81

Анонимен

преди 2 седмици

Имат пари хората, угаждат си. Панелните плъхoвe само злобеят докато слугуват на нейното семейство или на някои като нейното семейство. Днес работихте ли здраво и спазихте ли трудовата етика към чорбаджията, рая, неоправдани. А попълнихте ли си правилно данъчните декларации. Че нали знаете какво няма за кoкoшкaтa.

80

Анонимен

преди 2 седмици

До . Разкажи ми за ceляниятa, ти я познаваш отлично. И никъде не съм казал, че ходя на обществен фитнес или че коктейлите ми са алкохолни. Но от слаботоково бачкаторче - толкова.

79

Анонимен

преди 2 седмици

А пара от къде

78

Невероятно

преди 2 седмици

Абе като не ви интересуват пътешествията, не четете статията. Аз като не разбирам какво му е готиното на футбола, не гледам и не пиша коментари, колко феновете трябва да са зле.

77

Мен

преди 2 седмици

Аз мога и повече да обикаля...само пари да има и време хахаха

76

.

преди 2 седмици

"В това време аз ще спя до към 9:00, ще си направя здравословна закуска, кафета, които постепенно ще минат в коктейли. Привечер фитнес, вечеря в хубаво ресторантче и ще довърша "Залезът на боговете"." Аз спя докато се наспя. Не до 9. Кафета, коктейли, алкохол - катастрофа. За какво ти е да ходиш на фитнес като си имаш басейн у дома и домашна зала. И кой нормален ходи сам на ресторант да вечеря с чужди чинии и прибори, сред чужди хора, вкусно сготвена храна, но с *** продукти. Селскo първеню.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Май доста паплa4 вижда житейски смисъл единствено в затъпявaщa, скудоумна работа и възпроизводство. Разбирам, че има хора с изключително ограничен светоглед. Но непрокопсаници да дават непоискан акъл на хора, радващи се на живота в пълнота - ето това не разбирам. От къде тая смелост (или безочие) да даваш съвети от ниската си камбанария. Нелепи, неудачни, неможещи, но с мнения по всеки въпрос.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Мрънкачи с по 1000 евро подаяния от шефа, дето наричате "заплата". Никой не ви е виновен, че сте бедни и и необразовани. Че сте се водили единствено от инстинктите си като cкoтoвe и сте се размножили преди да се подсигурите материално. Ние ще живеем и ще благоденстваме. Ще постигаме все по-високи цели, защото вие ще вършите нископлатената, мръсната и неблагодарна работа. Но преди всичко - ние живеем. Вие съществувате. И вие не знаете за какво.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Колко трябва да е ограничен умствено някой да държи сметка за чужд живот. Ще пътува където си иска и ще създава семейство когато си поиска. Вие си гледайте животеца, който, съдейки по злобните коментари, е доста изстрадал. Даже не правите опит да прикриете завистта си, мекотели. То и за това трябва интелигентност. Емоционална интелигентност. Айде, че много сложно стана, затруднявате се.

72

Анонимен

преди 2 седмици

И аз пътувам постоянно и си позволявам всичко. Яд ли ви е, бачкатори. Утре ще опъвате каиша 8-12 часа. Вечерта ще се приберете в килера, който наричате "дом", може и да се видите с някой друг плeбeй, да си помрънкате. Чакат ви сметки, кредити, издръжки. Накрая остава само за една шльокавица. В това време аз ще спя до към 9:00, ще си направя здравословна закуска, кафета, които постепенно ще минат в коктейли. Привечер фитнес, вечеря в хубаво ресторантче и ще довърша "Залезът на боговете".

71

Анонимен

преди 2 седмици

Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ, 99% от българските мъже искат да правят групов кекс. като 9% от тях искат да го правят с 2 жени, 6% с 3 жени, а останалите 84% искат да го турят на цялото правителство, президента, парламента и цялата държавна адмиснистрация.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Мъж пита непосната жена, която пътувала от държава на държава: - Бихте ли легнали с мен за двадесет милиона долара? - Да, разбира се - отговаря жената. - А за двадесет цента? - продължава мъжът. - Абе Вие за каква жена ме вземате? обидено възразява жената. - Каква жена сте вече разбрах - Сега се пазарим за цената!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Много съм ядосан! Накарах жената за месец бе Кекс, а някакъв уменпростак отменил наказанието и тя обиколила с международен кекс толкова много държави!

68

Анонимен

преди 2 седмици

Сега жените раждат късно . Пътува се преди децата , след тях е по- трудно .Жената работи , изкарва си пари и от Инстаграм . Защо сте толкова злобни ?

67

Анонимен

преди 2 седмици

На жените винаги им е генетично вградено да пътуват, с цел да се размножат и да обогатят генетичния материал!

66

Анонимен

преди 2 седмици

Ле, ле мале ....колко държави е ограбила със Кекс?

65

Анонимен

преди 2 седмици

Тя пеша ли е ходила, та толкова много държави е обиколила? Сигурно разкрачена е ходила с подскок от чурленце на една държава на към боздуган на съседна държава?! Откъде тази женска енергия? Кой й е я дал?

64

Копейка

преди 2 седмици

Не е справедливо. Аз джаскам денонощно във форума директивите на Митрофанова за някоя рубла, а тази без никакви заслуги към Русия, пардон, България, се разхожда по света. Краварка!

63

А кой дава кеша за

преди 2 седмици

пътуванията?Дали е плувала през Атлантика до Бразилия,а после е ходила пеша през Андите?Или е материализирала попътно анатомията си за осигуряване на превоз?

62

Анонимен

преди 2 седмици

Наградете я с орден Ст. планина 1 -степен с мечове и да стане Народен представител от Величие....