра подготовка но имат много малък боен опит. Ама щом е руско трябва да се отрича.

28

до 23

преди 1 седмица

Терористи се бият с терористи, безспорен факт.

27

до 28 памет няма

преди 1 седмица

Всички големи помещения са силно уязвими.Сега повече от преди. Защото масово се строи с материали, които при горене изпускат отрови. И в Б-я, и където и да е по света, дали ще е склад или обществена сграда.всико е изключително уязвимо.Преди много години, през соца в нашия град се запали обществено здание, сграда от началото на ХХ век, но основно ремонтирана и с облицовка, тип ламперия по коридорите. Точно тя отрови 18 младеи,След това ЗАБРАНИХА лампериите във ВСИЧКИ у-ща и градини. До санирането

26

още инфо

преди 1 седмица

Терористите са изполвали канала "Телеграм" за връзка. Каналът е бил блокиран за кратко в този район. А цялата опрерация е продължила 3 минути.

25

да

преди 1 седмица

толкоз! убиваш на място, за какъв са ти пленници! същото и с укрофашистите!

24

до 20

преди 1 седмица

Какво ниво бе, ***? Ти видя ли какво стана в концертната зала - 4 чалмосани без ден военна подготовка изтрепаха 140 чебурашки на 5 минути разстояние от сградата на ФСБ.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Русия не преговаря с терористи. Факт!

22

Анонимен

преди 1 седмица

С терористи не се преговаря................те се унищожават!!!!

21

Анонимен

преди 1 седмица

Тези терористи да не би да са като онези от Crocus City Hall в Питер? Със снайпер ли са ги трепали, че заложниците не са пострадали при интензивна стрелба с автоматично оръжие? Или пак театрална постановка? Сега остава да кажат, че са били укронацисти и ще имаме happy end.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Преди няколко дни тук ни съобщиха за ранени служители на нашето НСО по време на тренировка. В 11:00 днес научихме, че в СИЗО в Ростов на Дон, въоръжени с ножове затворници-джихадисти са взели двама заложници, удържат ги в дежурната част и искат транспорт, пари, освобождаване. Буквално след 1/2 час стана ясно, че заложниците са освободени, а терористите са ликвидирани от руския спецназ. Сравнявате ли нивото? Още повече, че едното е тренировка, а другото - реални бойни условия.

19

kir40

преди 1 седмица

Кво ни интересуват тия убитаци